Lasa mediul online,nu e recomandabil daca vrei ceva real,trebuie sa "iesi in lume" si,mai ales,sa deschizi ochii.
Inainte sa iesi in lume,priveste in jur.
Cu atentie.
Vecina din scara de alaturi,care mereu e pe fuga, fata de la paine care-ti zambeste cum te vede, vanzatoarea noua de la casa care-ti da o plasa fara sa te taxeze, sunt atat de multe fete in jurul tau care te vad, dar tu nici macar nu le observi...Pana si la service-ul auto e plin de fete,la benzinarie,peste tot!
Si daca doresti ceva elevat,mergi in locuri unde poti intalni asa ceva.
Mergi la o cafeteria stilata cu preturi care te albesc,mergi la concerte,la simpozioane,la muzeu,la biblioteca,la o sala de gimnastica high,vei gasi peste tot fete.
Te vor observa categoric si le vei observa si tu!
Si ca orice inceput, va fi putin dificil, dar vei invata, incet incet.
Si sa zambesti si sa privesti o fata in ochi si sa ii spui c-o prinde bine culoarea pe care o poarta.
O fi greu, dar nu imposibil!
Succes!
Incearca sa te integrezi in colectivitati unde sunt multe fete. Pe aplicatiile de dating sunt slabe sanse sa dai de o fata cu care sa poti ajunge undeva...pentru ca acolo, multe sunt "la serviciu". Prima lor grija atunci cand le abordezi, este sa te intrebe unde lucrezi si cat castigi. Cele care nu sunt acolo "cu treburi", sunt urate care nu-si pot gasi pe cineva "irl".
Am incercat si asta. A fost ceva de apreciat pentru ca mi am spus intentiile de la inceput, dar in acelasi timp am fost dat la o parte si chiar li s-a parut ciudat.
Selecția sexuala spune ca femele aleg cei mai buni masculi,iar fizicul este reflecția genelor,nu e vb de dating, de integrare sociala, când o fata te place, te place, 20% din masculi atrag femeile, e o diferență mare
Dacă te vad și le e scarba de tine, dacă nu te plac nici nu vor sa audă de asa ceva, de asta cei mai populari masculi desvirgineaza 80% din fete
Mereu astept raspunsuri de la tine, esti o persoana deosebita, si chiar te pricepi enorm la dat sfaturi si la a transmite o stare pozitiva celorlalti oameni. Mi-ar placea sa te cunosc, strict pentru socializare.Sunt sigur ca as invata multe de la tine.
Daca ai sti cat ma pot bucura cuvintele tale!
Imi poti scrie in orice moment aici pe TPU, o sa-ti trimit cerere de prietenie sa-ti fie mai usor.