| VictorFlorin55 a întrebat:

Povestea mea asa pe scurt, rog copiii sa se abtina! Am fost cu o fata 4 ani, dar ceva nu a mai mers, ne-am despartit, ne-am impacat, ulterior am aflat ca ei ii place de un alt baiat, eu am incercat sa inteleg, sa fac ceva, nu s-a putu, ne-am despartit, eu am suferit, inca mai sufar asa, dar mi-a mai trecut! Am refuzat orice forma de amicitie si chestii de genul, dar dupa o perioada in care am ignorat-o apare deodata, plangand, gelozii, ca sufera, cand ea a vrut treaba asta, eu deja vorbesc cu alta fata, mi-a reprosat ca dupa o perioada asa scurta, ca a vazut-o si vroia s-o ciufuleasca, cat timp ea mi-a zis ca e indragostita, si umbla cu ala asa cred! Ce sa inteleg, ma simt iar ciudat!

Răspuns Câştigător
| InesIlinca90 a răspuns:

Repet : ea inca crede ca tu ii apartii. Cel mai bine e sa fii indiferent in continuare, si las-o pe ea sa vina la tine(daca cu adevarat te iubeste), dar tu, nu fa nici un pas. Vorbesti cu ea normal, nu bati nici un apropo, dar daca iti propune ceva, numai tu vei sti ce vei alege happy

16 răspunsuri:
| Demonull a răspuns:

Frate... un sfart barbatesc nu mai ai ce discuta cu EA! cum sa umble cu altu..si dupa sa vina geloasa la tine. joaca un rol si probabil e nehotarata in ce vrea in cateva cuvinte vezeti de viata ta si dao dracu tongueDaca stii ca o umblat cu altu nu mai merita iertare.parrerea mea

| Hash001 a răspuns:

Depinde la care tii mai mult.
1) Du-te la fosta, lasa orice orgoliul si spune-i ca iti ceri scuze (bineinteles subtil). Aminteste-i de tot ceea ce a fost si mai ales de ceea ce a fost frumos.
2) Las-o pe fosta si du-te la noua.

| rousz a răspuns:

Ce sa intelegi? Dupa ce te-a lasat sa-i mai dai o sansa? inteleg e atata timp dar, merita? gandeste-te la binele tau si la ceea ce simti! dar daca te iubea ramanea cu tine pana la sfarsit nu-si cauta un alt baiat! si nu neaparat dar cand iubesti luptiwinking

| Jameson a răspuns:

Pe deoparte s-ar putea sa ii para rau si sa vrea sa se intoarca la tine, dar in cazul impacari s-ar putea ca relatia sa nu mearga.

| VictorFlorin55 explică (pentru Hash001):

Scriu asa un raspuns pentru toti care ati scris! Eu nu am cum sa ma duc la ea sa-i cer scuze, eu sunt mai rau asa, am mai jignit-o, intr-un cuvant nu sunt omul ideal sa-i zicem, ea mi-a reprosat ca eu sunt de vina, ca eu cand o jigneam, altu ii zicea ca e frumoasa, mie mi se par prostii genul! Eu am sentimente pentru ea, va dati seama, pe de o parte sunt constient ca daca as mai fi cu ea, s-ar putea sa nu mearga, pentru ca eu unu, nu uit asa ceva usor, dar totusi cred ca o iubesc, asta e trist, si nu inteleg ce vrea ea, cand eu renuntasem la tot, si o ignoram!

| Amelya02 a răspuns:

Se intampla des cazuri de-astea.
Pur si simplu, viata ia alte intorsaturi si incurcaturi de situatie.
Fa ce crezi tu ca e bine, nu ne asculta pe noi. Daca gresesti, macar stii ca ai gresit din cauza ta, nu a altcuiva.

| Haze a răspuns:

Ba fi atent daca esti destul de copt la mine asculta aici
ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust...merge mancata da nu mai e la fel! bafta multa

| nuareimportanta a răspuns:

