| antrebarisiraspunsuri a întrebat:

Poti trai toata viata cu fimoza?
Cred ca am, ca nu pot sa o decalotez complet, maxim 20-30% as zice. Am facut de cateva ori sex protejat si nu am avut nicio problema, nu m-a durut sau ceva. Am 20 de ani si am facut sex de foarte putine ori. Oare sa fie fimoza sau cu timpul se va putea decalota, cand o sa fac mai mult sex? Ce parere aveti?

7 răspunsuri:
| helpforyou a răspuns:

Fimoza este o condiție medicală în care preputul (pielea care acoperă capul penisului) nu se poate retrage peste capul penisului. În unele cazuri, fimoza poate fi tratată prin îndepărtarea preputului (circumcizie), însă în alte cazuri poate fi lăsată netratată.

Dacă fimoza nu cauzează probleme de sănătate și nu produce disconfort, atunci poate fi lăsată netratată și persoana poate trăi o viață normală. Însă, dacă fimoza cauzează probleme de sănătate, cum ar fi dificultăți la urinare sau infecții repetate, atunci este important să se consulte un medic.

Răspuns utilizator avertizat
| epurasu a răspuns:

Ar fi bine sa fii si sincer! O data ce ai fimoza tu spunand ca nu o poti decalota apoi nici sex nu poti face!

| Eireann a răspuns:

Poti dar nu e mai simplu sa mergi la medic si sa rezolvi problema? Nu are de ce sa iti fie rusine ca e o problema comuna.