| blonduu a întrebat:

Printre pitipoance si fetite cu fundite, mai exista si fete cu capul pe umeri? Deschise la minte, care sa arate bine (fara tone de ruj sau fond de ten) si care sa mai fie si decente din punct de vedere moral? Si care sa nu asculte manele. Daca da, arati-va ca nu am mai vazut asa ceva de mult si sunt curios cum aratati! ^_^

Răspuns Câştigător
| warya a răspuns:

Imi pare rau daca nu am reusit sa ma fac inteleasa prin ceea ce eu ti-am transmis. iar daca eu accept ca manichiura mea sa se strice in modul asta scriind niste sfaturi pentru niste nerecunoscatori cum esti u e problema mea.intrebarea mea e acum. ce cauti pe site-ul asta.vad ca nimic nu te multumeste.aici fiecare i-si exprima propria opinie iar noi trebuie sa le apreciem ca atare nu sa-i contrazicem.sincer imi pare rau ca "ca mi-am tocit unghiile" pentru tine.asta e. iar in cazul fetitelor cu fundite sunt si eu constienta ca era o "metafora". dar nu vad unde e problema ta vizavi de cum se considera ele.eu cred ca tie ar trebui sa ti se explice ca la copii.ca vad ca nu pricepi nimic...pacat

80 răspunsuri:
| deni a răspuns:

Exista fete de genul asta dar sunt rar intalnite... specie pe cale de disparitie
si te asigur ca tipul acela de fete (din pacate nu ma numar si eu printre ele) nu o sa tipe in gura mare "sunt decenta"
si inca ceva tipul ala de fete "decente" sunt alea care ziua arata ca niste sfinte care in fiecare zi merg la biserica, dar aceste fete merg la biserica sa se vada cu baiatu' popii ca nu le lasa masa'... in schimb fetele ca mine care se machiaza isi indrept parul si NU asculta manele (doar usoara, house, hip hop...)nu trebuie cand nu sunt cu masa' sa sara pe un baiat ca si cum nu ar fi vazut baieti in viata lor

CONCLUZIE:mai decenta e o pitzipoanca care e obisnuita sa umble cu baieti, decat o "decenta" care cand vede un baiat sare pe el zici ca-i DUMNEZEU

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu, eu... Sunt frumoasa, am studii, nu ascult manele (jur). Am doar o nelamurire cu decenta... Trebuie sa fiu decenta numai din punct de vedere moral?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mah...as zice ca eu. da nu stiu. poatethinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt... da greu le gasesti. eu fac parte din acea grupa "fete naturale" daca vrei sa vorbim ia idul :fetita. ta09

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exista my_mi_ella

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu vreau sa ma laud dar cred ca am toate calitatile care leai spus tu mai sus, nu m-am machiat niciodata si nici nu vreau sunt ff frumosa si asa. Sunt o fata sincera, iubitoare si ff cuminte.Am note foarte bune la scoala si sunt priceputa la orice.Lucrul care il spun de fie care data este ca"Nu stiu dar pot sa invat!". Si imi place sa traiesc fiecare zi din viata mea cum ar fi ultima. Uit tot ce este rau si tin minte tot ce este bine.Imi place asa cum sunt si nu o sa ma schimb niciodata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Id meu:laura_rbd99 auzi mie imi place sa ma imbrac in roz si am buzele roz.:*:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am citit comentariile fetelor si majoritatea sunt pitipoance. deci foarte rar mai gasesti sincer eu acum 2 ani eram o pitipoanca dar mi-am dat seama de asta si m-am schimbar nu ma machez, nu ascult manele cu port candelabre la urechi in loc de cercei nu ma imbrac cu fuste mini nu vorbesc indecent deci am reusit sa ma schimb si ma bucur de reusita asta. succes la fete!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da! pai...nu stiu, probabil ca mai toate din sexul feminin sunt considerate asa(cele care merita)nu am un raspuns pentru tine. sper sa nu te deranjeze ca am dat un asemenea rasptonguelaughing

| CatalinaMarina a răspuns:

Ehh. daca vrei sa vezi cum arat cere-mi id de messtongue

| cosmic_ray a răspuns:

Exista. dar trebuie sa le cauti tu, nu astepta sa vina ele la tine. o fata desteapta si decenta e greu de abordat.anunta-ma cand o gasesti (dumnezeu stie cat poate sa dureze) dar sa nu te iei de origine pana la urma. du-te in marea britanie spre ex sa vezi ce gaste proaste sunt acolo.numai ca nu asculta manele laughing cred ca daca ar sti de ele ar asculta laughing

| Đănuţă a răspuns:

Ca sa gasesti ai nevoie de lupa, o pusca cu tranchilizante si rabdare thinking
(Pusca pentru alea cu fundite si fustite laughing )

| ciufulix de menta a răspuns:

Mai cautahee hee

| ciufulix de menta a răspuns:

Pai eu laughing nu ascult manele si nu am dau cu niciun ruj in puii meii adic nu-mi place sa ma fardez imi place :X sa fiu eu insumi

| estera_5905 a răspuns:

Dap iti spun sg ca exista! dar oriqm voi barbatii nu sunteti multumiti cu ce aveti langa voi orikt de bine si simpla ar arataoh go on

| ramonasehapovic a răspuns:

Uita-te la mine cum arat naturala sunt ce zici

| Sunny_3214 a răspuns:

La vreo 3 zile dupa ce am citit intrebarea ta, m-am dus pana in centru, la plimbare, si intre timp analizam fetele care treceau pe langa minehee hee desigur, fiecare a 5-a fata era machiata in exces, arsa de solar, sau pur si simplu imbracata a pitzi laughing Si sa fim seriosi, in ce tara mai vezi atatea femei artificiale? ( ca numai la noi vezi fete de 13 ani cu extensii, si bronz de portocala)

| ela_6969 a răspuns:

Nu stiu cum arat eu dar pot sa-ti spun ca ai putea gasi si ce vrei tu insa cu multe multe cautari...

| scorpia a răspuns:

Pai fete cu capul pe umeri nu mai gasesti decat pitipoance si orice fata crede ca frmusetea balcoanele si fundul sunt magnetul pentru baieti fetele cu capul umeri cred eu sunt 0% ca, sa ma gasesti

| bella_5379 a răspuns:

Exista! nu cauti unde trebuiehappy