Sa clarificam un lucru de la inceput. relatia bazata pe sex. facem sex si pe urma...pai e bazata pe sex. ti-ai ales pe cineva pentru sex. ok. ai facut sex si pe urma ce faci? sau cat timp faci sex?
o relatie bazata pe iubire presupune ca iesi cu cineva pe care-l placi pentru ca este o persoana extraordinara pentru tine. are calitati, este activ si implicat in ceea ce face. este apreciat. este iubit.
cu acea persoana fiecare zi e o noua zi. in fiecare zi inveti ceva nou. nu te plictisesti. si cand in sfarsit ajungi sa fii un moment doar tu si el/ea poti sa faci si sex, dar nu e sex, este dragoste. este un moment in care te unesti ca fiinta cu persoana pe care o iubesti. nu doar placere carnala.
dar cand e doar sex. sexul s-a terminat siiiii ne plictisim pana mai putem sa o facem din nou. oare sa ne uitam la un film. aa pe asta l-am mai vazut nu-i asa. da. ti-e foame? nu. mi-e somn
Ambele sunt baza, nu se poate una fara alta. Daca-i bazata doar pe iubire, vrei ca acea persoana sa-ti apartina in totalitatea, daca nu vrea crezi ca nu te iubeste, daca-i bata pe sex, apare monotonia si obisnuinta. Cand iubesti si te iubeste vrei acea persoana fizic si moral. (Parerea mea).
Nu exista una fara alta. Daca te iubesti faci si sex.Nu am cum sa fac sex in mod regulat cu o femeie fara sa o iubesc.
Prefer iubire si sa fac dragoste dar in lipsa de iubire e bun si sexul)
Bună!
Prefer o relație bazată pe iubire pentru că în ziua de azi sex poți face cu multe persoane, dar iubire nu-ți pot oferi toate. Cu o persoană cu care ai o relație bazată pe iubire de mult timp poți face și sex. Dar cu o persoană cu care faci doar sex, poți spune că e o relație cu beneficii.
O zi plăcută!
Cand o sa dau de o fata sincera o sa vreau o relatie bazata pe iubire, pana atunci sex si atat
RAY întreabă: