Ai spus deja in ultima propozitie ca nu are nicio scuza. Este genul de idiot care doar acuza ca sa se scoata el basma curata. Poate chiar el te-a inselat si ca sa nu fie nevoit sa recunoasca te-a acuzat pe tine. Eu la prima acuzatie pe nedrept de acest fel, fara nicio dovada din partea lui i-as fi dat cu flit. Mi-e greata de astfel de persoane
Intreba-l daca are alta in viata lui sau daca s-a reprofilat pe singuratate si femei la greu. Cred ca a bagat motiv sa scape de tine si nu a fost diplomat - sau cineva i-a zis minciuni despre tine ca il inseli lasanduse pradator minciuniilor. In locul lui iti ziceam ca m-am saturat de tine sau nu mai rezist alaturi de tine si ramas bun
Greu de spus. Trebuie sa aveti o discutie serioasa in acest sens. Sau si-a dorit un copil cu tine si tu nu i l-ai oferit. A gasit un motiv sa se desparta de tine.
Nu isi doreste copii acum, si sincer nici eu. Nu despre copil e vorba aici, am trecut peste subiectul asta demult
Ca nu l-ai inselat nu cred, ca acum negi asta, e cv normal sa o dam pe victima in astfel de cazuri, bravo lui ca s-a despartit de tine, e pacat de aia 2 ani si jumatate, macar a facut sex cu tine
Mnu, chiar nu l am inselat, nu mi-a lipsit nimic sexual, de ce as face asa ceva? Suntem pe un grup strain, nu ma cunosti in persoana de ce mi-ar fi rusine sa recunosc asta fata de niste straini?! Gandeste logic!
Cel mai probabil are el deja pe altcineva, dar nu a fost capabil sa-ti spuna asta, asa ca a inventat un motiv, sa rupa relatia cu tine.
Nu are rost sa îți bați capul ', daca după 2 ani nu are încredere in tine si nu a avut un motiv real de despărți înseamnă ca are alte planuri
De ce sa mai tragi de el?
Bună. Părerea mea este că el a găsit pe altcineva, nu a vrut să-ți spună și a afirmat motivul imbecil de mai sus. Te sfătuiesc să te axezi în perioada aceasta pe ce-ți place cel mai mult. Poți de exemplu să asculți muzica preferată. Pe mine cel puțin asta m-a ajutat să trec peste despărțirea de fostul.
Asta incerc... multumesc mult
Cel mai probabil el te-a inselat si vrea sa gaseasca un motiv pentru care sa te lase.