Explica-i problema ta, iar daca te iubeste si vrea sa nu te piarda o sa accepte, spor la treaba
Draga perversule, ea are 16 nu este pregatita pentru asa ceva si tu trebuie sa intelegi asta, tu ai 23 deci cred ca poti gandi mai matur!
Da-i un ragaz prietene...are 16 ani, las-o sa se mai coaca umpic.Si la partea cu inselatul, daca ai pus problema asta inseamna ca nu o iubesti cu adevarat, si nu tii la ea!
Ea e prea mica pentru asa ceva si e normal se vede ca are capu pe umeri si daca tu o iubesti nu o vei obliga, asteapta pana cand o sa fie ea pregatita?
Ea e prea mica pentru asa ceva si e normal se vede ca are capu pe umeri si daca tu o iubesti nu o vei obliga, asteapta pana cand o sa fie ea pregatita
Mda...cum spuneam...e plin site-ul asta de pedofili
Ma baiete..nu esti in stare sa cuceresti o femeie? Ai fost respins cand erai mic si acum refulezi prin combinatiile astea aberante cu copii de 16 ani?
Nu ai ce sa oferi uneia care deja e trecuta de varsta majoratului?
Si mai pui si intrebari aberante )
Auzi la el...vai o iubeste si nu vrea sa o insele. Asta sa i-o spui tu cui vrea sa te creada ca p'aici nu cred ca o sa convingi pe cineva
Te Ai gandit cati ani de puscarie risti daca parintii ei fac o plangere la politie?hai mai gandeste te cum sa faci dragoste cu ea.ce zici se merita sa risti?pe urma vei ajunge o fetita dupa gratii ce zici ti ar placea? De cE nu cauti tu fete care sa traga ele de tine! Ce astepti?
Du-te frate si spanzura-te..cum poti sa stai cu o fata asa mica fata de tine? sh vrei s-o si arzi dupa 4 luni de relatie? nu esti sanatos ba baiatule.
Pedofilie-atractia sexuala fata de copii de pana la 11 ani! cred ca vrei sa spui ca sant interzise de lege relatiile sexuale cu minori! excitatiile pot fi incadrate la molestare!
Sapte ani nu e mare diferenta Asteapta sa implineasca 18 si bucurati-va de dragostea voastra! pana atunci daca oiubesti astepti!
Nu stiu pe ce lume traiesti mataluta dar daca ai impresia ca pedofilia este aberatia aia scrisa de tine mai sus...esti total pe dinafara subiectului!
Pedofilia este o tulburare, perversiune sexuală care se manifestă prin înclinația erotico-sexuală a unui ADULT față de un COPIL - INDIFERENT DE VARSTA COPILULUI!