| Otilikaa a întrebat:

Prietena mea s-a indragostit de un baiat ea are 16 ani si nu s-a sarutat niciodata, ea vrea dar e foarte rusinoasa(asta nici eu nu am inteles). Eu ii spun mereu sa incerce pentru ca de fiecare data cind prietenul ei incearca sa o sarute, ea respinge. Iar prietenul ei a spus ca daca ea nu vrea sa se sarute cu el ea se desparte de ea.Cum credeti asta e normal?

15 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

E normal sa zica asa el crede ca ea nu il placehappy ar trebui sai spuna ca nu se pricepe la sarutat si gt

| elasexygagica a răspuns:

Ce fata doamnestraight face ce e aia relatie fara sarutstraight face

| PrecioussGirl a răspuns:

Normal ar fi sa se sarute cu el. sa se lase purtata de val si sa faca exact ceea ce face el. sa se ia dupa el ca nu e deloc greu.
si sa fie relaxata.

| Deny1333 a răspuns:

Ar cam trebui să-i spună adevărul, că nu e vreun secret de stat. Aşa, ar înţelege şi el şi ar încerca s-o ajute. Oricum, de la sărut nu se moare, duh...
Eventual, încearcă să-i explici tu cum se face sau... n-am idee. Trebuie să aibă curaj, oricum nu-i mare lucru.

| LittleRose a răspuns:

Prietenul ei are toate motivele sa se revolte.Are modele de relatii in fata ochilor, in care fata si baiatul se saruta, probabil este presat de prietenii lui.Gen : "Cand o saruti si tu,ba?"... Explica-i prietenei tale ca odata si odata trebuie sa se intample primul sarut,ca e un moment frumos de care nu are de ce sa se teama,si sa isi faca curaj sa accepte sarutul. Daca nu se poate gandi singura la toate astea,tu,ca prietena a ei,spune-i ca e un lucru normal, pe care la o adica, toata lumea il face! Succes! :*

| virusake a răspuns:

Pai vrea sau nu vrea pana la urma? laughing
Din "ea vrea dar e foarte rusinoasa" si din "incearca sa o sarute, ea respinge" nu inteleg nimic.

Oricum, nasoala treaba. laughing

| Otilikaa explică:

Andreea AM SCRIS CA ARE 16 ANI SI AM UITAT SA MENTIONEZ ca prietena mea i-a spus prietenului ca s-a sarutat ca nu a vrut sa se dee de gol, Si ei sunt de jumatate de an impreuna si deeaceia el vrea sa se desparta pentru ca atit timp petrecut impreuna si nu s-au sarutat niciodata.nasoala treaba

| Otilikaa explică:

Ea spune ca numai eu cre asa, dar de fapt m-am convins ca toata lumea asa crede.Chiar imi fac griji pentru ea.Are dej 16 ani si nu sa sarutat nici o data la ea deja trebuie sa se inceapa viata sexuala dar ea nici nu s-a sarutat.

| Otilikaa explică:

Pff...ce-i aici greu sa te saruti dureaza citeva secunde, nu stiu ce sa fac.ea il iubeste ft mult si e foarte stersata.Pentru ea sarutul este un dusman.Eu i-am spus ca dupa asta o sa mai vrea, dar ea Dne fereste sa auda de asta.Deja incepe sa ma irite.Nu stiu ce-i cu ea big grin

| DiaNa357 a răspuns:

Bunahappy
Pai sincer, il cam intzleg pe baiat, adica ce fel de relatzie e aia daca nici macar nu il sarutzi pe saracu baiat.
Dar cred ca si el ar trebui sa fie putin mai intzelegator, avand in vedere ca prietena ta nu s a mai sarutat nici o data.
Eu as sfatuiio pe prietena ta sa si faca curaj si sal sarute pentru ca altfel il va pierde.Baietzilor le place sa fie, rasfatatzi,
Sper ca te am ajutat:*

| LotusRadioactiv a răspuns:

Un sarut nu este atat de grav. Trebuie doar ca sa te lasi coplesit de sentimente, atata tot.
Cat despre baait, inseamna nu-i nimic de capul lui din moment ce n-are rabdare cu ea si vrea sa se desparta din aceasta cauza.

| catalin_8409 a răspuns:

Poi...iti dai seama ca nu prea ar merge relatia, ce ai putea face tu este sa o incurajezi, nu are nimic de pierdut, si totusi daca tine atat de mult la prietenul ei trebuie sa o faca si pe asta big grin

| AndreeaM303 a răspuns:

Acum, baiatul are dreptul sa se simta ofensat intr-un fel, probabil crede ca daca ea nu-l saruta nu tine la el. Vorbeste cu prietena ta si convinge-o ca daca il saruta nu se intampla nimic.
P.S: cati ani are prietena ta?raised eyebrows

| Lavy96 a răspuns:

Poi odata ce ea nu vrea ca prietenul ei sa o sarute acesta crede ca ea nu il iubeste si binenteles ca vrea sa se desparta...dar sa incerce sa se sarute in locuri ascunse(sa nu le vada lumea)de vreo 2-3 ori si apoi nu cred ca va mai fi atat de rusinoasa, parerea mea.

| piskutsssa a răspuns:

Pai deodata ce nu se saruta cu el.el de ce sa mai fie cu ea? funda?big grin:big grin