Nu trebuie sa faci nimic. a ba da clar s-a plictisit de tine! te ignoră si tu umblii cu limba scoasă? Lumea e plină de băieți bine pe langa varianta ca s-a plictisit el de tine..gandeste-te poate ai facut, spus, ceva care a deranjat si el e suparat acum dar dacă nu ai facut asta..atunci e valabilă prima variantă
Atunci a doua varianta e posibilă? vorbește cu el..vezi ce are
Pai nici a doua nu ar avea cum, mereu cand ne deranja ceva pe unu din noi, spuneam si rezolvam pe loc problema acum am impresia ca a fost doar o joaca pentru el
Posibil. ia fii un pic dură si arată-i ca nu ești bleagă si continuă să-l ignori să vezi ce are de gând..parerea mea, TU, alegi calea care crezi ca te va face fericită.
Msaculinitatea asta. si orgoliul. Asta e se mai intampla. Nu gaseste la tine ceea ce are nevoie. Treci peste.
Multumesc din suflet, de azidimineata mananc intr-una tot ce prind si ma gandesc numai la el
Chill. poate nu avea chef de tine. se mai intampla. nu sunteti siamezi, ci iubiti. asta inseamna ca nu trebuie sa stati zi de zi, ora de ora buza-n buza.
Pai nu, nu am spus asta, dar m-a deranjat ca nu a avut bunul simt sa imi spuna ca vrea sa stea doar cu prietenii lui nici macar cand m-a vazut afara. M-am simtit si ma simt oribil
Atunci da-i papucii. e simplu. nu ai de ce sa stai intr-o relatie in care sa suferi.
Numai fii suparata! :* Gandeste-te ca o sa te sune sau o sa te caute el cat de curand. Nu are rost sa iti faci griji. Si prietenul meu imi face la fel. poate chiar mai rau si incep sa plang si sa ma supar, dar dupa tot el ma cauta. S-ar putea ca si prietenul tau sa fie la fel. Totusi incearca sa ii explici ca nu iti place cand iti face asa si ca te simti prost. Sper ca te-am ajutat. BAFTA :*!
Sigur prietenii lui s-au bagat...prietenii mereu se bag unde nu le fierbe oala..mai ales daca te si cunosc...
Cel mai bine este sa il ignori sa il faci sa se simte exact cum te-ai simtit si tu in momentele acelea.Iti lasi demnitatea calcata in picioare pentru un baiat? Daoamne fetelor invatatisa va castigati respectul pentru a nu a mai fi calcate in picioare va rog!
Trist... Imi pare rausa iti spun dar sia pierdut interesul fata de tine... Si cand te gandesti ca recent ai avut primul sarut cu el. Chiar imi pare rau ca ai nimerit unu dintr-ala.
Nu iti pierde speranta caci tot rau-i spre bine... Vei inalni pe altu mai bun ca ala. MULT mai bun.
Bine, dar daca si-a pierdut interesul, de ce mi-a spus in urma cu 2 zile ca nu a mai simtit pana acum ce simte pentru mine si azidimineata chiar el m-a intrebat de vreo 3 ori daca iesim?
Pai e posibil ca atunci sa se fi panicat si de asta sa ta fi ignorat si ii pare rau acum...
Eu cred ca a spus 10 min la intamplare, poate mergea la magazin... nu cred ca e ceva asa rau.
Dar de atunci nici nu a mai intrat si azi m-a chemat afara prietenul lui spunandu-mi ca o sa vina si baiatul dar i-am spus ca nu vin
linarkfts întreabă: