| MaDeclarFan a întrebat:

Prieteni, am o problema sad Azidimineata am vb cu prietenul meu pe mess si el mi-a spus ca va reveni in 10 minute dar nu a mai revenit.Cam dupa jumatate de ora, am plecat si eu la magazin si afara l-am vazut pe el cu 2 prieteni:unul din ei i-a atras atentia iar el s-a uitat la mine si apoi s-a intors si s-a prefacut ca nu ma vede iar eu l-am ignorat.Acum sunt foarte trista, i-am spus ca azi trebuie sa ne vedem pentru ca pana luni nu o sa mai avem ocazia si a spus ca o sa iesim, dar de la faza cu magazinul nici macar nu ma mai sunatsad Chiar nu stiu ce sa fac......Ma puteti ajuta va rogcrying

Răspuns Câştigător
| Demonull a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic. a ba da clar s-a plictisit de tine! te ignoră si tu umblii cu limba scoasă? Lumea e plină de băieți bine pe langa varianta ca s-a plictisit el de tine..gandeste-te poate ai facut, spus, ceva care a deranjat si el e suparat acum thinking dar dacă nu ai facut asta..atunci e valabilă prima variantă happy

| MaDeclarFan explică (pentru Demonull):

sad dar abia acum doua zile imi spunea ca ma iubeste

| Demonull a răspuns (pentru MaDeclarFan):

Atunci a doua varianta e posibilă? vorbește cu el..vezi ce are happy

Pai nici a doua nu ar avea cum, mereu cand ne deranja ceva pe unu din noi, spuneam si rezolvam pe loc problemasad acum am impresia ca a fost doar o joaca pentru elsad

Posibil. ia fii un pic dură si arată-i ca nu ești bleagă si continuă să-l ignori happysă vezi ce are de gând..parerea mea, TU, alegi calea care crezi ca te va face fericită.

Multumesc din suflet, de azidimineata mananc intr-una tot ce prind si ma gandesc numai la elsad

sadO să iți revii! ai incredere in tine doar happy

23 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Învață să-ți alegi cu adevărat prietenii, nu figuranți!
Pa, pa.

| edy132 a răspuns:

Msaculinitatea asta. si orgoliul. Asta e se mai intampla. Nu gaseste la tine ceea ce are nevoie. Treci peste.

| FlyingSoul a răspuns:

Trist... Imi pare rausa iti spun dar sia pierdut interesul fata de tine... Si cand te gandesti ca recent ai avut primul sarut cu el. Chiar imi pare rau ca ai nimerit unu dintr-ala.

| MaDeclarFan explică (pentru FlyingSoul):

Bine, dar daca si-a pierdut interesul, de ce mi-a spus in urma cu 2 zile ca nu a mai simtit pana acum ce simte pentru mine si azidimineata chiar el m-a intrebat de vreo 3 ori daca iesim?

| FlyingSoul a răspuns (pentru MaDeclarFan):

Pai e posibil ca atunci sa se fi panicat si de asta sa ta fi ignorat si ii pare rau acum...

| FlyingSoul a răspuns:

Nu iti pierde speranta caci tot rau-i spre bine... Vei inalni pe altu mai bun ca ala. MULT mai bun.

| SiMpLa a răspuns:

Cel mai bine este sa il ignori sa il faci sa se simte exact cum te-ai simtit si tu in momentele acelea.Iti lasi demnitatea calcata in picioare pentru un baiat? Daoamne fetelor invatatisa va castigati respectul pentru a nu a mai fi calcate in picioare va rog!

| maddallyna a răspuns:

Sigur prietenii lui s-au bagat...prietenii mereu se bag unde nu le fierbe oala..mai ales daca te si cunosc...

| Sultana_4823 a răspuns:

Chill. poate nu avea chef de tine. se mai intampla. nu sunteti siamezi, ci iubiti. asta inseamna ca nu trebuie sa stati zi de zi, ora de ora buza-n buza.

| MaDeclarFan explică (pentru Sultana_4823):

Pai nu, nu am spus asta, dar m-a deranjat ca nu a avut bunul simt sa imi spuna ca vrea sa stea doar cu prietenii lui nici macar cand m-a vazut afara. M-am simtit si ma simt oribil

| Sultana_4823 a răspuns (pentru MaDeclarFan):

Atunci da-i papucii. e simplu. nu ai de ce sa stai intr-o relatie in care sa suferi.

| andreyyya a răspuns:

Baietii astia...asa-s aproape toti...winking

| krewoman a răspuns:

Stai linistita! Baieti mai sunt...si nu te umili in fata lui.

| Kasianna a răspuns:

Numai fii suparata! :* Gandeste-te ca o sa te sune sau o sa te caute el cat de curand. Nu are rost sa iti faci griji. happy Si prietenul meu imi face la fel. poate chiar mai rau si incep sa plang si sa ma supar, dar dupa tot el ma cauta. S-ar putea ca si prietenul tau sa fie la fel. Totusi incearca sa ii explici ca nu iti place cand iti face asa si ca te simti prost. happy Sper ca te-am ajutat. BAFTA :*!

| XtremV a răspuns:

Eu cred ca a spus 10 min la intamplare, poate mergea la magazin... nu cred ca e ceva asa rau.

| MaDeclarFan explică (pentru XtremV):

Dar de atunci nici nu a mai intrat si azi m-a chemat afara prietenul lui spunandu-mi ca o sa vina si baiatul dar i-am spus ca nu vin

| FührerAdolfHitler a răspuns:

Sinucide-te!