| MosCraciunn a întrebat:

Prietena mea are mustata cum sa ii spun sa se rada fara sa o jignesc? adica chiar ma deranjeaza si am inceput mai mult sa fug de ea... ceva idei?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Ii zici ca exista niste banda epilatoare cu care isi poate lua mustata dar fi direct fara inhibitii altfel asa va sta pana cand nu o mai suporti si ii va cadea mai rau dupa aia.

23 răspunsuri:
| Love4Music a răspuns:

Spune-i in fata dar sa o iei usor sa inteleaga nu rautacios

Răspuns utilizator avertizat
| dulcica23 a răspuns:

Doamneee laughing))))) Spune-i sa si-o epileze nu sa si-o rada ca doar nu-i baiat...asa-i nu? /straight face

| Quasimodo a răspuns:

Iarta-ma, dar nu ma pot abtine. Intrebarea ta imi aminteste de acea vorba din popor:
"Idealul meu in viata, e femeia cu mustata!" laughing
Lasa-ti si tu mustata! big grin
Acum lasand gluma la o parte, daca va iubiti, nu ar trebui sa existe retineri in a vorbi deschis despre orice... Dar nu cumva sa ii spui "sa se rada"... Exista mai multe solutii pentru inlaturarea pilozitatii nedorite. Nu cred ca ea nu stie de "problema" ei.

| CryChristiAN a răspuns (pentru Quasimodo):

SIncer, ce sa mai raspund ca mi-ai luat vorbele din mintehappy.( sau mai bine-zis din ''gura'')

| h3r a răspuns (pentru Quasimodo):

Lasă-mi vorbele în gură, draga mea Quasimodo.

Hai să nu fim rele!

| pepsicdana a răspuns (pentru mgtow):

laughing) zii ca o sa faca paduchihee hee

| Ando1dul a răspuns:

Zii ca arata ca o mata si o sa-si dea seama

| MosCraciunn explică:

Va multumesc din tot sufletul, s-a suparat...

| OchiiDinUmbra a răspuns:

Alint-o pisicutolaughing vb serios
deci cand stai cu aproape de ea, te prostesti putin si ii spui asa
u esti o pisicuta. uite urechile(si mimezi in aer ca si cum ar avea urechi), aicea is ochii si aicea mustatalaughing)
u trebuie neaparat sa te prefaci ca vroiai doar sa te prostesti.sa inteleaga ea singuralaughing
s-ar putea ca ea chiar sa si radalaughing

| Irinami21 a răspuns:

Ca tot este Mos Nicolae. faci si tu cadou un Gillette laughing))

| mgtow a răspuns (pentru Irinami21):

Ce buna faza asta.

| Maddiex3 a răspuns (pentru Irinami21):

Exact. laughing

| Maddiex3 a răspuns (pentru MosCraciunn):

S-a suparat? Si ce daca? Nu-i vina ta ca este ea o maimuta neepilata.

| relian a răspuns:

Oamenii rid aiurea in tramvai.Du-te fata si zii sa se epileze definitiv.Nu stiu cit costa dar asta e nu o sa mai aibe probleme. Epilare definitive cu laser.Invato ca e bine si pentru ea. Iara tu de ce fugi de ea? Naspa si cu tine.

| Felys a răspuns (pentru MosCraciunn):

Nu are de ce sa se supere,asta tine de ingrijirea personala si ar fi trebuit singura sa realizeze ca este neplacut, poate ca nu prea le are cu igiena si nu se ingrijeste si atunci nu ai de ce sa iti mai faci griji pentru ea, oricum ar fi, candva o sa realizeze ca i-ai facut un bine ca i-ai atras atentia, sunt persoane car de jena nu o fac dar rad in spate

| mona a răspuns:

Pune pe altcineva sa-i spuna

| yyo a răspuns (pentru OchiiDinUmbra):

Da daa daaarolling on the floorrolling on the floor uiiite aici si mustacioararolling on the floor)

| Estera123 a răspuns:

Mai bine i-ai spune unei prietene apropiate sa ii spuna ei lucrul asta. Oricat de frumos i-ai spune, fetele oricum se supara din orice.

| BloomyxD a răspuns:

Păi, hmm cam greu : începeţi o discuşie despre îngrijirea personală, şi nu ştiu, adică spune-i aşa : Hihi, văd că ai puţină mustăcioară laughing. sau n u ştiu, mai bine nu-i spune, îţi va da şi ea seama.

| MosCraciunn explică:

Se suparase pe mine degeaba.m-am enervat si i-am zis ca nu am chef sa stau langa o maimuta...ma rog merci pentru commenturile voastre

| scrucy a răspuns (pentru MosCraciunn):

Stupid...si eu mai uit uneori de ea sa o EPILEZ nu rad...dar are grija prietenul meu sa imi spuna..vai iubi ce mustacioara pufoasa ai. si incepem sa radem si imi fac programare la epilat..simplu, scurt si la obiect..nu e nimic jenant sau penibil. poti face haz de necaz intotdeauna tongue important e sa stii cum si in ce moment tongue Zi- i ca nu are de ce sa se supere.e realitatea si. sa aprecieze mai degraba faptul ca ai fost sincer cu eawinking

| MosCraciunn explică (pentru scrucy):

Nu mai are rost acum si sa se epileze nu e un cuvant prea potrivit...sa isi tunda iarba suna mai bine