Fiecare fata simte diferit acest moment, dar avand 21 de ani si un an de relatie, poate ar fi ok sa fie mai deschisa si sa nu mai fie stanjenita de acest subiect. Nu inteleg de unde vine aceasta idee cu 5 ani de relatie, dar cum ziceam, fiecare fata este diferita la acest capitol.
Consider ca daca e o relatie stabila, bazata pe incredere, sinceritate, iubire si momente frumoase, nu ar fi nicio problema sa treceti la pasul urmator. In ceea ce priveste,, asteptarea" de care ziceai, daca iubesti o persoana o iubesti in totalitate, cu sau fara aceasta,, activitate sexuala", stiu, poate tu iti doresti mai mult, dar merita sa discutati si sa ajungeti la un punct comun.
Buna.Din nefericire, nu putem sti daca merita sau nu asteptarea.Acest lucru tine doar de tine, de cum functioneaza relatia si de capacitatea de a intui lucrurile pe viitor.Totusi, de ce 5 ani? Care sunt motivele ei?
Pe noi ne întrebi dacă merită? Tu ești singură persoană care poate răspunde la asta
Daca nu cumva planuiesti sa fii calugar la 21 de ani, fugi..cat de tare poti, in directia opusa.
Sfatul meu e să comunici deschis cu ea și eventual să îi propui să faceți terapie de cuplu.
Ești în zona prieteniei mann, nu e atrasă de tine fizic dar o va face cu un badboy iar tu ramai trădat și virgin
Halal sfat, dat tot de un alt machoman, cel mai probabil.
Halal sfat.
Și hai să zicem că ok, poate nici eu nu aș fi de acord cu ceea ce tipa ii face lui. Totuși 1 an de relație, e chiar anul perfect în care să începi și dragostea carnală. Sau acum paranoica din mine, poate veni chiar și cu ideea că poate tipa nu-l place pe tip și o găsit ea atunci nebunia cu 5 ani, ca să mai tragă nițel de relație, până o să vină bossul cu bani și cine știe ce dracu o mai fi și în mintea fuf*lor ăstora. Dar să-i dai sfat săracului băiat să mai și fugă în direcția opusă, e too much. Adică unde mai exact în direcția opusă? La femeile toaletă? Cum spune PufulețiGratis a mea, o femeie ce e pe post de VC și toți se așează pe el. ) Și comparativ cu ea, eu tot mai am empatie și pentru acele femei, că mna, sunt femeie și chiar una care nici nu am job mereu și știu că dacă mâine comit greșala de a rămâne însărcinată cu un nemernic și copilul îmi rămâne doar mie, păi dacă nu e nici cap, nici picioare la mine, păi va rămâne doar sexul, din păcate, ca să-mi întrețin copilul. Și chiar nu spun asta în van. Pentru copilul meu chiar aș fi în stare să devin și pana*amă, doar să știu că lui nu-i lipsește măcar strictul necesar. Deși, mi-ar fi silă uneori să-i pun sandwich la școală și să-l mănânce, știind cum au fost obținuți banii ăia de mamă-sa, adică eu. Deci pot să înțeleg unele cazuri și la acele doamne prostituate. Mai ales, sincer, dacă vina ar fi tot a unui nemernic. Bărbat ce a ***-o pe una, a mai și corupt-o poate, cum îl corupsese Eva pe Adam în trecut și după a abandonat-o. Și sincer nici măcar nu aș avea vreo pretenție să i dea ei, femeii, dacă nici aia nu e prea muncitoare sau pnm, lui nu-i mai place de ea. Sunt de acord că adulți fiind, fiecare e răspunzător de el. Însă pe copil, nu l-a făcut singură, deci pentru copil ar trebui să-i dea tot ce are nevoie, lui personal. Dar tot ce ar avea nevoie un copil.
Dar nevermind, am divagat iar crunt.
Ideea este că orice sfat i-ai dat băiatului, nu-i da sfat cum să se ducă la bit*hes. Nu-l ajută la nimic acest sfat. Și oricum o face el și singur, prin natura lui de Adam și vânător. Stai tu liniștit că nu e el ușă de biserică, încât să o aștepte pe aia un an sau 5 așa cum i-o cerut aia lui. Are el zburătoarele lui pe acolo, ținute de rezervă.
