anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenul meu s-a despartit de mine sustind ca l-am inselat si ca am pe altcineva. Nu-mi dau seama de ce sustine asemenea aberatii, nici cu gandul nu l-am inselat apai sa vb cu altcineva. I-am jurat nu stiam ce sa-i mai spus si el tot nu ma crede. Ce trebuie sa fac in situatia asta? Am fost 2 ani jumate impreuna. E foarte dureros si nu are nici o scuza ca a renuntat fara un motiv adevarat

Răspuns Câştigător
| AliGab a răspuns:

Ai spus deja in ultima propozitie ca nu are nicio scuza. Este genul de idiot care doar acuza ca sa se scoata el basma curata. Poate chiar el te-a inselat si ca sa nu fie nevoit sa recunoasca te-a acuzat pe tine. Eu la prima acuzatie pe nedrept de acest fel, fara nicio dovada din partea lui i-as fi dat cu flit. Mi-e greata de astfel de persoane

| RAY a răspuns (pentru AliGab):

Acuzatia a primit-o dupa despartire

18 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Intreba-l daca are alta in viata lui sau daca s-a reprofilat pe singuratate si femei la greu. Cred ca a bagat motiv sa scape de tine si nu a fost diplomat - sau cineva i-a zis minciuni despre tine ca il inseli lasanduse pradator minciuniilor. In locul lui iti ziceam ca m-am saturat de tine sau nu mai rezist alaturi de tine si ramas bun

| darrio2007 a răspuns:

Greu de spus. Trebuie sa aveti o discutie serioasa in acest sens. Sau si-a dorit un copil cu tine si tu nu i l-ai oferit. A gasit un motiv sa se desparta de tine.

| AmiraGordy a răspuns (pentru darrio2007):

Nu isi doreste copii acum, si sincer nici eu. Nu despre copil e vorba aici, am trecut peste subiectul asta demult

| Adry05 a răspuns:

Păi și nu-l convingi și pe el să-ți zică de ce crede asta?!

| RAY a răspuns:

Ca nu l-ai inselat nu cred, ca acum negi asta, e cv normal sa o dam pe victima in astfel de cazuri, bravo lui ca s-a despartit de tine, e pacat de aia 2 ani si jumatate, macar a facut sex cu tine

| AmiraGordy a răspuns (pentru RAY):

Mnu, chiar nu l am inselat, nu mi-a lipsit nimic sexual, de ce as face asa ceva? Suntem pe un grup strain, nu ma cunosti in persoana de ce mi-ar fi rusine sa recunosc asta fata de niste straini?! Gandeste logic!

| Violleta2022 a răspuns:

Cel mai probabil are el deja pe altcineva, dar nu a fost capabil sa-ti spuna asta, asa ca a inventat un motiv, sa rupa relatia cu tine.

| Andreeush a răspuns:

Probabil nu știa cum să se despartă de tine și a inventat că l-ai înșelat.

| SilentRain a răspuns:

Nu are rost sa îți bați capul ', daca după 2 ani nu are încredere in tine si nu a avut un motiv real de despărți înseamnă ca are alte planuri
De ce sa mai tragi de el?

Răspuns utilizator avertizat
| Rux04 a răspuns:

Bună. Părerea mea este că el a găsit pe altcineva, nu a vrut să-ți spună și a afirmat motivul imbecil de mai sus. Te sfătuiesc să te axezi în perioada aceasta pe ce-ți place cel mai mult. Poți de exemplu să asculți muzica preferată. Pe mine cel puțin asta m-a ajutat să trec peste despărțirea de fostul.

| AmiraGordy a răspuns (pentru Rux04):

Asta incerc... multumesc mult

| 90210 a răspuns:

Cel mai probabil el te-a inselat si vrea sa gaseasca un motiv pentru care sa te lase.