Dar ce sa faca un baiat de 15 ani care ajuns la pubertate simte o dorinta sexuala puternica?
Atunci de ce multe fetite de pe TPU spun ca vor relatie pentru a face sex?
Ba,din perspectiva mea sau pentru mine da...Eu nu pot nici acum cand am o varsta sa intretin relatii sexuala cu o persoana cu care nu am o relatie, asa sunt eu.
Nu am nimic impotriva prieteniilor cu benefici spre exemplu, dar cu mersul pe centura nu sunt de acord.
Ma tot intreb de ce pui intrebari la care stii raspunsul, dar dupa imi aduc aminte ca suntem pe un site unde toti se plictisesc.
Primul act sexual trebuie sa fie cand vrei tu, cu cine vrei tu, in ce perioada a vietii vrei tu, plecand de la premiza ca ai educatie sexuala. Nu promovez poligamia, ideea este ca aceste momente se petrec de regula intre 15-25 de ani, cand o relatie nu poate sa fie bazata pe incredere totala, loialitate si asa mai departe. Asa ca, conceptul tau de relatie este departe de realitate, iar raspunsul la intrebarea ta este ca nu conteaza.
Nu neaparat, insa ideal, da.
In principal din simplul motiv ca in viitor iti vei aminti de acel moment, si tind sa cred ca ar fi o amintire mai frumoasa daca ar fi cu o persoana la care ai tinut in acel timp, decat daca ar fi cu o excorta.
Emilia543 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: