anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenul meu o tine cu a lui mereu.Sa o facem pentru prima data in baie ca sa nu "murdarim",dar cat de incomod suna asta? I-am spus ca putem pune un tricou pe pat dar tot ideea lui e mai stralucita.
Voi ce parere aveti? Avand in vedere ca e prima data, voi sta incordata iar pe langa asta, nu ma asez pe jos si nici in "patru labe" nu stau!-_-
Ce metoda vi se pare mai...normala? Cum pot sa l conving s-o facem in pat?

35 răspunsuri:
| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Eu zic sa incercati pe masa din bucatarie, daca se intampla ceva dati si voi cu mopu.

| grab a răspuns:

Mosule, nici in paleolitic nu se fu**ea femeia in pestera direct pe piatra rece unde se pisa ursu cu o ora inainte... tot gasea barbate-sau o blana de viezure hackuit sa o astearna sub fundul mult admirat care avea sa ii aduca urmasi. deci o faceti in pat sau nu o mai faceti deloc. iti dai seama ca in baie pe jos sau in picioare in cada e o manevra de sala de asteptare asa... nu o sa fie niciun confort ***! gizas!?!

| Happyjump a răspuns:

Nu-i place să umple patul de maioneză, nu prea e bun la mutat mobila, ceartă-l și tu puțin spune-i ca vrei să fie o seară speciala.

| Sfinnx a răspuns (pentru grab):

Nu-l incanta faptul ca are sange pe aparat.E cam speriat si..probabil ii e si putin scarba.

| okayhey a răspuns:

Eu nu as face-o asa in nici un caz, de parca ai fi ceva animal. Puteti pune un prosop, tricou, chiar si ziare laughing