| giugiulibila a întrebat:

Povestea mea e lunga dar va rog macar un sfat!

Am cunoscut un baiat in august la nunta fratelui sau `m-a chemat sa merg cu el cu masina spre biserica si ma int cum ma cheama mi-a cerut numarul de telefon`etc am vorbit mult cu el la telefon.iar cand am inceput scoala iesea si ma vedea aproape in fiecare zi cand ieseam de la scoala`el lucreza la un bar p acolo ` Vorbeam nopti intregi la tel etc apoi m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el `bine ne-am pus noi impreuna`dar ne-am despartit dupa o saptamana ca nu nu ne puteam intalni.`el nu stiu nu prea a mai sat p la bar ca avea treaba acasa si nah`am vobit tot ca prieteni dupa si cand ne intalneeam ma saruta `asa fara sa fim impreuna`de mule ori...`si m-am indragostit d el recunosc.el acum vb cu alta fata si nu stiu ce sa fac...`tot spune ca nu ne putem intalni si nah`imi zice ca tine la mine dar e problema asta dintre noi` acum ne-am certat putin nu imi mia mai dat nici un semn la tel`dar in perioada asta nu prea a fost la bar sh acum intr-o zi cand a fost el la bar si ma vazuth a iesit sa ma vada si ma int cf sh nah`nu stiu sigur dc nu ma cauta ` ramane cateodata in pana d sms-uri minunte eu stiu poate de asta.ce sa fac il iubesc chiar il iubesc si stau si ma gandesc si eu asa daca nu ar tine la mine nu mar saruta sh nujth`Si sa zici ca vrea ceva p plan sexual d la mine noo nici nu poate fi vorba el stie ca nu poate obtine nimic de la mine.`sh fata cu care vb sta cu ea doar pentru sex asta stiu sigur laughing Aia e curva satului sh el stie f binelaughing

5 răspunsuri:
| RandomGirl a răspuns:

Nu pot sa citesc. Ai scris infect.

| IateyourCookie a răspuns:

Frate, cumpara-ti un dictionar + o carte (foarte explicita ca sa intelegi) cu topica in propozitie. Ai nevoie de asa ceva

| MaybeAnotherDay a răspuns:

Acum, chiar nu inteleg ce ai scris pentru ca nu prea inteleg limbajul "urban", daca ai fi scris corect "gramatical" poate te-as fi putut ajuta cu un sfat. Bafta happy

| Pitzipoanca a răspuns (pentru MaybeAnotherDay):

E limbaj rural. happy

| AndyLavy a răspuns:

Eu cred ca tu esti doar o distractie pentru el. daca intr-adevar ar simti ceva serios pentru tine ar vrea sa fiti intr-o relatie stabila, si mai ales nu ar umbla cu alta.
cel mai bine ar fi sa poti o discutie cu el, insa pana atunci nu iti faci iluzii desarte si nu te minti singura.