anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenul meu o tine cu a lui mereu.Sa o facem pentru prima data in baie ca sa nu "murdarim",dar cat de incomod suna asta? I-am spus ca putem pune un tricou pe pat dar tot ideea lui e mai stralucita.
Voi ce parere aveti? Avand in vedere ca e prima data, voi sta incordata iar pe langa asta, nu ma asez pe jos si nici in "patru labe" nu stau!-_-
Ce metoda vi se pare mai...normala? Cum pot sa l conving s-o facem in pat?

35 răspunsuri:
| RandomQuestionsAndAnswers a răspuns:

Ar trebui sa fie fericit ca o faceti si nu sa faca atatea fite si figuri... Asa ar fi normal, in pat, de convins nu cred ca ai avea cum din pacate, inceaarca sa mai insisti, poate iese ceva, bafta! happy

| LoveSleep a răspuns:

Ce prima dată?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt de acord cu el mai bine in baie. Nu va fi asa incomod stai chill.

| Sfinnx a răspuns (pentru LoveSleep):

Primul act sexual.

| LoveSleep a răspuns (pentru Sfinnx):

Si care e problema?
Ce să "murdăriți"?
E primul act sexual CU EL.
Sau mă înșel?

Amandoi suntem virgini si am cazut de acord s-o facem.E chiar asa greu de inteles?-.

| LoveSleep a răspuns (pentru Sfinnx):

Evident că e greu de înțeles. Dacă nu întrebai de 100 de ori daca prietenul tau stă cu tine doar pentru sex că atunci când o faceți îți spune că bla bla bla nu era greu de înțeles.
Te încurci în minciuni cumva sau am ințeles greșit?

Cand eu intreb ceva nu raspunde cu alte intrebari...Ai de gand sa raspunzi sau nu? Daca nu, asta este, vin alte raspunsuri.

| e1xtz a răspuns (pentru Sfinnx):

Acelasi lucru il spun si eu...mai acu` cateva saptamani intrebai daca iubitul tau sta cu tine doar pentru sex.
Cine sa va mai inteleaga

| Sfinnx a răspuns (pentru e1xtz):

S-au intamplat niste lucruri pe parcurs care mi-au demonstrat ca nu e asa cum banuiam eu.happyMiracolele se intampla.Si uite si raspunsul meu.

| e1xtz a răspuns:

Care e MIRACOLUL draga?!
Sa nu imi spui ca esti virgina dupa ca ai pacatuit cu baiatul un an, doi, sau cat aveti impreuna...ca nu te-as crede.
Urmatoarea ta intrebare ar trebui sa sune cam asa.''Sunt insarcinata, dar tin sa mentionez ca nu am intretinut relatii sexuale pana acum.Ce sa fac, sa pastrez copilul si sa-i spun lu` mama ca m-a nascut gravida?!''

| frostxtq a răspuns:

Unde ai gasit un prieten atat de cretin? Scuza-ma ca iti spun, dar daca e adevarat si sunteti amandoi virgini, nu e indicat sa o faceti in baie, pe jos. E penibil. Ce sa murdariti? Doar nu o sa fie o cascada de sange sau sperma incat sa fie evident pentru tot blocul.
Ajunge un cearsaf peste asternuturi in cazul in care o sa sangerezi putin cand se rupe himenul si atat. Nu face prostia sa te culci cu el cine stie pe unde, pe jos. Respecta-te putin! Sa fim serios, baiatul tau nu prea se gandeste la tine, la cat o sa iti fie de incomod, rece si aiurea!
Dupa ce sunteti obisnuiti unul cu celalalt si nu o sa mai existe dureri in timpul actului sexual (dupa 2-3 acte) atunci puteti sa incercati si pe tavan, o sa fie interesant si o sa vreti amandoi sa incercati lucruri noi, insa prima oara nici vorba.

| Sfinnx a răspuns (pentru e1xtz):

Ba uite ca sunt virgina :]] si oricat de ireal iti suna tie, asta e adevarul. Avem 1 an impreuna si n-am facut-o.Sti de ce? Pentru ca eu nu ma *** cu primul care-mi iese in cale imediat ce am facut 1-2 luni ca altele.happy Am capul pe umeri si pana sa ajung la urmatorul nivel trebuie sa cunosc persoana respectiva. Daca tu te simti, si vorbesti din propria experienta, asta e, iti doresc sanatate si noroc in viata.Tot binele!happy

| Sfinnx a răspuns (pentru frostxtq):

Iti multumesc frostxtq ca mi-ai dat un raspuns serios si adecvat intrebarii.

| Sfinnx a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce crezi asta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Sfinnx):

Cureti mai usor acolo.

| frostxtq a răspuns (pentru Sfinnx):

Nu ai pentru ce, am raspuns cum am crezut de cuviinta. O fata trebuie sa aiba o "prima oara" de neuitat si intr-un loc foarte comod si intim, nu pe jos.

| ZdrenteMici a răspuns:

Da... toate putoaicele de 13 ani spun ca sunt cu capul pe umeri... mai vorbim dupa ce te sparge si vii sa te plangi ca te-a parasit. FACEPALM

| RAY a răspuns:

Eu cred ca prieten, iubit ce o fi sta cu tine in procente de 100% sta cu tine pentru sex si tu bolovana mare in loc sa il pui la punct accepti orice, ce e asa murdar la tine? uni fac sex pe ciclu si nu o murit, nu fi bolovana lasa-l naibi de nesimtit

| Anonimasimpla a răspuns:

Asa ceva n-am mai auzit, clar te vrea doar pentru sex individul, are dreptate RAYTM23 si restul.

| Anonimasimpla a răspuns (pentru Sfinnx):

Visezi cam mult asta e parerea mea, fara suparare.Ar trebui sa te trezesti la realitate.Sarbatori fericite!

| Sfinnx a răspuns (pentru Anonimasimpla):

Iti multumesc pentru raspuns happy

| Anonimasimpla a răspuns (pentru Sfinnx):

Cu placerehappy

| PrettyLiar94 a răspuns:

Mda..nu stiu daca e la misto sau nu intrebarea, dar ai un prieten f nesimtit. Eu nu as face nimic in locul tau.

| Sfinnx a răspuns (pentru PrettyLiar94):

Nici eu.M-am hotarat.Ori cum zic eu, ori deloc.

| PrettyLiar94 a răspuns:

Pai mai bine asa, in pat trebuie prima data :-)

| Perseverance a răspuns:

E pervers rau tipu.

| madyddd a răspuns:

What?

ce fricos eeeee

frate, da' nu vine cascada Niagara peste voi

| andreyaelena a răspuns:

Serios in baie? prima data? ce dracu ma...pe langa faptul ca nu ii pasa ce tine(e alegerea ta daca faci sau nu ceva cu el) daca ar fi grijuliu nici nu tiar curge sange...ce dracu murdariti in afara de creierul lui unde e eclipsa totala

| Sfinnx a răspuns (pentru andreyaelena):

Asta incerc sa-l fac sa inteleaga:]]]]]