In niciun caz. Asta se cheama obsesie/ singuratate si imi pare rau sa o spun, dar cineva care crede ca poate sa intemeieze o relatie virtuala si sa dureze la nesfarsit, nemaifacand diferenta intre mediul virtual/real nu este in toate mintile.
Nu se poate, cel putin pana nu vezi persoana nu ai cum. E doar o senzatie de atasament...am trecut si eu prin asta. Poate atunci cand te vei intalnii cu persoana aceea in realitate nu o sa existe deloc chimie intre voi, eu asa am patit.
Pentru ca virtual nu exista sentimente doar atractie fizica
Obsesie, fratioare cunosc o multime de persoane care au familii, cu relatii incepute, pe facebook, pe hi5, sau chiar pe mess, deci nu e nici o obsesie, dar nici iubire
La inceput va parea posibil, dar pe parcurs vei vedea ca ai nevoie de ceva mai mult... Imbratisari, saruturi, atingeri, dragoste.
Da pentru că o să vorbești cu acea persoană și o să vezi că e o persoană bună și tot așa... încât nu o să mai ai nevoie o vezi cum arată, o să te uiți numai la suflet.
Nu,este pur atractie fizica, obsesie sexuala.Eu nu cred ca te-ai indragostit de o fata urata grasa etc. Te-ai "indragostit "de o fata frumoasa, deci este doar atractie, doar placere vizuala.
danaieladaniela întreabă: