Incearca sa discuti cu ea despre acest lucru, nu ii raspunde cu aceeasi moneda, arata-i ca tu esti mult mai buna decat ea si nu cedezi asa de usor dar totusi spune-i sincer si pe fata ca aest comportament te deranjeaza si desi se mai enerveaza pe tine sa nu mai injure despre mama ta caci acesta este un subiect delicat si nu cred ca ei i-ar conveni ca tu, cea mai buna prietena a ei sa injuri despre mama sa, discuta cu ea si ai sa vezi ca poate da rezultate iar daca asta nu te ajuta desi e greu va trebui sa incerci sa nu iti mai petreci foarte mult timp cu ea, incearca sa iti petreci timpul cu persoane diferite si poti sa ii spui ca tie nu iti prea place ca ea iti copie stilul spune-i ca ai putea chiar tu sa o ajuti sa isi gaseasca propriul stil in functie de preferinte, cine o stie mai bine ca tine?
Sper ca te-am ajutat, Dirtoaica
Bună. Cel mai bine este să termini această prietenie cu ea, chiar dacă îţi este greu.
Tocmai.ca mi'e PREA GREU suntem cele mai bune prietene de mai bine de 3 ani.plus ca atunci cand vrea e cea mai buna. evit raspunsul cu sa termin prietenia...adica incerc...
beausingurlamasamea întreabă: