Camy draga, ia si partea aceasta a 'problemei', adica pe de-o parte poate ti-a facut un bine.
Gandeste-te ca nici iubitul nu era prea de soi daca a acceptat. Spune si tu acum, daca iubesti pe cineva te lasi luata de altul?
Acum macar stii un lucru, nici iubitul nu era serios, si bine ca acum decat mai tarziu cand te atasai mai tare de el, si prietena 'cea mai buna', ti-a dovedit ca nu e chiar atat de incredere.
Fa-i reclamatie la politie, nesimtita, cum sa fure ea bietul baiat? Cred ca el acum sufera si plange ca a fost luat cu forta.
Eeh,uitasi si eu ghilimelele la "mi l-a furat" ))))
Eu cred totuși că a plecat de bună voie.
Dacă nu ești de aceeași părere, poți să-l asculți pe JONY și să mergi la poliție.
De ce sa te razbuni, cand poti gasi un baiat mai bun? Nu fi fra*rica, daca a ales o pe ea sigur nu te merita.
Pai nu. Nu te razbuna! Baiatul ala n-a tinut la tine. Gaseste-ti altul si nici nu mai vorbi cu ei!
Nu e draga un obiect sa fie furat, a plecat el pentru ca i s-a parut ca arata mai bine decat tine, ce iti e asa greu sa te prinzi
Parerea mea ca razbunarea e arma prostului arata-i ca nu te afecteaza chiar de suferi... oricum iti zic din propria experienta daca baiatul ala a renuntat la tine pentru alta asa ii va face si ei.
Nu există "mi-a furat iubitul". Ci doar "sunt prea neinteresantă pentru el și a găsit ceva mult mai bun la altă tipă care se întâmplă să-mi fie prietenă".
lovemisterios întreabă:
linarkfts întreabă: