| alex298 a întrebat:

Prietena mea a zis ca vrea sa facem dragoste, isi doreste foarte mult acest lucru, apoi m-a intrebat cum baietii cunosc ca fata nu-i virgina si eu i-am spus ceea ce stiu, si ea mi-a zis ca nu mai vrea sa facem dragoste pin la 18-20 ani, intrebare: de ce ea si-a schimbat brusc alegerea asta, are pe altcineva sau nu mai e virgina, eu nu stiu, va rog sa ma ajutati...

Răspuns Câştigător
| sirD a răspuns:

Eu cred ca te testa, vroia sa-ti vada reacti.
Daca e virgina nu tragea de tine iar daca nu e virgina si chiar isi dorea sa faceti ceva se urca pe tine si si isi facea treaba
funda?

5 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Probabil ca ii este teama ca te vei prinde ca nu e virgina desi presupun ca ti-a zis ca este, nici o fata virgina nu trage de un barbat sa o faca cu ea, de regula este invers, trebuie munca de lamurire ca sa aveti parte de virginitatea fetelor

| mihaella91 a răspuns:

De ce ar ascunde faptul ca nu mai e virgina? poate a fost o intrebare prosteasca din partea ei.

| Miauti a răspuns:

Ar trebui sa mai vorbi despre acest subiect si sa-i explici ca nu conteaza daca e virgina sau nu. Daca o iubesti si vrei sa ramai cu ea nu va conta, chiar daca stai pana face ea 18-20 de ani. Sa sti in ziua de azi greu e gasesti o pereche potrivita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca si virginele trag de baieti atunci cand sunt sigure ca vor asta si ca baietii nu le vor parasi.Gandirea fetelor difera de la una la alta.

| alex298 explică (pentru Miauti):

Mersi, apreciez raspunsul tau