| Andreeaa20 a întrebat:

Prietenul meu a plecat in Franța şi de atunci traiesc un coşmar ieri mi-am tăiat venele şi am plâns.
Prietenul meu nu poate sa-mi trimită bani de bilet, pentru că are chiria de platit.
În schimb mama in loc sa ma ajute a spus ca să merg la un psiholog. N-am nevoie de niciun psiholog!
Nimeni nu ştie prin ce trec.
Cum sa-mi conving parinții sa ma ajute? Ceva sfaturi, va rog

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa îți dea bani de bilet? Cu ce sa te ajute? E clar ca te o afectat despărțirea fizica de prietenul tău, ai o depresie destul de serioasa, și maica-ta are dreptate ai nevoie de un psiholog, dar eu zic ca și de un psihiatru, tentativele tale de suicid se vor repeta pana le vei duce la concretizare. E grav daca el locuiește în Franța și nu își permite de un bilet, e aiurea dacă lucrează și nu își permite de 100 de EURO sau car este biletul. Dacă suferi după el, înseamnă că tu îl iubești mai mujt decât te iubește el ( dacă te iubește, nu știu), astfel ți se fi trimis bilet dacă ii era dor de tine indiferent de situație, când iubești pe cineva muti și munții din loc.

| Hasbulla a răspuns:

Te-ai despartit de prieten. Nu esti singura. Treci peste asta, este numai o depresi. Mama ta nu are cu ce te ajuta. Biletul ala de avion nu va rezolva nimic daca gagica-tu a plecat de buna voie

| Octavian81 a răspuns:

Ciao!
Gestul taierii venelor e un gest de depresie foarte grav. Ar trebui sa vezi un doctor psihiatru si un psiholog. Nimeni, cu atat mai mult un barbat, nu merita sa faci gestul asta. Da-l naibii, gasesti altul, daca el nu mai vrea sa fie cu tine.
Nu vreau sa fiu eu cel care iti da cele mai urate stiri, dar s-ar putea ca iubitul tau sa isi fi gasit pe altcineva in Franta, de cand a plecat. Poate nu are curaj sa iti spuna el, verde in fata.
Dupa autobuze si dupa barbati, nu trebuie sa fugi.
Daca el te-o parasit pentru alta, cauta-ti alt iubit, care sa te faca fericita, si uita-l pe asta.
Are balta peste, cat vrei. E pe alese!

| haileewatson a răspuns:

Mama ta are dreptate. Depresia ta grava si starile de suicid se vor vindeca doar cu ajutor specializat, adica psihiatru/psiholog! Te vei imbolnavi grav daca nu faci ceva acum!
Parerea mea este ca prietenul tau ar putea sa economiseasca 50-100euro sa-ti ia un bilet de avion. Cred ca cauta doar scuze si probabil e altceva la mijloc. Nu trebuie sa-ti strici sanatatea pentru un barbat! happy

| mihai69 a răspuns:

Așa e, nu de psiholog ai nevoie, ci de psihiatru.
Doar unul din ăsta bun mai poate să te ajute, nu maică-ta și cu atât mai puțin FOSTUL iubit.

| darrio2007 a răspuns:

Tu vrei sa ajungi la Paris, nu la acel prieten. Cu chestia cu venele, mai lasa-ne, ca nu mai scriai aici.
P.S. Chiar ca iti trebuie un psiholog.
E mai grav daca vei avea nevoie de un psihiatru.

| Marius22222222222 a răspuns:

Marea Britanie, Franța, Germania și un alt necunoscut pe Instagram. daca nu știi la cea refer de pe 22 februarie până astăzi cam asta ai postat.ba tea înșelat in Germania ba a plecat în Franța ba ești obsedata de un băiat pe instagram.care varianta e Reala?

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! In primul rand, chiar trebuie sa mergi la un psiholog pentru a rezolva aceasta stare prin care treci. In al doilea rand, pune mana, strange bani si mergi in franta sa ii faci o surpriza.

| Violleta2022 a răspuns:

Te rog sa mergi de urgenta la un psihiatru, fiindca actiunea ta nu este una normala!
Din atata lucru nu-si taie nimeni venele, decat daca ai probleme mentale serioase.

greece12
| greece12 a răspuns:

Nu,Andreea,ieri nu ti-ai taiat venele, ieri doreai sa desparti un baiat care-ti placea de o colega pe care n-o poti suporta...
Ce se intampla cu tine, de fapt?
Poate ca mama ta are dreptate, ce-ar fi sa o asculti?
Just try!

| Andreeaa20 explică (pentru Violleta2022):

Du te dracului

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Asta este o minciună desigur, ieri scriai ca i ti doresti sa mergi in vacanta in Paris cum fac altii de varsta ta dar nu i ti permiti deoarece ai salariul mic, deci care este pîna la urmă adevarul de ce vrei sa mergi in Paris? Si bucura te ca parintii tai i ti asigura mincare casă plates ei facturi care sunt enorme, mai lasa mofturile sti doar sa drăcui, ai injurat o pe Greece de ce? Dinsa este mai mare decat tine si nu te a jignit, vrei sa ai bani de Franța si de vacanțe stringe bani din salariu, nu sunt parintii obligati sa i ti dea, si nici prietenul tau, asta este treaba ta ai servici fi economă sau econoamă cum spun unii, si pune la ciorap stringe ti banul si fa ti poftele si mofturile, ca sigur nu ai 12 ani sa-ti dea parintii, ei te au crescut pana la 18 ani, după aceea esti pe picioarele tale descurca te singură.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andreeaa20):

Eu iti doresc inzecit, ce-mi doresti tu mie!
Si dupa cum bine stiu, intotdeauna mi s-au adeverit urarile happy

| Ka0ru a răspuns:

Du-te fato la psiholog, nu stii de ce ai nevoie.

| sierra1 a răspuns:

"ieri mi-am tăiat venele ...mama in loc sa ma ajute a spus ca să merg la un psiholog. N-am nevoie de niciun psiholog!"

eu zic să fii mai atentă la ce zice maică-ta! Mai ales că NU ne scrii din spital