Hei! Nu, n-o să încep cu "copile, ai 15 ani". După felul în care vorbești pari un tip matur, care știe ce vrea. Asta e important. Și tocmai pentru că ești așa, nu ar trebuie să te lamentezi atât. Omule, o iubești? Spune-i asta! Arată-i asta! Spune-i să-ți dea măcar o șansă să vă vedeți și să-i demonstrezi totul. Spune-i că nu încerci să o convingi prin vorbe, ci că vrei să-i demonstrezi. Iar atunci când o vei avea în fața ta, nu-ți fie teamă. Atunci trebuie să profiți la maxim și să-i arăți sentimentele tale. Să-i arăți cât de sincer ești. Atât. Restul e cancan. Iubirea e simplă, noi o complicăm. Tu nu o complica. Baftă!
Multumesc pentru raspuns Marina, da stiu, asta ar trebui sa fac, doar ca sunt cam timid in relatiile cu fetele, si m-ai ales cu ea, cand o vad ma trec toti fiorii. Mi-ar fi rusine dupa 4 luni sa vorbesc cu ea sa o iau asa direct. Am avut recent o discutie cu ea si la un moment dat mi-a spus "ce sa mai stiu eu de tine, nu te-am vazut de 4 luni". Parca a cazut cerul pe mine cand am auzit asta. Plus ca la mine intervine orgoliul, care e cucoana mare. Cu mama mi-e rusine sa vorbesc despre ea, chiar daca o cunoaste si stia ca o iubesc. O pusesem sa-mi ia cadou pentru ea de fiecare zi importanta, si totusi nu eram impreuna. Iti multumesc inca odata pentru raspuns
Gandeste-te ca daca nu o sa incerci niciodata sa treci peste acea frica~emotie, vei ajunge la o varsta mai indepartata in care nu vei putea fii capabil sa vorbesti deschis cu o fata speciala din punctul tau de vedere. Ei bine, stii si tu ca tot ce ai de facut este sau fusese doar sa vorbesti, nimic mai mult.
Asta mi s-a intamplat si mie pe la 16 ani venisem in vacanta in Romania si eram in gasca, a 2 seara a venit un tip nou care abia se mutase in satul unde mergeam de obicei in vacanta, si pentru mine fusese dragoste la prima vedere, cineva si-a dat seama ca il plac si i-a spus iar dupa 2 seri mi-a cerut sa fiu cu el am stat impreuna o saptamana apoi a inceput sa ma ignore, in fiecare seara cand il vedeam mi se rupea inima pentru ca se combinase cu alta fata asa ca am inceput sa am alta relatie cu un alt baiat din gasca apoi eu a trebuit sa plac in Italia si am continuat relatia cu acel baiat si incet incet cum vb pe mess imi dadusem seama ca il iubeam iar relatia a durat un an de zile. Eu iti spun sa incepi alta relatie chaiar daca te gandesti la ea...deci incearca sa nu te mai uiti la pozele de pe facebook si gandeste-te la ce ai putea face cu fata din noua relatie, gandindute la ea iti face rau si iti faci rau si tie te macini singur si nu e bine deloc pentru ca o sa devii foarte retras si poate o sa ai o depresie, iti doresc multa multa bafta.
Scuze ca-ti spun, dar tu esti o parasuta. Nu-l mai corupe si distrage pe baiat de la calea (buna) pe care si-a ales-o.
Multumesc de raspuns, am spus mai sus am avut 3-4 relatii in aceasta vara cu fete diferite dar niciuna nu a mers. Nu are rost sa imi bat joc de alte fete, doar pentru ca iubesc pe altcineva. Asta inseamna egoism.
Tu ce draq te bagi in seama asa ca prostul...sti ce parasuta spune-i lu mata nu mie.
Hei! În iubire nu trebuie să existe timiditate și orgoliu. Fă ce simți, atât. Îți voi spune ceva care se poate prea bine să te ambiționeze: nu aștepta momentul potrivit, ți-o poate lua altul înainte.