Încearcă să petreci mai mult timp cu el. Altcumva nu prea văd cum l-ai putea ajuta.
PS: Nu încerca să-l ajuți cu bani. O să se simtă prost.
Nu inteleg de ce se considea asa, daca vrea il ea simplu, ar fi bine sa vb cu el mai mult, daca parinti lui nu ar avea banii ai mai sta cu el?
Sa-ti spun o chestie. El a fost extrem de gras si l-am iubit si atunci. Ar putea fi lipit pamantului de sarac. Eu tot l-as iubi sincer si din toata inima mea. Este perfect pentru mine. In primul rand ne suntem prieteni, in al doilea frati sin al treilea iubiti. Il iubesc cum nu iti inchipui, de aceea, orice s-ar intampla cu el, eu am sa ii fiu alaturi. Intelegi? Acum mai nou el isi doreste sa luam o pauza de un an de la relatie ca sa poata invata linistit si am acceptat. Pentru el.
Uite noutatea. Ne-am despartit dupa aproape 10 luni de relatie vezuti de mine ca si perfecti. Azi am realizat multe si ma simt ucata. Vai cat il iubesc, dar nu merita iertare. Cat timp eu il sunam el nu raspundea deloc si am aflat faptul ca el vorbea cu altele. Dar mereu statea cu alte fete, vorbea doar cu fete si imi jura iubire. Nu mai suportam. Prietenele mele il aleageau pe el in ciuda mea. Pe a mea iubire, care nu stiu daca a vrut, dar m-a facut neom de suferinta. Nu vreau sa sufar. Mereu am fost fidela pentru ca niciodata nu puteam vedea ceva in vreun alt baiat, eu vedeam doar fiinte. el era sufletul meu pereche.
Si uite.
S-a terminat. Astazi pe 23 august 2015, intr-o zi de duminica.
Si a inceput luni, pe 3 noiembrie 2014. Mereu il voi iubi, dar nu pot ierta minciuna, ascunsul si tot ceea ce facea. Dar mereu il voi iubi.
Ne-am impacat. Lucru asta ma bucura teribil. Sper doar ca intre noi sa fie totul bine si sa nu mai existe asa controverse de doi lei.Este linistit de fel. Nu face chestii exagerate, invata, vrea medicina. Doar ca e cam razvratit. Dar o tine pentru el. Si am fost si eu inclusa in razboiul lui interior...Il iubesc si daca el mi-e menit pentru mai tarziu, atunci eu lupt. Daca se dovedeste contrariul, balta mai are peste.
boysandflowers48 întreabă: