| ChemoGrevo a întrebat:

Prietena mea de 9 ani m-a inselat cu un pilot din Italia care are escale aparent regulate sau cel putin ocazionale aici. Am intrebat ieri ce sa fac, pentru ca i-am descoperit mesajele porcoase cu ala in care vorbeau cum va termina in ea, cum vrea ea si e dispusa sa inghita (cu mine e o sfanta, sa zic asa, cumintica. Nu face nimic pervers). Cu el insa m-am crucit ce vorbeau acolo. Avem amandoi spre 30, el are peste 30.
Eu am plecat din apartament, ea a recunoscut ce a facut. Si astazi pe la 8 am suant-o ca sunt dispus sa ii mai dau o sansa. Da, sunt poate prost. Si m-a umilit a doua oara, a zis ca prefera sa mai lungim pauza asta. Iar acum 20 de minute m-a sunat ca s-a razgandit si ca e dispusa sa ne impacam. Credeti ca spera sa se cupleze cu pilotul si ala nu era dispus pentru nimic serios? Si atunci a sunat inapoi ca hai ca ma impact cu fraierul asta? Deci nu va puteti imagina de discutii am vazut acolo si ce faceau astia impreuna. Mi-a zis ca nu se va mai vedea cu el, dar imi e greu s-o cred, in mesaje il implora sa se vada si ii promitea toate perversiunile posibile

25 răspunsuri:
| ZokoZEW a răspuns:

Omule, daca o ierți, faci o mare greșeală! Atât îți zic

| ChemoGrevo explică (pentru ZokoZEW):

Dar ce are ala si nu am eu? Ce a facut-o sa il aleaga? Ii ofer totul. O tratez ca pe o printesa. Ala ii vorbea ca celei mai ordinare...

Răspuns utilizator avertizat
| elennaionela14 a răspuns (pentru ChemoGrevo):

Nu ii oferi aceea aventura de care ea are nevoie.cu tine poate se simte sufocata doar ca tine ascuns tot. vrea sa simta ca traieste are nevoie sa simta ca traieste viata la maxim.
Vb unora "sa tipe de placere".
Acest lucru, poate tu nu i-l oferi.
Poate ar fi mai bine sa mergeti pe cai separate.

| Madaxo97 a răspuns:

Te minți singur ca mai îi dai o șansă, ce încredere crezi tu ca mai poți avea in ea? Vei sta toată viața cu suspiciuni, îndoieli, vei deveni paranoic, vei avea mereu tendința sa o controlezi, dacă vrei tu totuși sa încerci, să ii dai o ultimă șansă (desi nu merita) vezi cum se comporta in următoarele luni, fără secrete, sa demonstreze foarte bine ca poți avea încredere in ea, sa nu comenteze daca vei vrea sa o mai controlezi, pentru ca ai tot dreptul, va dura enorm până sa îți castige iar încrederea cu adevărat, fii atent, la cea mai mică greșeală, nu te umili mai mult, nu mai pune preț pe 9 ani, nu e chiar așa se mult, mai bine rupi totul de acum decât sa se strângă si mai multi ani pe care vei regreta ca i-ai pierdut.
Mai citește odată toate răspunsurile de la cealaltă întrebare, și trage singur concluzia ce trebuie sa faci.

| mihai69 a răspuns:

Dacă o "ierți", sigur nu uiți.
Ea, nici atât.
O să fiți doi frustrați care stau împreună.
Tu o să vrei să ai parte de perversiuni ca pilotul, ea va dori să găsească alt "pulot". Ooops... ^pilot!

| wildthing a răspuns:

De ce oare simt un puternic miros de trolling? happy

| adam7 a răspuns:

Eu zic să pui și tu o pauză.
Dacă cedezi acum și o ierți rapid nu vei fi bărbat hotărât și îți faci singur rău pe viitor când te va înșela iar.
O pauză lungă va da timp amandorura să vă gândiți ce aveți unul pentru celălalt și cum vă arată relația/viața voastră în viitor.
Mai bine suferi acum o perioadă scurtă, viata va merge înainte și va avea planuri frumoase cu tine, decât să suferi cu regrete mari mai târziu!
Iar pe viitor ține minte ca sexul cu partenera nu se face monoton cu trebuie măcar din când în când să te porți ca și cum abia o cucerești, să fii deschis la cumin are și la picanterii în doi, să îi oferi ce își dorește în măsura în care îți place și ție, dar să păstrezi limita aia finită unde încă rămâi bărbat independent și nu preșul cu care face orice!

| Madaxo97 a răspuns (pentru wildthing):

Spui asta la toate întrebările laughing

| Madaxo97 a răspuns (pentru adam7):

Mor când vad persoane care ia apărarea celei care a înșelat, înșelatul nu este scuzabil în nicio circumstanță, comunicarea e cheia. Ea a vorbit cu el întâi? I-a spus ce nu ii convine dpdv sexual si nu numai să vadă daca își pot rezolva aceste probleme împreună? Nu, a sărit direct la înșelat. Ar fi trebuit sa il ia frumos la o discuție serioasă sa spună fiecare ce nu ii convine, comunicare multa, poate si terapie de cuplu, si daca nici așa nu se rezolva nimic, tot nu avea dreptul să înșele, fiecare pe drumul lui si gata, dacă nu mai merge treaba. Ea a stricat totul înșelând, fără sa vorbească cu el întâi să îi spună ce nu ii convine, el nu prea are nicio vina, înșelatul nu este scuzabil aproape niciodată.

| wildthing a răspuns (pentru Madaxo97):