Însă acest sfat numai când l-am citit și m-a făcut să-mi sparg propriul telefon de nervi. Mai ales dacă eu chiar am înțeles așa cum cred eu că am înțeles și tu îl îndemni pe acest Adam să meargă la pana*ame. Și mai faci și reclamă proastă la abstinență.
Mă calmez doar, că-mi fac speranțe că e doar o glumă între voi bărbații. Dar cu astfel de bărbați, dacă așa îi îndemnați voi pe prietenii voștri sau pe cunoscuți, mă înfioară. Iar dacă e așa, păi atunci chiar sper ca soțul meu pe lângă orfan să mai fie și lup singuratic, că dacă e așa, halal sfaturi va primi de la nemernicii lui de prieteni.
Mă înfiori nu alta.
Bun!
Prima dată comunicați.
Poate fi exact ca mine sau poate fi diferită și doar o farsoare. O să explic pe rând totul.
Eu una sunt genul de om care nu aș începe never o relație cu acest aspect. Ba chiar nici cu dragostea imensă, aș aprecia ca cineva pe care eu cam plac, să mă placă și el și să înceapă ceva wow între noi. Dar doar ca amici evident. Deci va trebui ca tipul care-mi va deveni cândva soț, să aibă răbdare de la un prim sărut până la acel aspect. În cazul meu totul este din cauza experiențelor de bullying din școală și nu numai din partea se*ului masculin și a traumelor oferite de aceștia de-a lungul vieții.
Așa că, poate și aici e o traumă, la amica ta. Vorbește, a lot cu ea.
Ea este unica ce-ți poate oferi adevărul despre tot. Despre chestia asta. Din proprie experiență, mai ales ca femeie ce aș dori să fiu vânată și răpită din casă, doar ca să pot avea o relație și aș dori pe cineva care să și insiste, dar și să se țină de mine, îți dau sfat să nu renunți așa ușor la iubita ta și să nu o lași. Luptă pentru ea, pentru voi.
Trage de ea. Și o să fie bine.
Însă ce mă neliniștește, ca om mai paranoic de fel ) ce e treaba cu acei 5 ani? Adică de ce fix 5 ani? Eu una aș fi zis un an. Cam un an, după un an, după ce ai realizat că da, relația duce undeva, are fundament, vă luptați pentru ceva împreună, aveți niște nebunii împreună, începeți mai bine să vă cunoașteți, merge să vă începeți și relația se*uală. După 1 an, o văd momentul cel mai perfect, în concepția mea.
Dar 5 ani, de unde? Și de ce 5 ani? Eu una aș insista pe treaba asta la ea și aș întreba-o de ce și-a ales ca idee acel 5. Pentru că sincer, între 1 an și 5 e mult. Iar 5 ani, deja înseamnă în multele cazuri din ziua de azi, chiar despărțirea și nu apropierea aia imensă în care să se materializeze prin uniunea trupească. Ba chiar și dacă ar fi să vă uniți așa de mult în ăștia 5 ani, nu mai are farmec atunci pentru că deja după 5 ani, intervine rutina, vă cunoașteți din ce în ce mai bine și nu mai există și acea nebunie, acea scânteie care exista la început și inevitabil, probabil după 5 ani, veți ajunge să mai faceți doar se*, nu și dragoste. Deci contează și toate aceste aspecte. Și chiar m-aș bucura dacă i le-ai spune atunci când îi aduci argumente pentru care ar trebui să o faceți acum și nu peste 5 ani. Îți dau voie și să-i spui că a spus o nebună, virgo la 28 de ani, de pe forum, care ea una așa gândește. Deci dacă eu gândesc așa și sunt mai mare ca ea, păi atunci și ea poate scăpa de dezinhibițiile ei și poate să se simtă bine în noua explorare a vieții, cea se*uală.
Însă evident, ai grijă când îi spui tot ce-i spui și fii lângă ea mereu, oricare ar fi deznodământul.
Dar mai ales dacă acceptă să o facă.
Acum revenind la paranoia. Dacă femeia nu are nici un alibi să zicem așa al acestei perioade a ei, de 5 ani. Nici o scuză plauzibilă, frică, bully ori viol, nebunii sau abandon de tată, incest sau alte bullsh*turi, sau ceva ce i s-a întâmplat poate mamei ei, când ieșea cu ta-su în ăia primi 5 ani de relație, ori poveste ceva ce o auzit ea pe undeva și o rămas cu vreo sechelă ceva ori a tras ea vreo concluzie ceva, dacă nimic din astea nu e, eu una aș zice că e doar o farsoare, ce stă în relație cu tine, doar pentru că mna, așa s-a întâmplat să fie și așteaptă vreun te miri, știi, ce șeic sau dracu știe ce o fi în mintea ei, pur și simplu o aștepta pe unul mai bun ca tine, căruia să i se dăruiască complet și pe tine te ține pe post de puppy man în zgărdiță.
Nici asta nu poate fi de neglijat, aspectul și de cercetat, însă clar, dacă ești ceva băiat, bărbat în devenire cu țigle ceva mai multe pe casă, nu vei asculta sper de sfatul lui Rockkid, TPUașul nostru scump și drag. ) Dar care nu știu de unde naiba o găsit sfatul ăsta. Sper doar dacă va avea copii cândva, masculi să nu le ofere și lor același sfat. Că mă înfior.
Ehh, modul cum ai spus-o e prea dur. ) Dar ceva de genul gândesc și eu, oarecum. Mai ales că da, după un 1, în concepția mea, dacă ești atras și iubești persoana cu care te numești într-o relație, ar cam fi cazul să sari pe ea.
) Indiferent că ești bărbat sau femeie.
) Însă nu putem nega nici aspectele în care fata chiar a avut traumele ei.
Băiatul ar trebui totuși să comunice foarte mult și al naibi de deschis toate aspectele cu ea. Dacă e o fată terminată, de orice bulls*it din trecutul ei, traume și alte alea, păi atunci chiar merită că băiatul să o aștepte. Însă totuși admit că mă obsedează și pe mine 5 ul ăsta.
Adică de ce 5 ani? De unde 5 ani? Asta e unica chestie ce m-ar face să cred și eu, ca și tine Ray, dragă. )
Dar sper că nu va trage concluzia asta, înainte de a vorbi deep cu ea. Să vadă totuși ce e de fapt în mintea ei.
Și apropo, măi Ray. Știi că te-am văzut prin TM? ) Dar parcă păreai mai slab în realitate și mai frumușel în poza de pe TPU.
) Dacă intenționezi să slăbești, nu o mai face. Îți stă mai bine mai gras.
)
Regret acum că nu te-am salutat, însă mă cam anxietase piațeta aia și toți oamenii de acolo. ) Și oricum la ce folos?
) Nu sunt eu așa de sociabilă, deși pe aici probabil par.
)
Bine, în realitate altcineva mi-a zis că tu ești și chiar mă îndemna să te salut, dar la ce folos? )
Eram in perioada de slăbire atunci,am descoperit o alimentație perfecta pentru mine după două încercări de slăbit,un mod de viață mai activ, o viață mai rațională, nu știu unde mai văzut că sunt în toată Timișoara mereu plecat, dar asta nu înseamnă să nu mă saluți, de 10 ani umblu prin case străine, îți dai seama
Buna! O sa încep prin a-ti spune ca eu am 22 de ani și sunt intr-o relație de aproape 5 ani. Eu am făcut sex prima data cu prietenul meu de abia acum 1 an, adică când eram de mai bine de 3 ani și jumătate împreuna, aproape 4 chiar. Și el a avut răbdare cu mine și m-a așteptat pana m-am simțit eu pregătită. Ideea e ca noi pana atunci am mai făcut si alte lucruri gen atingeri, oral, etc dar abia după intervalul de timp pe care ti l am spus am trecut la sexul propriu-zis. Și asta pentru ca eu aveam o teama inexplicabila de actul sexual in sine însă cu timpul si cu faptul ca am dobândit suficientă încredere in el am reușit sa trec peste aceasta teama.
Recomandarea mea ar fi sa nu o forțezi. Noi am mai avut o tentativa când eram cam la vreo 2 ani de relație însă mental nu simteam ca îmi doresc cu adevărat asta si drept dovada nu am reușit sa facem nimic fiindcă fizic nu s-a putut.
Poate e prea timida. Incearca sa o faci sa se simtă in largul ei alături de tine si sa capete încredere in tine si crede-ma ca dacă va veni momentul in care ea sa simtă ca își dorește lucrul asta si ca este apropiata de tine si excitată si asa mai departe nu va mai conta ca au trecut 2-3 ani sau 5. O data ce o faceți prima data trece aceasta teama si următoarele dati vor veni mult mai ușor.
Succes!
Doar tu știi dacă merită așteptarea. Mie mi se pare mult sincer. Nu știu cum de a decis ea că fix 5 ani e perioada potrivită. Weird.
Esti baiat simti ca vrei sa o astepti, dar esti nerabdator trupeste e normal.
"Merită așteptarea?" daca nu merita vreau eu sa o cunosc HAHA
Acum ce te sfatuiesc este sa lasi deoparte societatea si ce zic altii si chiar nerbadarea ta si sa fi mai siret si constient de faptul ca ai o fata care pana la urma doar e nesigura.
Sfaturi sirete:1.CEL MAI IMPORTANT fa un pact ca dupa ce va casatoriti sa accepte ca vrei sa faci o familie cu ea si vrei pe bune si pe drept sa aveti si o relatie trupeasca. Punete in situatia ei putin, hai ca nu e greu ca fata e vorba de ceva interior, nu de exterioritatea de care dam noi dovada, daca esti un om sensibil care are valoare in inima, are incredere ca vei merge mai departe cu un om si chiar vrei sa vezi de ce e in stare, vei vrea sa faci pasi? Cand totul inca nu e pregatit? fata vrea siguranta, iar o fata cum ai tu nu gasesti la nimenea (ma rog rara) pentru ca nu ofera totul deagata, ea ofera cand relatie si toate cele necesare unei familii sunt indeplinite.
2.Incerca sa dezvolti relatia structural, mental si material sa se vada stabilitatea ta in raport cu ea. Desigur trebuia sa intelega pana acum toate astea dar cel putin una din cele 3 lipseste si tu trebuie sa te ocupi de ea pentru ca prietenei tale ii pasa aparent de acesta lipsa.
3.Nu o grabi ca nu iese nimic, stai calm, nu stiu eu sunt foarte implicat in afaceri poate tu intr-un hobby sau chiar in jobul propriu, ceva care te defineste si ceva ce ii da iei de inteles ca este gata pentru ea si e si momentul ei sa se deschida.
4. Facati va momente impreuna mergeti la mare la munte, peste tot in tara, mergeti si in alte tari, bilete ieftine:https://www.ryanair.com/ro/ro/zboruri-ieftine.
5.Nu pune presiune pe tine si pe aspectul asta, sexul este necesar pentru a incepe o familie, nu asa de placere, iar aparent inca mai aveti timp sa va faceti cele mai faine amintiri sa va lege sufleteste.Ca in societate vad cum oamenii se destrama dintr-o amarata de cearta, dintr-un aspect de nimic.Toti suntem diferiti dar trebuie sa ne intelegem, sa ne acceptam si sa ne iubim, iar tu asta trebuie sa faci cu ea.Sti ce inseamna asta? Un exemplu simplist va jucati activity iar tu ghicesti foarte usor ce explica, ce mimeaza, ce deseneaza si viceversa,de ce? Aveti o conexiune creata!
Nu stiu nivelul real la care va aflati dupa atata timp dar trebuie sa mai investesti,fi tu insati nu te uita dupa exemple si chestii ideale,doar credinta(Dumnezeu), dragoste(credinta, nadejde si dragoste) sunt reale si inevitabile, restul chesti trecatoare blehhh(te bucuri/te intristezi intr-o clipa dar clipa trece si nu ramai cu nimic), dar ce tine de credinta si dragoste raman intiparite in tine si in urmasii tai, si ala este raiul pe care il creezi cu prietena ta.
6. Faceti va un om de incredere comun, un duhovnic,si el poate sa vorbeasca si cu ea si cu tine si sa iti inteleaga mai bine situatia si sa evoluati mai bine,un fel de buster al amandurora, va poate pune intr-o stabilitate excelenta,si o poate face mai increzatoare in tine,problema e sa il gasesti,in zilele noastre trebuie cautat, poate pe la tara pe la buncii vostrii, la tara parintele are timp si ragaz suficienta, gandeste pe indelete si oricand aveti un dubiu pac telefonul si il gasiti liber.
Floare la ureche zic, dar de tine depinde evolutia voastra.
Succes!
Concluzie:
Eu zic ca ideea cu meritatul asteptarii i-ai dat deja foc.
Nu ai rabdare? nu ai fata iubitoare. Te concentrezi prea mult pe trup si nu pe structura relatiei, evolutia nu prea e faina.Concentreazate pe treburi barbatesti si toate la timpul lor+ ce am mai scris prin sfaturi.
Nu merita pentru nici o fata sa astepti atata, in timpul asta iti gasesti alta mai calumea care vrea sa faca si sex
Varianta pe scurt. Nu învăța băiatul la panar*me, măi dragă RoCkKid.
Simplu!
Lasă băiatul în pace.
Dacă tu o faci, spor la introdus pixul tău în toate capacele publice. Fă ce ți dorește inimioara, la fel ca restul. Toți avem dreptul la libertate. Dar nu învăța libertatea ta eronată și pe alții și nu o normaliza.
E ca și când eu dacă tot fug de oameni, socializat și munca cu oamenii și am ceva noroc de un an, mai lucru, altul stau pe tușă și tot așa, aș și normaliza treaba asta. E ok, îmi asum că nu sunt cea mai deșteaptă sau poate sunt, dar nu văd eu asta și din cauza traumelor mă desconsider sau pur și simplu a felului meu de a fi, și nu mă mai motivez să lucru, poate trag de mine și merg la terapie să mai schimb ceva, sau poate pur și simplu nu sunt ce trebuie și un an lucru, altul nu, îmi asum și hate-ul altora și în ritmul meu, cheful meu și până la urmă disponibilitatea mea sau când simt eu motivația ok, mă duc și lucru sau aplic și aia e. Am ales așa, mi-am asumat că nu sunt nici cea mai sociabilă, descurcăreață și nici cea mai smart sau Alfa femeie și nici cea mai harnică femeie. Deși nici nu am dat în cap la nimeni. M-am limitat doar la resursele mamei mele și evident că am fost menajera mamei mele. Și evident că m-am ocupat în anii ăștia și de alte studii și nebunii de ale mele. Însă nu promovez ideea asta și nici nu mă laud că vai ce fain e să stai acasă (acum, nu că nu ar fi fain să da, chiar am un job de acasă și mai solitar; căci eu una chiar nu am prea fost fană socializat și de văzut mulți oameni intr-o zi) și ce fain e să nu ai job. Nope, așa ceva nu normalizez și admit că și de aia m-am și izolat apoi mai tare, pentru că prima întrebare pe care ți-o adresează cunoscuții, amicii sau și mai rău neamul și vecinii, dar unde lucri? Și eu ce să le spun când nu lucru. Deci cumva asta te izolează și mai mult. Evident asta dacă știi ce-s alea mustrări de conștiință și știi ce poate fi aia rușinea.
Cam așa și la tine. Fă ce vrei și ce te face fericit. Dar nu normaliza normalitatea ta și nu mai fi și mândru, că tu mergi la alea și că doar așa ești bărbat adevărat. Sper că nu ai de gând să-i dai și acest sfat. Nu o fi normal nici să o aștepte pe acea girl 5 ani și iar repet că mă obsedează acest 5 ani. Dar nici să o părăsească acum pentru niște capace infestate în care toți și-au încercat și descătușat pixurile pe acolo. Că sincer oricum doar asta fac ăia pe acolo. Alea deja i-au băgat pe toți acolo, încât deja e doar o nemernică rutină pentru ele. Nici nu știu ce văd bărbații la alea. Că în afară de corp hot, sincer chiar nu mai au nimic. Sunt deja prea rutinate.
) Ca atunci când te ridici dimineața din pat cu ochii plini de urdori și bagi un castron de lapte cu cereale și apoi fugi la ale tale rutine. Deci zi de zi așa fac și alea.
Dar gata, că deja nici nu mă mai interesează și nici pe tine nu te interesează și chiar mi se pare creepy să port conversații cu astfel de oameni.
Ai cerut scurt, scurt îți dau.
NU-L ÎNVĂȚA PE TIP LA NEBUNIILE TALE.
NU NORMALIZA NORMALITATEA TA. OK?
Aww!
Ce drăguț!
Te invidiez!
Dar și apreciez viața când aud că în viață mai există și bărbați de genul. Care te așteaptă, care au răbdare, care sunt galanți și pot aștepta pentru cineva.
Dar și când aud femei care mai știu să aștepte. Deși în cazul tău din ce ne povestești pe aici, părea și un blocaj la tine. Dar mă bucur să aud că ai trecut și peste asta și că totul s-a terminat cu bine.
Cine știe, poate mai există și oameni buni pe pămânțelul ăsta.
Nope!
A zis că are 21 de ani, la fel ca și el.
O vârstă perfectă pentru a-și începe și latura asta. Dar totuși cine știe, fata asta poate și suferi enorm din multe cauze și atunci băiatul dacă chiar susține că o iubește, o mai poate aștepta. Însă mă obsedează și acest 5. Parcă zici că e relația mea, asta, așa mă obsedează 5 ul ăla de când am tot citit nebunia asta de poveste.
) Pot fi traume sau așa cum a spus și Ray, poate fi totuși doar o farsoare sau o tipă, cine știe, ce are alte probleme, poate e un borderline sau un codependent ce a simțit că nu se mai poate dezlipi de acest tip, însă realitatea e că de fapt stă doar din dependență cu el, însă nu-l și place și așteaptă apoi unul mai fain cu care să iasă și să uite de acest băiat.
Cauze pot fi multe. Ideal ar fi să cerceteze mai în profunzime tipa și relația pe care o are de fapt cu ea. Dar și să discute deschis despre aceste traume, care pot exista și pot sta acolo ascunse undeva și să-i facă viața un calvar fetei.
Pfff, măi Ray, eu spun doar ce văd. Păreai ciudățel mai slăbuț. ) Mai frumușel mai pufos.
) Dar mna, eu doar spun ce văd și-mi place mie.
)
Tu să fii sănătos și împăcat cu tine. Cât de salutat, știu că o să-mi fac eu nume rău pe aici sau de snoabă, dar niciodată nu am salutat străinii sau oamenii pe care nu-i cunoșteam de la grădiniță. ) Sorry!
Asta sunt, mai antisocială. ) Oricum mă anxieta ceva și TM a ta
voastră prin zonele prea publice. Pentru mine una care am ieșit mai mult cu căști, m-a anxietat ceva noul oraș și ieșită fără căști. ) Însă evident mi-a plăcut enorm de mult Bega-ul vostru și intrarea de la Mall.
Doamne ce oază de verdeață și frumusețe aveți pe undeva pe la intrarea prin mall. Un parc verde, tare frumos.
Acolo chiar mi-am auzit gândurile
) și era chiar în ziua în care am părăsit TM.
Ce să mai spun și de parcuri, și alea splendide. Însă zona Gării de Nord m-a lăsat cam mască. O zonă cam dubioasă și terifiantă. )
Dar în schimb aveți mulți negrișori pe acolo.
Trebuie să revin în TM cu orice preț. Mi-a cam plăcut orașul. Și oamenii de acolo, oarecum. Mai puțin patronii. ) Dar în schimb, mi-au plăcut oamenii așa per total. Și mie nu-mi plac blonzii, dar jur că Timișoara totuși avea cei mai frumușei blonzi de pe întreagă Terra.
)
O să revin eu cândva. Nu mă las.
A și încă un aspect la care v-am dat un minus. Chirii scumpe, aproape ca-n București, dar jur că mult mai mici ca-n București. Multe chirii sucks. Și multe agenții imobiliare scumpe și sucks.
Nu este atrasa de tine din punct de vedere sexual, punct.
Daca o duci in vacante, restaurante pe banii tai atunci de asta sta cu tine.
O fata care are un an de relatie cu tine si tot se eschiveaza si nu vrea sa faca sex, nu te considera iubitul ei, doar un amic care ii face viata mai usoara.
Comunica cu ea si daca nici dupa inca un an nu se rezolva, las-o, cauta pe altcineva.
Ce frumos, noroc pe voi si mult succes cu relatia! Bucurati-va de cumintenie, amandoi!
Glumești, right?!
Bărbații și egoul lor. Atunci să moară singuri sau cu fufele lor de la bordel și cu egoul lor. Cu fundiță să și-l facă și păstreze forever egoul. Că doar cu ego-ul o să moară. M-am săturat de rasa asta. Sorry, cei de față mereu sunt excluși.
Dar parcă m-ai bătut cu vestea asta. Și eu care chiar credeam că aud o poveste faină și pură despre "ia uite, cum iubirea mai există și băieți/bărbați faini mai există pe pămânțelul ăsta" deși hai să nu tragem nici concluzii pripite ) avem nevoie doar de răspunsul băiatului, dacă o va aștepta
pe Julieta a lui sau nu.
Va urma!
Zic eu.
De fapt în runda "va urma" va trebui ca băiatul să ne spună și adevărul despre acel 5, care v-am zis, pe mine una mă obsedează.
O fi traumă la ea sau o fi doar un bullsh și profită de fapt de săracul băiat. Trebuie să afle. Chiar ar fi sad și reversul poveștii, după ne mai mirăm de ce și bărbații nu mai sunt bărbați. Chiar mi-ar părea rău ca tipa să-și bată doar joc de el, cu acel 5 fictiv. Nu merită, totuși a așteptat-o 1 an.
Însă dacă el totuși ține la ea și tipa îi dă ceva răspunsuri plauzibile pentru acel 5 și nu o mai așteaptă, ok, poate nu chiar 5, însă prin comunicare și apropiere mai multă, o poate face să treacă peste traume, să realizeze totuși ce bărbat bun are lângă ea și să se simtă mai în largul ei, alături de el și de noua lor viață carnală.
Nu,nu glumesc.
Adevărul e că da, exista bărbați buni și bărbați rai, bărbați care sunt misogini, bărbați care idolatrizează femeia, dar există și femeie bune, rele, dependente de bărbați, misandre etc.
Așa că balanța este oarecum echilibrata.
Sa îți mai zic faptul că și femeile au un orgoliu destul de mare? Probabil ar trebui sa știi.Asa că nu poți urî bărbații doar pentru că anumiți bărbați sunt defecți. Unora poate le lipsește educația,familia etc
Cum nici nu poți cataloga toate femeile fiind de moravuri ușoare doar pentru că ai dat de câteva, pentru că daca faci asta ești misogin in cazul bărbaților și misandră dacă ești femeie.
De ce sa te saturi? Fara noi,lumea nu ar fi fericita
Da,poate că bărbații sunt o pacoste uneori,dar mai au și părți bune.
In cazul de față,asta e,s-a întâmplat să fie un fail,dar asta nu înseamnă că nu mai sunt bărbați sau femei. Daca te complaci într-o relație toxica,nu e vina partenerului,ci a ta, pentru că nu vrei se pleci din acel mediu.
Deci, înainte de a visa cu ochii deschiși la marile povesti de dragoste din literatura universala, sa privim în ograda noastră și să încercăm să ne autoeducam și să îi educam și pe ceilalți.
Multi vor relații deși nu se iubesc pe sine, deși au complexe, etc și așteaptă ca partenerul sa rezolve.Nu se poate, daca tu ca individ nu lucrezi cu problemele tale, ceilalți doar vor abuza de ce pot.
In cazul de față, eu îți zic că relația va lua sfârșit.Cand sexul primează înaintea respectului doar pentru că TU ai nevoi, e toxic.Adica s-a întrebat dansul, oare nu ar vrea și fata să facă sex? Oare nu și-ar dori și ea sa simtă nirvana? Cel mai sigur nu.
Mă îndoiesc că va mai exista un "va urma" și ți-am zis mai sus și de ce.
Da, posibil sa fie vorba de vreun abuz în copilărie, poate nu are încredere in el pe deplin, poate nu vrea sa fie folosita și atât(cum fac 80% din bărbații din ziua de azi )
Pai bărbații nu mai sunt bărbați din doua mari motive, ori au stat cu niste masculi alfa la viața lor și le-a umplut capul cu prostii, ori au stat cu niste feministe convinse care au făcut din bărbat, fetița.
Da, ar fi rezonabil daca doar l-a testat sa vadă dacă renunță la ea și are doar intenția de a o folosi sau nu și cel mai probabil poate fi asta însă na, nu avem de unde ști.
Îmi place ca ești optimistă însă nu știu ce să zic in scenariul asta, rămâne doar la latitudinea lui.
Sper că te-am lămurit.
Mare dreptate cu treaba cu tați Alfa. Chiar așa e, majoritatea misoginilor, sunt de fapt creațiunea altor misogini )
Sper doar că totul se va termina cu bine, în povestea acestui domn personaj. Iar eu una, chiar sper că o va aștepta. Vreau să văd mai mulți bărbați dornici și de ceva abstinență pentru iubirea lor, pentru iubita lor dragă. Vreau să aud mai des că bărbații așteaptă.