1.) Prietenul meu a ejaculat in mine cu doua zile inainte de ziua 14, cea mai fertila.
-- Reiese ca sperma a juns in vagin in cea de a 12-a zi a ciclului menstrual. Ai putut sa fii in acel moment in una din cele 3-4 zile REAL FERTILE, ciclul tau menstrual numai in cazul in care ciclul tau menstrual are mereu lungimea de 25-28 zile :
-- intr-un ciclul menstrual lung de 25 zile OVULATIA are loc in a 12-a zi si perioada fertila reala este situata intre a 9 si 13-a zi
-- intr-un ciclul menstrual lung de 28 zile OVULATIA are loc in a 15-a zi si perioada fertila reala este situata intre a 12 si 16-a zi
Rezulta ca probabilitatea sa se poata forma sarcina exista numai in cazul in care ciclul tau mereu este lung de 25, 26, 27, 28 zile.
2.)... insa m-am spalat imediat cu apa. Este probabilitate mare sa raman gravida?
Teoretic este aproape imposibil ca intreaga cantitate de sperma ejaculata in vagin sa se poata elimina in totalitate. In concluzie daca in acel moment ai fost in perioada fertila REALA (2 zile de dinainte + ziua ovulatiei) posibilitatea sa se poata forma sarcina este suficient de mare.
3.) Cand apar simptomele si care sunt cele incipiente?
Prima si totodata unica simptoma reala de sarcina, o reprezinta lipsa/neinceperea menstruatiei la data calculata, preconizata.
4.) Cat costa un ecograf si pastilele de avort? Se pot da pastilele fara reteta?
-- Tariful ecografiei transvaginale este de circa 80-100 lei. Insa in acest moment este cu totul INUTILA
-- Tariful avortul medicamentos se situeaza intre 600- 1000 lei la clinicile private si 500 lei in spital de stat in cazul femeilor care au asigurare medicala de sanatate.
https://mifepristona.ro/; https://avort.ro/
Tastilele necesare pentru provocarea avortului medicamentos NU se comercializeaza. Legal le detin doar medicii ginecologi.
5.) In cate zile imi pot face un test de sarcina, nu pot astepta inca o saptamana si putin sa vad daca imi intarzie ciclul.
Rezultatul oricarui test de sarcina indiferent de marca sau tipul sau, pentru a fi VALID, VALABIL si CORECT in proportie de peste 98-99% trebuie sa fie facut dupa ce au trecut MINIM 21 de zile.
Dupa 14-16 zile se poate obtine un rezultat corect in proportie de peste 95-98% prin testul de sarcina beta-hCG efectuat intr-un laborator de analize medicale pe o proba de sange.
Multa sanatate!
Din pacate pot sa iti răspund doar ca spălatul cu apa nu împiedică nicio sarcină, ar fi trebuit sa te informezi înainte. Întreabă la farmacie de test de sarcina, 2 ca sa fii sigura.
Simptomele incipiente cam cand apar? Ma gandeam sa mai astept pana pe 22-23 sa fac
Ma uimeste uneori insuficienta voastra mentala. Parca ar fi o ecuație de fizica cuantica. Nu stii ce este sperma si ce face? O data ce sperma ti.a fost introdusă in vagin si tu dai cu putina apa pe la gogoasa ai impresia ca ai scos-o sau cum? Nu e hate dar totusi cititi o carte pe domeniul asta ca e prea asa sa vezi astfel de intrebari. Acum doua zile citesc o chestie cum ca unu a adormit cu ma.sa in pat si a ejaculat in somn in pantaloni si daca e posibil sa o fi lasat pe ma.sa insarcinata... numai intrebari stupide.
Pe 12 decembrie am avut contact sexual
Pe 14 a fost ziua cea mai fertila
Iar Pe 28 incepe menstruatia
Iar ca sa raspund si la una din întrebari ca sa nu raman cu mica observație, pot spune ca o data ce a ejaculat in tine fara nicio problema tu fiind in ziua cea mai fertila...imi pare rau sa-ti spun dar daca totul merge asa cum ar trebui sa mearga ai toate sansele sa ramai însărcinată. O pilula de a doua zi poate rezolva aceasta problema insa contează mult daca ai mai luat asa ceva si cat timp a trecut de la momentul ejaculatii respective.
Atunci nu te mai poate ajuta pilula.îmi pare foarte rău, câți ani ai?
Nu prea conteaza asta, ci doar intrebarile de mai sus la care inca nu am primit raspuns
29 de zile tine ciclul meu menstrual. Am uitat sa mentionez ca dupa ejaculare, m-am ridicat si a cazut destul de mult. Apoi, m-am spalat sa fiu sigura. Raspunsul este cat se poate de explicit, multumesc pentru timpul acordat
Multumesc mult! Analiza beta-hCG o voi face, este si mai ieftina cu un pret variabil intre 46-55 de lei la diferite clinici. Se interpreteaza dupa valoarea mai mica sau mai mare? Am cautat pe net si au fost destule informatii cu multe numere
Da, este probabilitate sa fii gravida. Pe viitor faceti-o protejat
Nu iti recomand avortul, pastilele acelea daca te documentezi putin, ai sa vezi ca au si posibile reactii adeverse.
Daca te pot ajuta in vreun fel, te rog scrie-mi in privat!
Of doamne de ce l ai lasat sa isi dea drumul in tine? Pe mine nevasta mea ma arunca dintre picioarele ei imediat parca simte ca imi vine sa imi dau drumul si fac neprotejat cu ea de 2 ani, ai si tu grija daca stii ca nu poate iesii din fofoloanca repede pune i perzervativ, dar imi dau seama cum a cazut ca o vacă pe tine si si a dat drumul sanatate sarbatori fericite
Cu 2 zile inainte de ovulatie, inseamna ca erai deja in plina perioada fertila si sanse sa ramai gravida, sunt destul de mari.
Simptomele de sarcina pot apare dupa 14 zile de la fecundare.
Lipsa menstruatiei fiind primul semn de gravidie.
Ecograful nu este recomandat in prima luna de sarcina, fiindca nu se vede clar daca esti sau nu gravida, odata ce sarcina este inca in stare celulara sau de marimea unei boabe de mazare.
Un simplu test de sarcina (cumparat din farmacie sau comert), poate fii facut la 21 de zile, de la ultima partda sexuala.
Un alt test mai rapid este cel din sange, care se poate face DUPA 14 zile.
Pastilele avorive sunt prescrise numai de un medic in urma unui consult ginecologic, pentru a vedea daca ti se pot administra. In plus, pastilele avortive sunt date numai sub supraveghere medicala.
Te-ar fi costat mult mai putin 1 prezervativ, daca-l foloseati de la inceput!
Din pacate, la acest moment nu este posibil nimic, nici macar un test de sarcina, pentru ca este mult prea devreme sa aarte ceva.
Ascultă de sfaturile pertinente ale colegilor, dar nici nu te panica chiar așa! Femeile nu sunt la fel, unele rămân mai ușor însărcinate, unele mai greu și altele niciodată. Pentru primul copil pe care ni l-am dorit, mi-au trebuit patru luni cu sex și de trei ori pe zi, până (după ce am fost la mare, ghiol, etc.) nevasta să-mi dea vestea că a rămas însărcinată. Trage și tu concluzia! Dar ascultă sfaturile, deși mie mi se pare puțin probabil ca doar dintr-o ejaculare în vagin în perioada fertilă să și rămâi însărcinată.