Prietenii lui( baiatul pe care-l plac) imi zambesc mereu cu gura pana la urechi, isi dau coate cand ma vad, ma privesc insistent surazand, ma intreba ce fac, etc...mi i-a prezentat odata si de atunci tot primesc astfel de "tratament" din partea lor.
Oare le-a spus ceva? Adica de ce ar reactiona asa?
De multe ori ma amuza comportamentul asta al lor , dar incerc totusi sa citesc printre randuri.Se pare ca nu-mi iese daca va intreb pe voi.
Funda.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Prieteni lui? el find cine? fratele tau? taticul tau? unchiul varul? te privesc si te intreaba ce faci? tii i'a prezentat odata si de atuncea primesti acelasi tratament, adica de cand ii cunosti ( de cand ti-u fost prezentati rad ca muta la pla ) pe prietena ta o ignora, dar uneori o baga in seama, care e problema? n'am reusit sa inteleg nimic
Daca m-as fi referit la "taticutul/fratiorul" meu...n-as mai fi pus intrebarea la"dragoste si sex". Nu e asa greu de inteles ce am scris... data viitoare cand nu intelegi, ocoleste intrebarea respectivului.
Data viitoare cand scrii o intreabare incearca sa fii cat mai concreta pentru ca vezi tu, cauti ajutor sa zicem, sfaturi cu o asemenea formulare nu ajungi prea departe
te'ai intrebat ca cei ce iti citesc intrebare le e greu sa inteleaga de fapt contextul intrebari tale? incearca sa reformulezi
mai da pe la scoala si mai ales pe la orele de gramatica nu mai trageti chilul ca o sa ajungeti sa nu stiti sa scriti un mail persoanei iubite mai tarziu in viata spor
*palm face* ''PRIETENII LUI (BAIATULUI PE CARE-L PLAC) '' E ASA GREU SA CITESTI?! mai du-te tu pe la o biblioteca.
Acum, sa revenim la problema ta. Daca arati bine, inseamna ca ei isi dau coate gen ''Uite-o ma si pe bunoaca asta'', daca fac asta de ft mult timp, inseamna ca au aflat o barfa picanta despre tine sau ceva de genul acesta. cel putin eu asa cred. Bafta>
Ba fratica scuteste-ma de comentariile tale x(
Esti destul de inteligent sa iti dai seama ca el isi schimba numele oricand, apoi la editarea intrebari a lasat lipsuri.
acum are useru thekingofthelove daca intri la profilul lui ai sa vezi intrebarile postate de el ca are aceasta intrebare, abtine-te nu mai impartasi si la alti din prostia ta
''Fratica'' frumos vocabular, de unde l-ai adoptat? Din gang? 1, sunt fata dragule :* 2, eu vorbeam strict despre aceasta intrebare, care este postata ANONIM. O intrebare postata ANONIM nu are cum sa fie editata. Eu nu-mi imprastii asa-zisa prostie. Observ insa ca tu o faci din plin . Noapte buna :]
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.145.96.163) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro