Os inseamna penisul tau. vrea sa iti faca sex oral.dar nu te ingrijora ca face asa ca vrea sa te satisfaca. poti sa-i spui ca nu iti place ce face
Omfg Are fantezii, nasoale. Hmm, vezi poate e ceva hibrid, sau poate se va transforma in caine, sau poate e mutant. Sau poate vrea doar sa se distreze, las-o sa vezi la ce extrema ajunge. Good luck. >
Hahaha ce penibil, spune-i ma! Cum adica te pune sa te pis pe burta ei! Nu ii este putin scarba!
Pe bune,cred ca ori exagerezi, ori o iei tu prea in serios, ori nu ai ce face si te-ai gandit sa pui o intrebare absurda.Pentru ce sa-ti faci nevoile pe burta ei? Nu inteleg de ce ti-ar cere asta.Chestia cu scarpinatul pe burtica, poate e una dintre placerile ei.Si mie imi place sa fiu scarpinata pe spate si sa fiu mangaiata pe burta.Acum serios vorbesc si nu, nu sunt caine! Sa-ti manance osul? Ia vezi...o vrea sa-ti faca sex oral, i-ai dat voie sa incerce? Si in plus daca esti atat de nedumerit de ce nu o intrebi chiar pe ea daca ii place mancarea de caine si de ce se poarta asa? Dar pe bune...cred ca exagerezi.