Daca baiatul are 15 ani, nu ii ok deloc. Nu are destula experienta :/ O sa fie o trauma pentru prietena ta... Si daca nu se cunosc de mult timp si el i-a propus, ajut-o si spune-i sa il lase in pace. Vrea sa profite
Daca nu o ajuti acum sa scape de el, o s.o ajuti sa creasca un ALT copil. Spun "alt, " deoarece si ea este unul. Tu alegi!
Ea a refuzat oricum si el nu s-a suparat. adica nu s-au certat pe tema asta sau ceva de genu'. O cunosc destul de bine si stiu sigur ca nu va face asta la o varsta atat de frageda. E si primul ei iubit...
Mie una nu mi se pare normal, deoarece pentru a face acel pas, mai ales pentru fata, e necesar mult timp de cunoastere dar mai ales necesita iubirea, care in cateva luni de relatie nu exista.
Plus e mult mai bine sa o faci cu o persoana care nu te preseaza, te asteapta si te intelege pentru ca stie cat de important este acest lucru pentru o fata.
Si inainte de a face sex, e ok sa faci petting, adica sa descoperi partenerul asa cum este el, sa ii descoperi placerile dar si ce nu ii place, iar la 15 ani deja e cam mult aceste lucruri.
Dar na, fiecare face ce vrea cu viata sa, fiecare isi stie limita si placerea si fiecare e stapan pe propria sa viata.
Stim cu totii ca tu esti respectiva prietena.
Si da, e perfect normal. Nu te obliga nimeni sa accepti daca nu vrei.
Nu mi se pare normal sa faca sex la 15 ani la fel cum nu mi se pare normal ca tu sa duci grija altuia!
Nu prea-i bine dar vad ca este normal pentru vremurile astea. Uite si pe aici: http://www.ziare.com/articole/sex+varsta+frageda