| SpeedyRA a întrebat:

Prima data am facut sex la 18 ani cu o fata de 20. Apoi la 19 si 20 am facut sex de cateva ori cu o fata de aceeasi varsta cu mine. Acestea erau foarte calme in pat.
A urmat o perioada in care nu am facut sex deoarece eram cu o fata mai mica cu 4 ani si ceva decat mine.
Acum ea are 18 aproape 19 si eu 23. Azi am dezvirginat-o. I-am facut la inceput un oral, am dat cu lubrefiant pe prezervativ. Cand am i-am bagat-o prima data a avut o mica retragere. I-am scos-o- am tinut-o in brate si sarutat-o. Am continuat bagandu-i penisul foarte incet,
Ea tot incerca sa ma cuprinda cu picioarele, ma tine in brate(erau momente cand simteam ca ma stranege) sau mai ma stranegea cu mainile de mainile mele. Dupa ceva timp a ajuns sa ma muste (cum fac vampirii ) de gat sau sa muste cu buzele, buzele mele. Si a avut un orgasm in care i-a iesit mult lichid, tremura si vroia sa se stranga (adica sa isi traga picioarele la piept). E normal ce s-a intamplat?

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Eu cred ca e normal, fata a fost in al 9-lea cer, felicitari tie pentru reusita.

| bebelotz a răspuns:

Sincer eu habar nu am daca e normal sau nu pentru ca nu am facut-o niciodata tongue dar in acelasi timp oarecum ma sperie ce ai spus tu mai sus de prietena ta, oare asa o sa patesc si eu prima data? sad

| SpeedyRA explică (pentru bebelotz):

Ea in timp ce faceam mi-a zis ca se simte foarte bine si ca ii place.

| drachenblut a răspuns (pentru SpeedyRA):

Deci nu e intrebare, mai mult lauda. oricum s-ar putea sa fie squirter. google it.

| RloveR a răspuns:

Da, e normal.desi pare putin ciudat.happy

| Rebecca009 a răspuns:

Cred ca te-ai uitat la prea multe filme xxx. Revino-ti baiete!

| Mysteryossa a răspuns:

E normal, asa e prima data pentru aproape orice fata

| Alecsa11 a răspuns:

Ma, eu cred ca tu voiai doar sa te lauzi laughing