anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietena mea de 15 ani are un iubit de aceeasi varsta. Nu se cunosc de foarte mult timp iar baiatul deja a intrebat-o daca vrea sa faca dragoste? Vi se pare normal? Au 15 ani... straight face

13 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu prea-i bine dar vad ca este normal pentru vremurile astea. Uite si pe aici: http://www.ziare.com/articole/sex+varsta+frageda

| shadow72 a răspuns:

Pai acum ce e normal e gresit...

| LaLaura a răspuns:

Mie una nu mi se pare normal, deoarece pentru a face acel pas, mai ales pentru fata, e necesar mult timp de cunoastere dar mai ales necesita iubirea, care in cateva luni de relatie nu exista.
Plus e mult mai bine sa o faci cu o persoana care nu te preseaza, te asteapta si te intelege pentru ca stie cat de important este acest lucru pentru o fata.
Si inainte de a face sex, e ok sa faci petting, adica sa descoperi partenerul asa cum este el, sa ii descoperi placerile dar si ce nu ii place, iar la 15 ani deja e cam mult aceste lucruri.
Dar na, fiecare face ce vrea cu viata sa, fiecare isi stie limita si placerea si fiecare e stapan pe propria sa viata.

| LoveSleep a răspuns:

Stim cu totii ca tu esti respectiva prietena.
Si da, e perfect normal. Nu te obliga nimeni sa accepti daca nu vrei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cam asta e societatea noastra. Oamenii incep sa puna accentul din ce in ce mai mult pe instinctul lor animalic, nu pe altceva.

| NoName0x0 a răspuns:

Nu mi se pare normal sa faca sex la 15 ani la fel cum nu mi se pare normal ca tu sa duci grija altuia! happy

| TPUuser199 a răspuns:

Daca nu o ajuti acum sa scape de el, o s.o ajuti sa creasca un ALT copil. Spun "alt, " deoarece si ea este unul. Tu alegi!

| ykwty a răspuns (pentru TPUuser199):

Ea a refuzat oricum si el nu s-a suparat. adica nu s-au certat pe tema asta sau ceva de genu'. O cunosc destul de bine si stiu sigur ca nu va face asta la o varsta atat de frageda. E si primul ei iubit...

| TPUuser199 a răspuns (pentru ykwty):

De cat timp sunt impreuna?

| ykwty a răspuns (pentru TPUuser199):

5-6 luni

| agdg a răspuns:

Nu e normal! 1! 1! 1111! 111111111111!

| rujcolorat77 a răspuns:

Daca baiatul are 15 ani, nu ii ok deloc. Nu are destula experienta :/ O sa fie o trauma pentru prietena ta... Si daca nu se cunosc de mult timp si el i-a propus, ajut-o si spune-i sa il lase in pace. Vrea sa profitewinking