Doar la cele care miros. happy Vrei sa spui ca nu ti se pare cusuta cu ata alba povestea lui?

| Madaxo97 a răspuns (pentru wildthing):

Nu prea, chiar ar fi culmea sa inventeze așa ceva, cu atâtea detalii, pare serios, unii oameni au astfel de probleme din păcate. Oricum nu ascultă sfaturile nimănui si o sa se ardă din nou, e problema lui laughing

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu prea putem luat întrebarea la modul serios când zici că i ai mai dat o șansă... O șansă la ce? Sa te mai însele odată?

| wildthing a răspuns (pentru Madaxo97):

Tocmai asta imi ridica semne de intrebare...multitudinea de detalii. happy
Daca e cumva un caz real insa, sunt de acord cu ceea ce i-ai scris tu.

| MarYaNM a răspuns:

Te vede ca pe un fraier feminizat cu 0 masculinitate. Femeile nu vor asta.

Parerea mea este ca e pierduta deja, dar poti incerca inca o chestie. Fa-o geloasa dar nu copilareste!

Plateste pe una buna si sexy sa ii faca in ciuda. Te plimbi cu ea undeva unde sa te vada nevasta de la departare.

Nu uita, trebuie sa fie una extrem de bunaciune!

| elennaionela14 a răspuns (pentru elennaionela14):

Pe langa cele de mai sus, recomand filmul "First 50 dates-Primele 50 de intalniri" cu actorul Adam Sandler.

| VoidEternal a răspuns:

"Credeti ca spera sa se cupleze cu pilotul si ala nu era dispus pentru nimic serios?"

El cu absolută siguranță nu a vrut niciodată ceva serios de la ea. Nu vorbești în felul ăsta cu cea pe care o vrei mama copiilor tai, de exemplu. Să-ți bag, să-ți fac, să-ți dreg. Așa vorbești cu cineva cu care vrei o relație animalică, 100% carnală, un abuz reciproc, dacă vrei să-i spui așa. Și nu trebuie sa fii Einstein ca să te prinzi de asta.

Tu știi cum stă ea cu inteligența emoțională. Dacă știi că stă prost, atunci da, e posibil ca ea să-și fi închipuit că e posibil să devină soție de pilot. Dar oricine nu e absolut paralel cu viața, știe din prima ce înseamnă și ce presupune o relație ca a lor.

Nu știu dacă e vreun scenariu in care tu trebuie sa ramai cu fata asta. Văd că unii îți zic că nu i-ai oferit pasiune. Cine nu a fost într-o relație de genul asta, nu știe. Și anume că dacă tu ai fi încercat să vorbești și să te porți cu ea așa cum se poarta el, ar fi fost oripilată, dezgustată, ar fi fost motiv de despărțire, ai fi fost un obsedat și un libidinos disperat, neanderthalian condus doar de instincte primare.

Din nou o situație clasica. O femeie e cumințenia întruchipată într-o relație, (de obicei prima sau printre primele) în următoarea este exact pe dos.

Sau un alt caz particular al acestui scenariu este fata care rămâne virgina x ani fiind într-o singură relație, ca să cedeze apoi de la a 2-a, 3-a întâlnire cu tipul următor.

Nu e de rămas cu fata asta.

| VoidEternal a răspuns (pentru elennaionela14):

Pe cât vrei sa pariem că dacă el i-ar fi propus să facă cu el ce ea cu pilotul, l-ar fi refuzat categoric și l-ar fi privit cu scârbă? Că ea nu ar fi vrut să facă lucrurile astea cu el?
"Traitul vieții la maxim" (ce clișeu ieftin), nu e o scuza pentru promiscuitate, oricât ați vrea voi sa vă amăgiți.

| elennaionela14 a răspuns (pentru VoidEternal):

Nu e o scuză, dar ea asta își dorește:
aventura, libertatea ceva altceva sau altfel.
Problema e ca ei nu comunicau, nu i oferea si acel altceva.
In schimb i-a oferit italianul.
Femeia nu este o pasare intr-o colivie dupa care sa spui "dar i-am oferit totul... ce s-a intâmplat".
Nu ii caut scuze ei nici lui.
Amandoi au o parte de vina.
Dar deja, ea a gustat acel "altceva" sau "altfel" si vrea acel "altceva" iar pentru ei, e prea tarziu deja.
Nu ma refer la individ ci la aventura traita, senzatia acel "uau".
De ce? Pt ca ea stie ca se poate si altfel. Si e mai interesant acel "altfel". Il va cauta mereu acel "altfel".
Ma repet nu e vb despre persoane (ca e el sau italianul).

| VoidEternal a răspuns (pentru elennaionela14):

Din nou, îți spun sigur că ea nu ar fi vrut de la el ce vrea de la italian.

| vasileparnaie a răspuns:

Vrea sa o plimbe cu avionu frate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Înțeleg că ești într-o situație extrem de sensibilă și de dificilā, însă la întrebarea anterioară cel puțin răspunsul meu cat și al unui alt utilizator au fost foarte bune iar eu ți-am scris în privat pentru a lua legătura fiindcă sunt sigur că pot să te ajut, însă tu ai mai postat o întrebare în schimb, ceea ce mă face să mă gândesc dacă într-adevăr vrei să fii ajutat sau pur și simplu vrei doar să auzi ce ți-ar plăcea ție să auzi. Dacă într-adevăr vrei să fii ajutat eu sunt absolut sigur că pot face asta, ți-am lăsat contactul meu în privat. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru VoidEternal):

Excepțional răspuns din nou!