Ce probleme existențiale aveți unii, copilași. Tipa este o adolescentă clasică disperată după atenție și "aventuri romantice". Iar scuzele ei penibile denotă cât de mult te respectă prin faptul că îți insultă inteligența (aia care s-ar zice că este totuși acolo undeva) la asemenea nivel. Dacă un anonim cu număr ascuns sau doar necunoscut ce mai refuză și să se prezinte o poate face să te ignore timp de 1h în care încerci disperat să o contactezi, e mai mult decât clar cum stă treaba. Dacă individul venea la ea personal, ceva îmi spune că acum era fosta ta iubită.
Așa sunt fetele. Cred că s-a plictisit de tine și deja vrea să îi sară ăluia în brațe. Și nu cred că asta e prima oară când a vorbit cu el. Dacă nu îl cunoștea îi închidea din prima secundă. Minte de rupe și tot ea se crede nevinovată. N-ai ce să le faci, așa sunt fetele în ziua de azi. Totuși încearcă să discuți cu ea, dar dacă schimbă subiectul sau nu vrea să vorbească despre asta, dă-i papucii și las-o naibii să se ducă la ăla că mai târziu te va căuta ea spunând că regretă și tu va trebui să o ignori că doar se joacă cu sentimentele tale.
Ce? Eu sunt baiat.
La prima vedere și eu am crezut ca este vorba despre doua fete .
Mutubal întreabă: