Cum să-ţi fie scârbă?
Da' ce ţăran are trăi-i-ar familia lui? Pff...
E posibil însă să fie puţin inhibat. O problemă similară o avea verişoara mea care a rezolvat-o punând ea mâna prima pe el şi încet-încet... în câteva săptămâni nu au mai fost probleme.
Să încerce şi ea asta. Cine ştie?! Poate merge
Mda prietena ta are tot dreptul din lume sa fie f... bine , insa ea cind l-a ales pe el, a fost de acord cu aceasta, altfel nu se mai casatorea, asa ca ori sa rabde, sau sa discute serios cu el pe tema asta, sa-i dea sa citeasca diferite articole si articole stiintifice pe aceasta tema, sa-l faca sa inteleaga ca daca el nu o va face, are s-o faca altul, si cum se va simti el dupa aia?
sfatul meu. duo la un alt barbat, probabil ala o fi vreun taran care nu stie nimic de romantisme si de satisfacerea sexului frumos,, ori sa il duca la lectii de facut prostii, ori sa il lase deoparte
Care este de fapt problema prietenei tale? Ca nu-i atinge sotul organele genitale cu mana?
Probabil ca a intervenit monotonia in relatia lor, sexul a devenit ceva mult prea uzual, simte nevoia de o schimbare, poate vrea ceva mai..."wild".
Eu zic sa apeleze la un cuplu de swingeri, ca tot e in trend. O data, de doua ori si se linistesc. Dar sa caute un cuplu in care femeia s-a saturat de atingerile barbatului, sa fie o schimbare pentru ambele cupluri). Nu-i rea ideea...
Doamne sfiinte daca i-ar fi scarba nici nu i-ar mai baga-o
eh ca sa o satisfaca trebuie sa mai foloseasca si mana si limbuta
Da ce sa spun cand a luat-o de sotie nu i-a fost scarba o fi avand barbatul pe alta si nu mai simte nici o atractie fata de ia sa isi caute si ea altul daca tot o mananca pasarica poate o va scarpina altul mai bine.
Pana acum nu i-a fost? sau inainte sa se casatoreasca cu ea?! sa incerce sa stea de vb cu el sa-i spuna ce o deranjeaza, poate ca a intervenit monotonia in relatia lor.totul depinde de am2
Sa schimbe barbatul!
Sau sa lasa aici un mesaj...sigur se gaseste cineva sa-i rezolve problema
Du-o in discoteca, in club, gaeste-i pe altu, si atunci nu o sa mai fie nici o problema.
anonim_4396 întreabă:
loramesesan întreabă: