@bianca154 - ''sa-i puna bomboana'' - ce vocabular stiintific detinem, demn de-o domnisoara.
So, sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului:
Daca o fata iti face sex oral, fara sa te cunosti in amanunt cu ea, oare trebuie sa mai faci ceva a 2-a zi? Da! Dus! Atat!
In primul rand, nu suport fetele care fac sex oral, pentru ca si-au spurcat sufletul. eu le numesc panarame. in fine. nu asta conteaza.
sa-ti rasp... daca ei doi nu au o relatie si fata i-a facut-o, inseamna ca a facut-o doar de placere, si a doua zi amandoi se vor preface ca nu s-a intamplat nimic. intreaba-l pe prietenul tau: mai, dupa ce ti-a facut asta, daca te pui cu ea, ai curajul sa o saruti?
daca el simte ceva pentru fata respectiva, si vrea sa stea cu ea, sa se puna cu ea. ea sigur accepta sa se puna cu el atata timp cat a acceptat sa-i dea bomboana fara sa fie nimic intre ei.
sper ca ti-am fost de folos
Cam naspa situatia... fata aia nu are pic de respect pentru ea... si daca as fi baiat nu as putea sa umblu ca o asemenea persoana.
Foarte inteligent raspuns Flav sunt si eu fata dar fetele care fac asa ceva sunt jalnice.asa ca DUS.