| nicole_1872 a întrebat:

Prietenul meu mi-a propus de cateva ori sa o chem pe o prietena de-a mea, sa facem sex in 3. suntem de un an jumate impreuna si ma iubeste fff mult. nu stiu ce sa fac sad voi ce parere aveti? sau e mai bine cu o fata pe care nu o cunoastem si nu ne cunoaste?

Răspuns Câştigător
| andradat a răspuns:

ESTI INCONSTIENTA. Da tie iti convine sa i'o traga prietenu tau la alta? Tu esti normala? thinking
Nu stiu eu nu sunt de acord da decizia e a ta, daca tu consideri ca este un lucru normal sa iti imparti prietenul cu inca una si sa faci sex cu inca una, e bine.

35 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vai ce mult vă iubiți voi!
Sex în trei, interesant. Ce mai urmează? Fără număr?
În relația voastră nu există sentimente ci doar interese. Dacă v-ați surprinde unul pe celălalt cu cineva în pat, nicio problemă?
Pa, pa.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Măi oameni buni da' sunteţi culmea.
Zice fata că i-ar surâde ideea şi pune o întrebare de ordin tehnic, dacă să aducă o prietenă sau o necunoscută iar voi să-i răspundeţi. Atât şi nimic mai mult. Auzi... "păcat". Şi, de unde şi până unde aţi conchis voi că nicole şi prietenul ei nu se iubesc? Aţi citit în stele? Pfff... îmi vine să regurgitez.
Ok, nici mie nu-mi surâde ideea sexului în trei şi să-mi împart prietena pe plan fizic dar, pe de altă parte, dacă aş dori să fac asta, aş prefera o fată pe care să n-o mai fi văzut niciodată, care să aibă analizele făcute (să nu luăm boli, ce naiba) şi care să nu ne mai vadă niciodată după "eveniment".
Aşa e cel mai sigur. Aşa... cu prietena, gândeşte-te că s-ar putea să "răsufle" şi apoi şi-aşa gura lumii n-o astupă nici pământul, îi mai dai şi apă la moară...
Succe!

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Mai cheama si tu un baiat si faceti-o in 4. Macar, sa aveti o ocupatie fiecare in parte!straight face[Sper ca ai observat sarcasmul, si nu imi asculti acest sfat care este ironic]

pa, pa.

| Floreenofficial a răspuns:

E pacat sa faci sex in 3.si oricum sunteti dusi cu pluta.rolling on the floor
adica cum sa aduci o straina cu voi? realizezi ce vi se poate intampla? prietenul tau isi bate joc de tine! sad

| fabiola a răspuns:

Cum iti asterni asa dormi!

| Barajag a răspuns:

Sfatul meu? Traiti-va viata la maxim, fiti independenti, nu tineti cont de gura lumii, fiecare face ce dorestehappyBafta!

| Damian a răspuns:

Tare, vin si eu facem dezmaţ

| Adyr0 a răspuns:

Iubeste sa te **** altceva nu iubeste. Eu zic sa te desparti de el. Intr-o relatie dintre 2 persoane care se iubesc exista respect si daca iubitul tau ti-a cerut sa faceti threesome insemna ca nu te respecta de unde rezulta ca nu te iubeste.

| DiamanteleSeSparg a răspuns:

Nu cred ca e normal sa faceti in 3, eu nu as suporta sa vad in patul meu o alta duduieee cum se asaaaa cu prietenul meu. m-as simti jignita. dar care e problema de ce iti cere asta, el parcaaa te iubeste foarte mult si se gandeste la sex cu alta.eu l-as lua la palme daca mi-ar cere asta dar daca tie iti place asta incearcawinking

| anad a răspuns:

Ceva nu se potriveste: te iubeste fff mult, dar mai vrea una in pat langa tine! Oricat ai fi de acord cu libertatea, o prietenie adevarata presupune si dragoste si asta nu aduce in pat si pe al treilea! Dar, ca sa raspund la intrebare, daca te simti mai bine, adu o prietena de-a ta, ca oricum stii cate ceva despre ea! Nu va spune nimic fiindca si ea este implicata in poveste! As mai zice si ca, daca sunteti asa deschisi si moderni, nici nu va pasa de gura lumii!

| pacalici a răspuns:

Iama si pe mine pls.

| Opt1k a răspuns:

Dac te iubeste de ce nu o face doar cu tine?

| c0pilutza a răspuns:

Nu stii cu care sa-l imparti thinking as alege a treia varianta : delooooooooooc.

| AlexDK a răspuns:

Cum spune Catalin Botezatu:Nu poti sa faci sex in 3 cu persoana iubita.si are dreptate.adica tu daca ti foarte mult la el cum poti sa il imparti cu alta fata? sau el sa te imparta cu un prieten.
Ramaneti la sex 2 e mai bine doar voi 2happy

| toteusunt a răspuns:

Toti comentati pe aici oh go on da *** daca ei vor sa incerce care`i baiu? sau voi sunteti alea sfinte/aia sfinti care mergeti la biserica in fiecare duminica si doamne fereste sa auziti asa ceva... oh go on

| semy a răspuns:

In relatia voastra nu exista iubire, este o relatie libera, da este ok sa faceti asa ceva, dar mare grija cum gasiti a 3 persoana sa fie o persoana discreta si de incredere

| pink_sunshine a răspuns:

Daca ti-a propus asta NU te iubeste fff mult cand iubesti o persoana nici macar nu concepi sa imparti persoana iubita cu altcineva asa ca m-ai gandeste-te daca in relatia voastra exista macar putina dragoste.

| Alina2day4u a răspuns:

Nu sunteti normali straight face

| rex_2081 a răspuns:

Asta numesti tu iubire?

| Deea_7266 a răspuns:

Helooooo.Esti normala? Sex in 3 pana la urma se ja ajunge asa ea si iubitul tau se vor pipaii si asa iar tu stai cu un metru mai incolo si te uiti la ei.

Asta nu e iubire! El vrea sa vada daca tu ii oferi mai multa sau mai putin satisfactie ca cealalta daca ii pake mai mult ailalta? Ce faci dupa aia tu plangi dupa el!

@Legiuitoarea-ai zis bine azi e in 2 maine fara numar(fara numar). De ce nu chemati tot orasu.

Se vede ca te iubeste nu vrae sa te uzeze sa te oboseasca te pune in vitrina si el se f*** cu alta?

| nastita a răspuns:

Pai daca toti 3 sunteti de acord de ce nu? Ca de exemplu eu as facio succes!

| Barbie_9570 a răspuns:

Mi se pare foarte aiurea, zau!
Daca prietenul tau te iubea asa cum zici u, nu cred ca ti-ar fi zis sa o chemi si pe prietena ta.
Din ceea ce zici u, inteleg ca ti-ar conveni sa o faceti in 3, problema e urmatoarea: cu o fata care va cunoaste sau nu?
Daca intr-un final te hotarasti sa faci asta, eu zic sa aveti grija la cea de a 3-a persoana.sa aiba gurita mica.

Dar oricum, e o prostie.
Pana se... cu cealalta, u ce faci?
Privesti?
La ei?
Sau? confused

Aiureaaaaaa...

Bafta oricum.

| Andrei20 a răspuns:

Deci nu trebuie sa combini placere cu iubirea. Sunt doua lycruri diferite. Il faci sa se simta bine pe iubitul tau, dar el tot pe tine te iubeste happy have fun!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DACA iubesti persoana de langa tine NU accepti sa o imparti cu altcineva.parerea meawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din start nu te iubeste atat de mult cum consideri uh...eu am facut asta cu prietenul meu si cea mai buna prietena pentru a incercat senzatii noi, iar dupa aceea am regretat amarnic. oricat te-ar atrage nu o fa cu persoana care o iubesti. iar daca el te-ar respecta nici nu ti-ar cere asa cevawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uau, sex in 3 e fantezia oricarui barbat si cosmarul majoritatii femeilor. Nu stiu daca prejudecatile afecteaza preponderent sexul mai slab dar cert este ca placerea unui mascul creste direct proportional cu numarul de pasarici din ecuatie. Iar daca femeile sunt dispuse sa se joace si intre ele, iese orgie romana in toata regula numai buna de infierbantat imaginatia barbatilor si de ingrozit babe bisericoase. Have fun! E in mod sigur o experienta care merita traita. Poate ma invitati si pe mine? big grin

Răspuns utilizator avertizat
| bogdas a răspuns:

El ar accepta sa-l chemi tu pe prietenul lui si sa fie doi baieti si o fata?