Pff!
Daca u il si asa pe el[ca se sup repede si-ti intoarce spatele].mai bine nu-i spune
Dar daca stie si altcineva despre mareaaaa prostie pe care ai facut-o,spune-i, sa nu afle de la acea pers pentru ca va fi mai rau!
Ii spui cum sa int si iti ceri mi de scuze nu stiu iii iei si un cadou, ii faci o surpriza ceva!
Bafta:*
Eu unu sincer sa fiu cred ca esti cam CRAZYYYY cum sa faci asa ceva fara sa-l intrebi. doamnee ce idiotenie tia trecut prin cap... cerei scuze mai repede si spune-i adevaru ca daca te iubeste cu adevarat o sa te ierte scuze daca te simti jicnita din partea mea
Fă! Nu mureai daca o faceai. Plus de asta femeile sunt barfitoare/țațe/invidioase.Niciodata,absolut niciodata n-ai incredere intr-o prietena care se baga in intimitatea ta.Acolo esti doar tu si el nu alte proaste.Un barbat nu e un obiect sa poti face ce vrei cu el. Daca iti intoarce spatele e pe spatele tau pentru ca asculti de alte proaste idioate.Fiecare cum isi asterne.
Cand m-am uitat la raspunsul lui Rrrrr am inceput sa rad de era sa cad de pe skaun si sa'mi scap inghetata
Parerea mea este ca nu trebuia sa ii faci asa ceva doar pentru ca ti-a spus o prietena de a ta...trebuia sa iti faci curaj sa te duci si sa il intrebi pe el ce are de gand, si daca tu il cunosti bine nu ar fi trebuit sa te iei dupa prietena ta...si stai linistita ca daca te iubeste nu iti intoarce spatele.
Fata` mai proasta ca tine nu` am vazut . Daca` chiar era asa si vroia sex ii spuneai ca nu vrei si gata` da in nici un caz nu faci asa ceva`! In locu lui te-as bate pana te`ar interna si pe tine sa vezi prin ce trece el! Femeie tampita ce esti!
Cum ma sa'i dai pastile pentru impotenta?
in locul tau ii dateam pentru potenta
doamne.saracu` om...
daca aflaaaaa.o sa-ti para rau
am 2 intrebari pentru tine : 1-cati ani ai? 2-esti blonda?
Daca as fi inteles o boaba din ce ai scris, ti-as fi dat un raspuns mai bun.
Cere-ti scuze... cu toate ca o sa se supere, macar sa stie adevarul.
Daca as fi in locul baiatului si as afla de la altcineva mas face ca nu stiu si cand te'as prinde undeva singurica. viol ar scrie pe tine. Pe tine te mananca rau... nu vad cum ar putea sa te ierte.
Ba daca vroia sa te violeze mai ziceam da ce naiba?
Nu te obliga nimeni sa te culci cu el. Puteai frumos sa ii spui ca nu vrei nu sa il nenorocesti.
Eu sincer te-as calca pe cap nu alta... cum sa faci ma asa ceva? doamne fereste, eu propun sa nu-i zici, ca iti zic eu ca il vor apuca dracii
Poate il lasa-i impotent desteapto!
Daca ai inceput asa cu stangu` maine te vom auzi cum te plangi pe TPU ca i-ai pus prietenului tau droguri in suc si poimaine cum i-ai pus otrava in cana de cafea si l-ai facut caput, pierdut!
Stapaneste-te femeieeeSpune-i adevarul pana nu afla de la alte surse care ar putea impopotiona adevarul, transormandu-l intr-o miciuna crunta ceea ce va duce la despartirea lui de tine.
Ba ai lasat draq baiatu impotent )))))))))))) nu mai pot de ras putea sa si moara... cred ) xD
Cum sa faci asa ceva?!
In primul rand, e totusi prietenul tau, nu un aurolac de la coltul strazii
In al doilea rand, de ce te iei dupa toate gurile rele? Tu nu ai invatat ca nu toata lumea e de partea ta pe planeta asta?
Acum poti sa te duci la el, te asiguri ca e bine, clar ii spui, pentru ca daca afla de la altcineva te-ai ars. Dar tot nu cred ca o sa treaca prea usor peste asta, sa stii. Cine stie ce parere o sa-si formeze despre tine...
Comporta-te ca de obicei.(da ii spui adevarul n-o sa te ierte) Incearca sa faci glume in seama acestui eveniment si incearca sa ii tii de urat pentru ceva timp.
Dc ai facut asa ceva?
Iti era frica ca te ****?
Orcum urat gest de un copil handicapat facut la laba
Scz limbaju dar cum draq poti sa faci asa ceva?
Aaa da vad ca tu vrei sa-ti ceri si scuze...
Te intreb si eu cine ar putea ierta asa ceva?
Eu in locul lui ti-as taia un san ca sa vezi si tu cum e...
Ai putea sa te revansezi ducandu-te naibii din viata lui... Sa nu se mai complice el... Pe bune?! Sa ramana impotent, WTF!?
Daca nu vrei sa te desparti de el, mai bine nu ii zice, nu cred ca te-ar putea ierta, s-ar gandi ca in viitor sa nu cumva sa mai auzi vreo barfa . Presupun ca esti micuta de ai actionat asa si nu te-ai gandit la consecinte. Oricum o dereglare psihica acolo, cat de mica ar fi, cu siguranta ai, fara suparare
Fata tu gandesti? Ai incapabilitate mintala sau ce? Cum sa faci asa ceva, credeai ca o sa te violeze, ca vrea sa ti-o traga neaparat?
Poi cel mai bine ar fi sa-i spui adevarul si sati ceri scuze pentru ca minciuna se va afla candva...succes
Faza cu laxativul e buna! Am facut si eu asta candva unui coleg enervant.
Acum serios:
1)Stiai ca unele persoane sunt alergice la laxative (le provoaca dureri ingrozitoare si putea chiar sa faca soc). Nu te mai juca cu asa ceva.
2)Vorbesc din punctul de vedere al unui baiat dar (chiar daca nu se infaptuia in viata reala), daca imi serveai mie un suc din acela cu "somnifere pentru Junior" si aflam ca tu ai facut asa ceva, aveam un film de groaza in fata ochilor in care jucam noi doi, iar eu jucam rolul personajului negativ, si sper ca iti imaginezi ca nu jucai rolul eroinei.
Sfat cum sa scapi: Spune adevarul PLANGAND! Majoriatea baietilor/barbatilor nu suporta sa vada o fata plangand! Daca nu reusesti sa dai drumu robinetelor de una singura, taie o ceapa mica in fata ta (nu te unge ca risti sa iti pierzi vederea) cand nu te vede.
Scuza.ma dar e complet gresit asta inseamna ca nu tii la el si sa stii ca nu e mare lucru sa.ti pierzi virginitatea toate chestiile astea care le auzi ca ramai gravida sunt o prostie.folosesti un prezervativ si totul e oke. si daca ii spui adevarul doar daca tine la tine enorm te va ierta nu e de gluma cu chestiile astea.
Eu te-as fi parasit in secunda 2 daca as fi aflat. Inseamna ca nu poti avea incredere in mine, iar mai devreme sau mai tarziu... tot nu mergea relatia din cauza neincrederii.
Bananacantareata87 întreabă: