Cel mai bine nu te bagi, chiar nu este treaba ta ce fac ei.Tu continua să îți vezi de viață.
Sfatul meu sincer este sa nu te bagi in nici un fel.
1 pentru ca nu este treaba ta.
2 pentru ca iti garantez ca orice varianta ai alege tu vei iesi sifonata rau
3 daca C iti este prietena de mai demult, loialitatea ta ar trebui sa fie cu ea
4 oricum relatiile la distanta nu merg
5 nu e treaba ta sa rezolvi incurcaturile amoroase ale altora
6 tot ce poti sa faci este sa incerci foarte subtil sa ii spui fetei B ca poate nu e chiar roza relatia ei. Dar asta legandu-te strict de chestii pe care i le face el si pe care ea le stie (gen nu a sunat-o o zi, i-a vorbit mai aiurea..lucruri de genul asta). Sa nu ii dai de inteles ca el ar avea pe alta
7 daca el o inseala, e mai bine sa reuseasca C sa-i desparta. In felul asta B se poate concentra sa isi gaseasca pe cineva care chiar o iubeste si respecta.
M-am bagat deja o sa creada toti ca o barfesc pe C si aleg ei in locul meu
Sa inteleg ca tu o vorbesti pe C la B? Deja i-ai spus ca ii place de A si ca vrea sa se bage intre ei?
Daca nu, inca mai ai timp sa te retragi.
Pur si simplu spui ca nu mai stii nimic, ca nu s-a mai intamplat nimic.
In situatiile astea e mult mai bine pentru tine sa faci pe proasta.
C este cam tufa A este cam tampit.Nu mai bine o laegi tu pe B. Adica C are si prieteni si pe A. Deci B va ramane singura si cine o va alina si poate mai afla ca A o inseala sigur se va simti un nimeni. Treaba ta.
Buna, stii situatia ta nu are iesire orice alegere ai face ceva trebuie sa pierzi, adevarul oricum va iesi la iveala si B te va ura ca nu i-ai spus, si pentru ca ai ajutat-o pe C, insa daca gasca aceasta te va ura numa-i ca n-ai ajutat-o pe C atunci ce prieteni pot fi astia? eu cred ca ar trebui sa nu ajuti pe C, sa spui ca nu e treaba ta sau B nu-ti spune nimic despre relatia ei cu A, sau poti spune lui B despre relatia lui A cu C si sa o implori sa nnu-i spuna lui A cine l-a denuntat, sa-i spuna ca ea l-a vazut pe C cu A, asa poti sa nu pierzi nimic
Daca o alegi pe C, incurajezi actiunea in fapt (inselatul)
Parerea mea este ca mai bine i-ai spune la B deoparte fara sa auda nimeni ce se petrece.
Mai tarziu iti va multumi
Mai rau o sa fie daca B afla ca tu stiai asta si nu ai intervenit.
Bafta
Nu ii pot spune, ar distruge-o si mi-ar distruge si mie gasca nu am cum sa ma bag si totusi. of x_x
Varianta b) este cea mai profitabila pentru tine.
De multe ori nimic nu e corect sau etic dar e vorba de tine in toata ecuatia asta.
In plus, nu uita ca relatiile la distanta sunt iluzorii.
A) n-am inteles nimic din toata poveastea cu ABsi C. eu zic varianta (a). mult noroc
Este bine sa ai perieteni multi dar este si mai bine sa ai 1 prieten adevarat sa fiti amn2 la bine si la greu decat 100 si numai la bine! Sper ca te-am ajutat mult noroc :*
Mai bine alege a 3-a varianta, ce-a de a sta deoparte de situatia respectiva din cateva motive:
1. Nu te priveste starile personale a niciunuia din grupul tau de prieteni.
2. Daca ai alege una din variantele exprimate de tine, o sa iasa rau indiferent!
3. Este fix problema lui A ce face cu B si C, asta in caz a tu nu esti cumva B sau C (zic, nu te simtii ofensata acum).
4. Sunteti majori toti, fiecare are dreptul sa experimenteze cand, cum si cu cine vrea.
5. Atat timp cat B nu stie de C, este totul bine, stii vorba aia "ce nu stii nu te doare"!
6. Revin la punctul 1!
7. Reciteste punctul 1!
Nu incerca sa castigi prieteni prin ai trada pe altii!
Elena9328 întreabă: