| Abramovici1224 a întrebat:

Prietena mea de ieri pana acum nu m-a cautat deloc, am sunat-o de 15 ori i-am dat mesaje nu imi raspunde - Ultimele mesaje au fost astea :
Nici nu cred ca vreodata o sa iti scoti prostiile astea din cap cu inselatul!
: Indiferent ce crezi despre mine sau ce parere ti-ai facut sa stii ca te iubesc din tot sufletul si din toata inima! A da mai sti ceva asa sa ii dea Dumnezeu la fiecare dupa cum a facut sau a gresit pe mine sa ma pedepseasca daca team inselat sau team mintit si daca nu sa te pedepseasca pe tine dupa cum mai condamnat pe nedrept! Dar pentru mine esti ultimul barbat pe care il iubesc si te voi iubi toata viata mea! Ce sa inteleg? Eu sincer nici nu mai indraznesc sa o mai sun pentru ca nu vreau sa par un disperat sau sa ii mai dau un sms ceva - Aseara mi-a spus ca merge pe la 22:00 seara la spital la urgente ca nu se simte bine - Ii dau sms ce faci? Imi spune sunt la spital - Am fost la spital nu am vazut-o acolo - dupa am intrebat la informatii- Le-am comunicat numele ei de familie si mi-au spus ca nici nu este in sistem nici la interne nici la consulatii - Deci sa inteleg ca ma minte, nu? Si ca joaca un rol? Care este sfatu vostru?

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"am sunat-o de 15 ori i-am dat mesaje nu imi raspunde"

cred că mesajul e clar - alta! Jumătate din populația planetei e de sex feminin, ai de unde alege

| Uvox a răspuns:

Abort mission!
Cu minciuni din partea ei, singurul loc unde vei putea ajunge va fi în galeria incornoraților.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O spui de parcã a trecut o lunã, nu o zi. Vrea sa parã drãgutã sa nu-ti raneasca tie sentimentele, nici nu stie ce sa mai faca sa scape de tine, Ce vrea sa-ti spunã de fapt e. lasã-ma dracului in pace, Nu stiu cum sa te mai mint.

| Abramovici1224 explică (pentru anonim_4396):

Pai asa brusc dintr-o data? Joi ne-am inteles de minune a fost la mine toate bune si frumoase si acum sa dintr-o data? fara nici o explicatie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Abramovici1224):

S-a Scarbit de lucruri prea bune si frumoase, plus 15 apeluri deja e exagerat, ar fi trebuit sa nu fie nici unu. Cu siguranta are pe altul

| Abramovici1224 explică:

Ea imi spune ca nu are si ca eu sunt ultimu barbat din viata ei.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns (pentru Abramovici1224):

Chiar e naspa daca tu ai pus botu la ce a zis ea. Relatia e cam gata din cate spune fata. Incearca sa treci peste faza asta de inceput cu negarea cat mai repede si incepe sa vezi lucrurile realist nu cu inima.

| darrio2007 a răspuns (pentru Abramovici1224):

Nu ma miră, sunt casatorit de peste 20 de ani. Femeia nu o cunosti pana la moarte.