Imi pare rau daca nu am reusit sa ma fac inteleasa prin ceea ce eu ti-am transmis. iar daca eu accept ca manichiura mea sa se strice in modul asta scriind niste sfaturi pentru niste nerecunoscatori cum esti u e problema mea.intrebarea mea e acum. ce cauti pe site-ul asta.vad ca nimic nu te multumeste.aici fiecare i-si exprima propria opinie iar noi trebuie sa le apreciem ca atare nu sa-i contrazicem.sincer imi pare rau ca "ca mi-am tocit unghiile" pentru tine.asta e. iar in cazul fetitelor cu fundite sunt si eu constienta ca era o "metafora". dar nu vad unde e problema ta vizavi de cum se considera ele.eu cred ca tie ar trebui sa ti se explice ca la copii.ca vad ca nu pricepi nimic...pacat
Trebuie sa le descoperi tu, si sa nu te astepti ca astfel de fete incep sa isi povesteasca experientele pe net si ca se lauda cu noile cuceriri, fetele cuminti au alte preocupari
Dupa tonul tau de exprimare, sunt convnsa ca acolo unde te afli...nici nu ai cum sa dai de fete civilizate, inteligente si corecte!
Ma simt si e printre ele
si nu ma machiez decat foarte rar
daca ma vezi pe strada sa ma saluti si sa`mi zici tu daca arat bine;
@blonduu Ei, Romania este destul de mare! Sunt sigura ca si in orasul tau exista. Poate nu le-ai remarcat sau nu ai avut ochi pentru ele, din cauza funditelor si fustitelor...
Pai alea care se makiaza asa cred ca sunt mai frumoase, de fapt arata hidos, daca le vezi nemachiata :O te sperii, dar sunt si baieti prosti care plac astfel de fete mai sunt si proaste . mai sunt unele care nici nu`si intind bine fondu de ten sau e cu 2 culori mai inchis decat tenul lor stiu eu pe unavaiii coditza la ochi cu tus negru un ruj roz domnisoara perfecta
Mai baiatule...In caz ca nu stiai corepondentul masculin al pitipoancei este cocalarul.Printre altele cocalarul isi protejeaza ochii cu ochelari de soare atunci cand este in camera si il orbeste lumina blitului, isi arata muschii si lantul de aur, mai si priveste in alta parte de parca nu ar sti ca i se face poza! Mai pe scurt esti cocalar asa ca nu vad de ce te deranjeaza pitipoancele!
Rujul si fondul de ten sunt "accesorii" folosite de femei in general.
"Decenta morala" si minte deschisa? Nu se impaca treburile astea doua. Dar ce e moral?!
Fete care nu asculta manele si gandesc sunt foarte multe.Nu ai avut ocazia sa le cunosti pentru ca ele nu baga in seama un cocalar "moralist" ca tine!
Gasesti asa ceva, dar trebuie sa cauti in locul potrivit. Sunt multe dar si din cauza acestor pitipoance dar si a cuminteniei lor nu ies in evidenta. Daca vezi pe una cu un gloss roz si machiata bine nu ai de unde sa le vezi si pe celelate care sunt naturale. Spor in cautare si mult noroc.
Hmmm fetele care nu sunt "pitzipoance" sunt cuplate, maritate sunt deja luate se mai gasesc in Romania fete simple dar trebuie sa le cauti ca fetele frumoase care nu se machiaza si nu se poarta ca "pitzi" acum sunt numite "sterse" de asa zisele "pitzipoance"
@Identitate! citeste tu frumusel din nou si din nou si din nou Intrebarea mea pana iti intra in capsorul tau ala de critic ceea ce zice, dupa care analizeaza din nou si din nou si din nou ce am intrebat dupa care studiaza si informeaza'te cu privinta la felul in care vorbesc cocalari si ce ii defineste cu adevarat! Cocalar/pitipoanca nu reprezinta imbracamintea/pozele (lucru precizat in intrebarea mea referitor la moralitate si felul de a te comporta) daca esti asa boss sa judeci dintr'o poza o persoana inseamna ca esti pliiiin plin plin de "fumuri si hamace" prin cerebel noroc
@rozel: Decenta din punct de vedere consta in controlarea manifestarilor de piti (actiuni involuntare ), in schimb decenta fizica e la alegerea lor/imbracamintea provocatoare nu prezinta un impediment si nu provoaca nici'o neplacere
Sincer nici eu nu am mai vazut de mult timp o fata normala.Pai nu port fundte, nici posete, tocuri port caci sunt dansatoare, injur caci asa sunt eu mai pervrsa si mai nebuna, dar face parte din caracterul meu, nu ascult manele ci hip-hop, house, rock...
ma machiez dar nu toata ziua si stiu sa ma dau cu pudra(nu folosesc fond de ten)...nu ma dau cu ruj roz pentru ca nu imi place culoarea roz.asta nu inseamna ca sunt urata sau ca sunt excentrica. sunt draguta si foarte nebunaasta doar ca sa iti demonstez ca exista si fete normale
Trebuie sa iti dau o veste foarte proasta, acolo la tine la tara nu ai de unde sa gasesti ce vrei tu.sunt extrem de curios ce intelegi prin "decenta morala"
Cat exist eu mai sunt sperante
Ciudat, intotdeauna imi pun aceeasi intrebare legata de baieti? (Oare toti sunt obsedati sexual, mitocani, bagaciosi, mincinosi, cocalari? )
Desigur fiecaruia ii revine cate o atributie. Daca sunt mai mult de doua...aia e prostie tata.
M-ai gasit .
Nu foloesesc fond de ten, si in ceea ce consta machiajul doar ma dau cu rimel. Sunt decenta, arat bine , nu ascult manele, toate intr-unul.
Deci esti norocos
Exista femei frumoase si decente dar niciodata o astfel de femeie nu o sa-ti faca cu mana si sa strige "sunt aici", pentru ca o femeie educata e si modesta asa ca trebuie doar sa fi mai atent cu persoanele din jurul tau dar de obicei genul asta de femei sunt ori maritate ori pun studiile pe primul loc, ori amandoua impreuna, dar exista doar ca voi nu le puteti astepta, in general voi transformati femeile in "tarfe" pentru ca ele se indragostesc si voi disperati ca vai nu mai pot astepta ca barbatul are nevoie si uite asa le-ati transformat, cand erau fetele cuminti si "naive" nu era bine acum sunt prea libertine si iar nu va convine. nu mai spuneti ca in Romania nu se gaseste, ca nu e chiar asa, daca aveti impresia ca in strainatate curge lapte si miere va inselati, voi nu stiti unde e piata si vorbiti despre strainatate.
Nu sti tu unde sa cauti
Eu ma consider cat se poate de normala si ma incadrez in 'cerintele tale' de 'fata cu capul pe umerii'.
Dar am senzatia ca tu cauti opusul!
Uite ca am iesit din barlog, dar cum arata rujul ala?Eu imi fac buzele cu zeama de zmeura
Buna!`
Hai sa-ti spun ceva : si eu sunt open-minded, arat bine, ma dau cu balsam de buze, nu ascult manele si sunt destul de realista.
Asta inseamna ca sunt pitipoanca? Pentru ca eu sincer nu inteleg...
Visez sa ajung psiholog judiciar, sa am cea mai tare motocicleta din lume, sa gasesc baiatul perfect atunci cand va trebuii si sa traiesc in Anglia, dar in ciuda acestor lucruri, am prieteni care ma considera cea mai de treaba fata din lume.
Nu vreau sa jignesc sau Doamne fereste sa te simti ofensat, dar si eu sunt romanca si nu sunt deloc proasta si urata.In ceea ce priveste fondul de ten si rujul, acestea sunt lucruri TIPICE fetelor ( si pitipoancelor, dar si fetelor normale ) pentru ca si eu port make-up cand ies cu prietenii la un suc, sau la ocazii speciale.
Si eu injur cand vreau, chiar daca sunt desteapta si filantropa, dar asta nu inseamna ca sunt o pitipoanca.
Si eu am avut 2 relatii foarte frumoase pana acum, dar asta nu inseamna ca sunt o curva.
Si eu sunt un critic de seama, dar asta nu inseamna ca vai cine sunt eu sau ce fac eu si ceilalti sunt toti niste prosti!`
Si eu fac parte din categoria fetelor dure care nu se imprietenesc cu oricine, dar care sunt deschise si socializeaza din plin, dar numai cu oamenii care merita!`
Exista astfel de fete, sa stii!`
Bye!`:*
Uite unde era lupul moralizator! Te asigur ca dintre doua fete, una gen papusa gonflabila, plina de ruj, fond de ten, dar foarte frumoasa (artificial) si alta naturala, care nu pune prea mult accent pe aspectul fizic, o alegi pe prima.Nu incerca sa ma contrazici, nu ai contraargumente verosimile.
Pana una alta, mai cauta fetite dintr-astea model, ti-o aduc pe bunica-mea ca ea e una dintre ele, si toata gasca ei din 1800 toamna...
Pa-pa!
Hm. s-a ajuns la cu totul altceva decat ceea ce intentionam cand am pus intrebarea . A fost o simpla intrebare si nu un anunt gen "caut fata.". Pe langa asta, am zis care sa arate bine si fara machiaje (sunt constient ca machiajul reprezinta pentru fete ce reprezinta vaca pentru indieni), nu am spus "fete care nu se machiaza deloc", pentru ca maicute de la manastire vad destul de des.
Inseamna ca n-ai umblat pe unde trebuie; ia mai iesi din discoteci si cluburi si o sa le descoperi!
Hmmm, in plus, daca n-ar fi categoria asta de fete despre care vorbesti tu, pitipoance & Co., nu le-ai mai putea distinge pe celelalte, gen bunica, ar fi toate la fel, iar tu, lup moralizator, n-ai avea de unde mai alege.