Depinde pana unde a ajuns cu degetul, dar nu cred ca a intrat foarte mult pentru ca tu ori te strangi si esti incordata ori degetu e prea scurt ...sunt sigura ca inca mai esti si poate ti-a venit menstruatia sau poate te-a ranit,te-a zgariat, cine stie si sunt de-acord cu motanelul de Andrei(cel care a raspuns primul) cand te dezvirginezi simti ca trece de un zid, acel zid fiind himenul, si nu e neaparata nevoie sa-ti curga sange, la unele e cu sange la altele fara.
Normal ca mai esti, ca nu ti-a rupt tot tesutu vaginal, iar sangele care ti-a curs, e ca ti-a despartit cativa mm tesutu, deschizandul. Ca sa nu mai fii virgina, trebuie sa-ti rupa tot tesutu si sa simti o ruptura inauntru ca si cum ti-ai smulge o coasa de la o buba. Funda?
Nu nu cred ca mai esti; daca atunci cand urinezi te ustura sa stii ca s a produs o rupere de himen;
Daca himenul este rupt(si se pare ca asta s-a intamplat!), nu mai esti virgina.
Bună!
Din PĂCATE, cel mai probabil, himenul s-a RUPT ( parţial sau total ), mai ales că a curs sânge
Toate cele bune.
Ma doare acolo cand ma incordez de exemplu cand ma dau jos din pat
Da ai dreptate, nu am simtit o durere mare atunci. El mi-a zis ca o sa-mi dau seama mai tarziu ca inca sunt virgina. Dar nu stiam de ce ma durea dupa si treaba cu sangele. Multumesc frumos de raspuns!
Mersi ca m-ai ajutat ai dreptate chiar ma strangeam si eram incordata. Menstruatia nu are cum, mi-a venit acum 13 zile.
Nu ar fi mai bine sa consulti un ginecolog? Cred ca el este cel mai in masura sa iti dea verdictul.Succes!
Erai emotionata si te gandeai prea mult la asta, lasa emotiile si relaxeaza-te ca sa va iasa ceva.
NoName_7094 întreabă:
anonim_4396 întreabă: