| gab0ru a întrebat:

Prin exercitiile Kegel(pentru el) pot scapa de ejacularea precooce? Raspunde.ti daca a.ti fost in situatia mea sau stiti anumite persoane. Multumesc

14 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

N-a scapat, a scris despre el si in presa.

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

? Pentru el...pot scapa eu.Fii mai clar.

| JohnnyBi a răspuns:

Raspundeti*, ati*.

| pietrean a răspuns:

Probabil, cei care ti-au raspuns,sunt tanci nestiutori si nici nu stiu ce inseamna exercitiile Kegel.
Facand aceste exercitii,s-ar putea sa-ti fie de folos.Dar daca aceasta ejaculare precoce, are alte cauze(nu ai specificat varsta, daca ai ceva probleme de sanatate, etc)? O vizita la un medic sexolog, nu ar fi de evitat.Cauta cauzele si pe GOOGLE.

| gab0ru explică (pentru Neagu_Fanica_1980):

Exercitii Kegel pentru el (adica barbat).

| gab0ru explică (pentru pietrean):

16 ani aproape 17, nu am probleme de sanatate.

| pietrean a răspuns (pentru gab0ru):

La varsta asta, este ceva normal, sa patesti si asa ceva!
Mai poate dauna si masturbarea.

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns (pentru Neagu_Fanica_1980):

Nu spui daca te masturbezi pentru el

Este normal ca imediat dupa penetrare sa ejaculez? Eu unul nu cred.

| gab0ru explică (pentru Neagu_Fanica_1980):

In trecut m.am masturbat acum de ceva vreme nu.

Masturbarea,sa fie de vina? Poate!

Nici eu nu stiu. Spre exemplu de 2 zile fac exercitii Kegel si astazi am avut un contact sexual cu iubita mea si spre surprinderea mea a durat mai mult(am ejaculat mai greu) fata de ultimul act(cand nu faceam aceste exercitii).

Trebuie sa fii cat mai relaxat,in momentul cand faci dragoste si sa nu te mai gandesti,"daca se intampla iarasi". trebuie sa te gandesti doar la relatia de dragoste pe care o ai,sa va simtiti bine AMANDOI,sa va rasfatati,sa creeati acel mediu potrivit pentru a va implini amandoi dragostea. Poate o bucatica de ciocolata,langa o floare,un pahar de vin rosu,o declaratie de dragoste(chiar si din doua cuvinte)impreuna cu niste alintari dragastoase,poate un biletel cu un cuvant dragastos,lasat undeva intr-un loc din casa,etc.
Exercitiile Kegel,puteti sa le faceti amandoi,ca si cum ati face niste exercitii(sport).Dar si miscare fizica,adica o plimbare in mers alert,intr-un parc,urcat-coborat mai multe scari,sarit coarda,nu ar strica, pentru tot organismul vostru, pentru a alunga gandurile apasatoare, de zi cu zi, pentru relaxare.

Problema este ca ejaculez eu foarte repede. De aceea incerc aceste exercitii si sper sa ma ajute.