Ai spus deja in ultima propozitie ca nu are nicio scuza. Este genul de idiot care doar acuza ca sa se scoata el basma curata. Poate chiar el te-a inselat si ca sa nu fie nevoit sa recunoasca te-a acuzat pe tine. Eu la prima acuzatie pe nedrept de acest fel, fara nicio dovada din partea lui i-as fi dat cu flit. Mi-e greata de astfel de persoane
Greu de spus. Trebuie sa aveti o discutie serioasa in acest sens. Sau si-a dorit un copil cu tine si tu nu i l-ai oferit. A gasit un motiv sa se desparta de tine.
Nu isi doreste copii acum, si sincer nici eu. Nu despre copil e vorba aici, am trecut peste subiectul asta demult
Intreba-l daca are alta in viata lui sau daca s-a reprofilat pe singuratate si femei la greu. Cred ca a bagat motiv sa scape de tine si nu a fost diplomat - sau cineva i-a zis minciuni despre tine ca il inseli lasanduse pradator minciuniilor. In locul lui iti ziceam ca m-am saturat de tine sau nu mai rezist alaturi de tine si ramas bun
Nu are rost sa îți bați capul ', daca după 2 ani nu are încredere in tine si nu a avut un motiv real de despărți înseamnă ca are alte planuri
De ce sa mai tragi de el?
Cel mai probabil el te-a inselat si vrea sa gaseasca un motiv pentru care sa te lase.
Cel mai probabil are el deja pe altcineva, dar nu a fost capabil sa-ti spuna asta, asa ca a inventat un motiv, sa rupa relatia cu tine.
Daca era fraier si avea increderea in ea era barbat adevarat, sigur ca da
Ca nu l-ai inselat nu cred, ca acum negi asta, e cv normal sa o dam pe victima in astfel de cazuri, bravo lui ca s-a despartit de tine, e pacat de aia 2 ani si jumatate, macar a facut sex cu tine
Mnu, chiar nu l am inselat, nu mi-a lipsit nimic sexual, de ce as face asa ceva? Suntem pe un grup strain, nu ma cunosti in persoana de ce mi-ar fi rusine sa recunosc asta fata de niste straini?! Gandeste logic!
Ce gandire tipic masculina, e vina ei nu? N am gresit cu nimic. Oricum ideea e ca mi-a dat mesaj astazi si nu cred ca mai e rost sa i raspund, a renuntat la mine fara motiv real.
Nu am spus ca stiu si ca cred e o diferenta, a crede este o convingere care nu necesita dovezi cunoastere, ai dreptate nu te cunosc desi nu am cum sa stiu, nici nu am pretins asa ceva, dar cred pentru ca asa cred eu simplu, cum crezi tu in ingerasul tau pazitor
Sa stii ca eu nu favorisez vreun sex, rasa, culoare, religie e si vina lui, nu poti spune dupa 2 ani ca nu am incredere in tine e lipsa de maturitate, eu unu vb cu o fata o luna apoi stiu cat de cat daca mergem sau nu inainte nu 2 ani de zile si daca v-ati inselat nu e nimic negativ in asta, e clar ca maturitatea lipsa din relatie
Bună. Părerea mea este că el a găsit pe altcineva, nu a vrut să-ți spună și a afirmat motivul imbecil de mai sus. Te sfătuiesc să te axezi în perioada aceasta pe ce-ți place cel mai mult. Poți de exemplu să asculți muzica preferată. Pe mine cel puțin asta m-a ajutat să trec peste despărțirea de fostul.