Isi bate joc de tinewinking

| InesIlinca90 a răspuns:

Aici e vorba de orgoliu. Ea inca simte ca ii apartii.Asa sunt fetele, dupa o relatie lunga si desi inca mai are sentimente pentru tine, crede ca tu esti "ceva" al ei.Las-o sa se dea cu capul de pereti, sa planga, sa isi dea seama ce a pierdut, iar daca tu simti ca merita sa o ierti si sa o luati de la capat, da-i o sansa.Totul tine de tine.Nu iti spun sa te impaci, nu iti spun sa o lasi, ci doar sa faci ceea ce crezi tu ca e mai bine. A gresit, e adevarat, dar ...incearca sa faci ce e mai bine pentru tine. Good luck!

| DaianutzuDai a răspuns:

Eu cred ca mai tine la tine si e cam geloasa, daca nu ar tine la tine nu i-ar pasa ca vorbesti cu alta fata si poate e orgolioasa si nu vrea sa arate ca te place sau ca ii prare rau si te vrea inapoi. Sii eu sunt fata si am facut aceeasi greseala ca ia iar baiatul pe care l-am facut sa sufere inca nu m-a iertat si chiar mi-a parut rau am regretat pentru tot eu cred ca mai bine ii mai dai o sansa poate merita poate a observat ce a pierdut

| VictorFlorin55 explică (pentru InesIlinca90):

Eu inteleg ce este bine pentru, si anume sa nu ma uit inapoi, dar ce te faci cand o iubesti si nu poti asa usor, as fi vrut sa fiu indiferent si sa nu ma intereseze! Daca ar veni sa imi ceara scuze, si sa vorbeasca, cred ca i-as mai da o sansa, pentru ca nu am fost eu mereu perfect, dar ea doar plange ca toate melodiile ii amintesc de noi, ca nu poate sa doarma noaptea, o vad cum se schimba cand ma vede, ahh si ca i-e frica sa nu ma raneasca, dar deja nu mai are ce sa raneasca! Eu nu ma injosesc sa-i propun nimic, pentru ca nu se cuvine, ea a vrut sa ne despartim totusi, nu inteleg de ce nu ma lasa in pace, sa imi revin total si sa uit tot

| andy6642 a răspuns:

Bai. deci nu vreau sa te jignesc pe tine, da fata e o panarama din cate vad eu. Ti-ai cam pierdut timpul cu ea. Zi-i sa se trezeasca si sa-si dea seama ce vrea de la viata. Las-o in lumea ei daca nu te asculta...

Stiu, am aplicat metoda, si acum sufera, azi am mers cu ea un drum mai lung, ca a trebuit, si a plans tot drumul, ca toate melodiile ii amintesc de noi, tot, imi tot zice de fata cu care care vorbesc eu! Cum am zis, imi trecuse asa, nu ma mai gandeam la asta, dar azi iar m-a facut sa ma gandesc... Nu inteleg ce inseamna astea, ma iubeste, obisnuinta etc. Indiferent voi fi in continuare iti dai seama, am un orgoliu imens

| InesIlinca90 a răspuns (pentru VictorFlorin55):

Las-o sa te caute. Daca va renunta la acel baiat pentru tine, inseamna ca te iubeste.Ai incredere in tine!

A renuntat... Mi-a zis ca vroia ca eu sa ma port frumos, eu sa fac gesturi dragute, ca nu a avut nimic cu el, doar s-au intalnit de cateva ori, noi fiind despartiti, eu la randul meu, m-am intalnit cu alta fata, acum nu stiu, ce sa fac, am dubii...

| InesIlinca90 a răspuns (pentru VictorFlorin55):

Daca tu simti ca o iubesti, lasa orgoliul deoparte si incearca sa fii dragut, iar daca nu apreciaza si inca mai are de comentat, atunci nu o mai baga in seama...