| Elena1234456 a întrebat:

Povestea mea este lunga, cititi doar daca sunteti dispusi sa ma ajutati cu un sfat, nu vreau sa va pierdeti timpul degeaba.
Am un amic A care este impreuna cu B de 2 ani. B nu locuieste la noi in oras si se vad doar in weekenduri. A o inseala pe B cu C care este o fata din cercul nostru de prieteni. C stie de B dar B habar nu are de C. Acum vine partea interesanta.
M-am imprietenit oarecum cu B dar va dati seama ca nu ii pot spune ca el o inseala, pentru ca prietenii mei m-ar ura toti fara nici o exceptie si pana la urma nu este treaba mea ce fac ei. C vrea sa afle cat mai multe informatii de la B, informatii care sunt sigura ca o vor ajuta sa il desparta pe A de ea. Acum vin cele doua situatii:
a) daca o aleg pe B nu ma voi mai apropia niciodata de fetele din gasca si asta probabil era sansa pe care o asteptam atat de mult timp, si probabil o voi trada pe C pentru ca o sa ma intrebe sigur ceva despre ea ca nu e proasta, s-a cam prins de ce face A
b) daca o aleg pe C o sa devin prietena cu toata gasca, dar o voi trada pe B si ma voi simti ca naiba. Si totusi, ma gandesc si ca daca A se desparte de ea macar nu o sa o mai insele.
Ce parere aveti? Ce sa aleg? O a 3-a varianta nu exista!

P.S: Avem 18 ani toti, mentionez ca inselat implica si relatii sexuale, va rog sa ma ajutati cu un sfat ca eu sunt distrusa, oricare dintre aceste situatii parca ma depaseste.

Răspuns Câştigător
| On3St4r a răspuns:

Cel mai bine nu te bagi, chiar nu este treaba ta ce fac ei.Tu continua să îți vezi de viață.

12 răspunsuri:
| Snowal15lea a răspuns:

C este cam tufa A este cam tampit.Nu mai bine o laegi tu pe B. Adica C are si prieteni si pe A. Deci B va ramane singura si cine o va alina si poate mai afla ca A o inseala sigur se va simti un nimeni. Treaba ta.

| AndreiPiticu99 a răspuns:

A) n-am inteles nimic din toata poveastea cu ABsi C. eu zic varianta (a). mult noroc

| hotdesire a răspuns:

Varianta b) este cea mai profitabila pentru tine.
De multe ori nimic nu e corect sau etic dar e vorba de tine in toata ecuatia asta.
In plus, nu uita ca relatiile la distanta sunt iluzorii.

| Vix999 a răspuns:

Sfatul meu sincer este sa nu te bagi in nici un fel.
1 pentru ca nu este treaba ta.
2 pentru ca iti garantez ca orice varianta ai alege tu vei iesi sifonata rau
3 daca C iti este prietena de mai demult, loialitatea ta ar trebui sa fie cu ea
4 oricum relatiile la distanta nu merg
5 nu e treaba ta sa rezolvi incurcaturile amoroase ale altora
6 tot ce poti sa faci este sa incerci foarte subtil sa ii spui fetei B ca poate nu e chiar roza relatia ei. Dar asta legandu-te strict de chestii pe care i le face el si pe care ea le stie (gen nu a sunat-o o zi, i-a vorbit mai aiurea..lucruri de genul asta). Sa nu ii dai de inteles ca el ar avea pe alta
7 daca el o inseala, e mai bine sa reuseasca C sa-i desparta. In felul asta B se poate concentra sa isi gaseasca pe cineva care chiar o iubeste si respecta.

| Love4Music a răspuns:

Daca o alegi pe C, incurajezi actiunea in fapt (inselatul)
Parerea mea este ca mai bine i-ai spune la B deoparte fara sa auda nimeni ce se petrece.
Mai tarziu iti va multumi
Mai rau o sa fie daca B afla ca tu stiai asta si nu ai intervenit.
Bafta happy

| Elena1234456 explică (pentru Vix999):

M-am bagat deja sad o sa creada toti ca o barfesc pe C si aleg ei in locul meu oh go on

| Elena1234456 explică (pentru Love4Music):

Nu ii pot spune, ar distruge-o si mi-ar distruge si mie gasca sad nu am cum sa ma bag si totusi. of x_x

| Vix999 a răspuns (pentru Elena1234456):

Sa inteleg ca tu o vorbesti pe C la B? Deja i-ai spus ca ii place de A si ca vrea sa se bage intre ei?
Daca nu, inca mai ai timp sa te retragi.
Pur si simplu spui ca nu mai stii nimic, ca nu s-a mai intamplat nimic.
In situatiile astea e mult mai bine pentru tine sa faci pe proasta.

| Andu21 a răspuns:

Mai bine alege a 3-a varianta, ce-a de a sta deoparte de situatia respectiva din cateva motive:
1. Nu te priveste starile personale a niciunuia din grupul tau de prieteni.
2. Daca ai alege una din variantele exprimate de tine, o sa iasa rau indiferent!
3. Este fix problema lui A ce face cu B si C, asta in caz a tu nu esti cumva B sau C (zic, nu te simtii ofensata acum).
4. Sunteti majori toti, fiecare are dreptul sa experimenteze cand, cum si cu cine vrea.
5. Atat timp cat B nu stie de C, este totul bine, stii vorba aia "ce nu stii nu te doare"!
6. Revin la punctul 1!
7. Reciteste punctul 1!

Nu incerca sa castigi prieteni prin ai trada pe altii!

| PrESeUS a răspuns:

Este bine sa ai perieteni multi dar este si mai bine sa ai 1 prieten adevarat sa fiti amn2 la bine si la greu decat 100 si numai la bine! Sper ca te-am ajutat mult noroc :*

| kiv1990 a răspuns:

Buna, stii situatia ta nu are iesire orice alegere ai face ceva trebuie sa pierzi, adevarul oricum va iesi la iveala si B te va ura ca nu i-ai spus, si pentru ca ai ajutat-o pe C, insa daca gasca aceasta te va ura numa-i ca n-ai ajutat-o pe C atunci ce prieteni pot fi astia? eu cred ca ar trebui sa nu ajuti pe C, sa spui ca nu e treaba ta sau B nu-ti spune nimic despre relatia ei cu A, sau poti spune lui B despre relatia lui A cu C si sa o implori sa nnu-i spuna lui A cine l-a denuntat, sa-i spuna ca ea l-a vazut pe C cu A, asa poti sa nu pierzi nimic

| Hevnoraak a răspuns:

Cine ești tu să hotărăști ce e bine sau rău?