Unii baietii sunt ticalosi.nu trebuie luati in seama, vedeti-va de vietile si tineretile voastre.asa e adolescenta.Curva inseamna cand te culci cu ma multi barbati pentru bani.Chestia cu constipatia poate e ceva nou vreo vb de cartier,o prostie de fapt.Ea nu trebuie sa arate ca ii pasa, si sa nu mai puna la suflet toate, daca vede ca continua eu mi-as schimba cercul de prieteni.incurcate sunt caile adolescentei, sper ca v-am fost de folos:*:*
Lui prietenamea? ar cam trebui sa nu mai chiulesti de la scoala! scuza-ma ca ignor povestea si intrebarile dah mai bine sa ma abtin...
@cucaracia
chiar ca nu chiulesc de la scoala
nu sa ma mandresc, dar mnoh. nu am avut nici o absenta anul acesta iar media generala mi-a fost destul de mare.zic eu ( 9, 94 )
Nu e plictisitoare.eu chiar ma plictiseam si din intamplare am dat de asta...pai nu stiu ce ar putea face sa nu il bage in seama pentru ca ala poate e un mare bou si mna in fine. daca era un baiat de trebuie nu o facea curva ca nu stie sa sarute sau ma rog la ce so fi referit. nimeni nu se naste stiind tot, o sa se invete.nui mare bai.bft