Dacă ţineai la el făceai pe naiba în 4 să mergi cu el şi dacă el ţinea la tine nu se gândea să meargă fără tine... Concluzia?
Dacă îți spun ce cred, mă zboară moderatorii de pe site (și nu vorbesc despre unealta de cernut făina, dar există un „roboțel tembel" care nu mă lasă să scriu S A I T).
În fine, varianta scurtă: chiar și într-un cuplu, oamenii au nevoie de libertate și spațiu personal. Până nu pricepi asta, nu îl meriți.
Vrei sa te desparti de el pentru asta? Esti sanatoasa la cap? Tu te gandesti putin in ce situatie este el? Adica uita-te si tu, nici nu stie ce sa faca. Daca ramane aici, ramane cu tine, tu esti fericita etc, dar relatia lui cu prietenii aia s-a dus nabii. Daca pleaca, tu te desparti de el. Intr-un fel asta e intrebarea,, ce preferi? pe mine sau pe prietenii tai". Intelege-l ca ii este foarte greu sa aleaga, pune-te putin in situatia lui, tu ce ai face? Nu ai ce sa faci atat timp cat ai tai nu te lasa sa te duci cu el. Incearca sa intri cu ei in vorba pe tema asta, dar ai mare grija, roaga-i la inceput ca discutia sa fie una calma, cu ton nu foarte ridicat din partea a ta si a parintilor, serioasa si sa nu se termine rapid cu,, nu te las si gata". Trebuie sa fie un motiv. Sa fim seriosi cati ani de nu te lasa? Doar esti cu el, nu esti cu altcineva strain. Ce ti se poate intampla? Singura modalitate, cat sa fie bine pentru toata lumea, ar fi sa-i convingi pe parintii tai. Daca nu vor, atunci asta e, imi pare rau pentru tine. Daca nu reusesti sa-i convingi, atunci ori tu, ori el, o sa aveti un revelion... nu tocmai bun. El cum crezi ca s-ar simti daca nu e langa tine? Incearca sa-i convini pe ai tai. Mult noroc!
De ce crezi ca pretinde ca credea ca vei merge si tu, cand tu nu ai spus asta? In felul asta iti forteaza mana, desi nu are cum sa nu stie ca nu ai zis ca mergi. De asta iti si spune ca daca nu merge, ceilalti vor rupe cu el, prietenii nu se despart pentru astfel de motive. Ceilalti merg cu prietenele? Daca merg sa zicem alte doua fete, iar in ultimul moment nu mai vin? Se face si asata, sa stii, ca sa obtii sex de la o fata.
Nu inteleg de ce toata lumea spune asta. Cum adica? De ce? Pentru ca pur si simplu vreau sa stea cu mine si nu vreau sa plece cu aia? Care e problema? Eu l-as alege pe el indiferent de situatie, de asta astept asta si din partea lui!
Esti atat de egoista de n-am cuvinte...Sa te desparti de el dupa ce ca el aproape a vrut sa renunte la cabana de dragul tau? Daca nu te lasa pe tine sa iesi din casa trebuie sa stea si el dupa fundul tau in casa? Nici nu meriti un iubit cu o asemenea gandire.
Tu nu ai de ales, el da. E o diferenta. Tu nu ai voie sa iesi din casa pe cand el daca ramane e strict alegerea lui. Plus ca sunteti tineri. Cel putin asa sper, daca ai peste 18 ani si nu te lasa mama afara din casa, aiurea e putin spus. Relatiile la varsta asta sunt in mare parte o gluma asa ca nu ar de ce sa faca sacrificii de pe acum. "Eu l-as alege pe el indiferent de situatie" Sa spui asa, e mereu usor. Mai greu e sa faci. Daca erai in spital si el pleca ca nesimtitul cu baietii mai intelegeam dar de ce sa stea si el sa se plictiseasca acasa cand se poate distra la cabana.
Am exact 18. Chestia e ca e departe si chiar nu sunt de acord ai mei. Si ieri, cand ne-am vazut, era hotarat, purtase ceva discutie cu a lui, si a zis ca e timpul sa lase betiile deoparte, ca pana acum tot cu ei a fost. (el are aproape 20) Dar cand a ajuns acasa, s-a intlanit cu prietenii lui si iar s-au certat cu el, I-au zis ca de ce ii lasa balta si de alea, si ca nu vor sa mearga fara el ca el e cel care a organizat. Ma simt prost ca ii stric planurile dar iti dai seama ca vreau sa stea cu mine, nu stiu de ce, dar simt ca daca ar merge m-ar pune pe locul 2. De stat acasa oricum nu stam, pot merge oriunde altundeva doar acolo nu sunt de acord. Multumesc de raspunsuri:*
Esti o egoista care nu merita alaturi un asa iubit, el pentru tine ar renunta sa mearga cu prietenii sa se distreze iar tu te gandesti sa te despartie de el? rusine
Anonima17191 întreabă: