Contra masturbarii.
Masturbarea este un comportament primitv, si trebuie controlat acel impuls.
Daca medicii o recomanda, cerele dovezi.
Intreabai asa:
Care este mecanismul excitatiei, si dupa ce iti raspunde intreabai despre mecanismul stresului.
O sa vezi ca activeaza acelasi mecanism, si doctorul o sa se incurce in notiuni.
Corbulalbrosu sufera de sindromul Down. Insanatosire grabnica! (Daca in cazul tau se mai poate face ceva)
Ai cel putin idee cum se manifesta boala respectiva? Doar un creier ca al tau de bibilica putea sa emita o astfel de concluzie fara cel mai elementar rationament.
Inainte de a discuta/raspunde cuiva din obisnuinta ii accesez profilul si ii citesc raspunsurile pentru a-mi da seama de nivelul de cultura generala daca nu si intelectuala. Nu cred ca ai dori sa-mi afli parerea mea despre nivelul tau de cultura domnisoara "Down".
De ce net inferioare?
Tu esti un specimen net inferior celorlalti, si, ca toate maimutele, te sui in cel mai inalt copac si incepi a te bate cu pumnii in piept. Mai bi e te numeai maimutaalbarosie
In momentul in care vei avea macar 1% din raspunsurile tale de nivelul celor date de mine ai avea dreptul sa iti esprimi parerea.Pana atunci vei constata ca esti o fetita de o prostie crasa dar care se crede inteligenta vorba lui Petre Stefan, JONY6000 sau Holiday.Ar fi bine sa intelegi ca fetitzele pisalcoase care se considera mature sunt cele mai jalnice si de compatimit lucru perfect sesisat si descris de userii amintiti.
Inteligentule prostia nu are varsta, si nu te mai lauda cu comentariile tale.
Ce daca am eu mai multe comentarii, decat Gheorghe, sunt mai destept?
Exact.Insa daca ne referim la inteligenta si Gheorghe are IQ-ul -1, iar tu ai iQ-ul -2 sunt curios daca realizezi care este mai prost intre voi doi?
Pentru Seba.
As vrea sa iti pot trimite si eu mesaje, dar pana nu ajung senior n.am sa pot. Oricum, tinem legatura
Pro,pentru ca fiecare cauta placeri, ce are daca te masturbezi, daca-ti place fa-o!
Pro. Fiecare e liber sa faca ce vrea cu corpul lui. Dar eu tot nu inteleg unde e asa mare placere ))
Pro.
Practic zilnic de la 12 ani si sunt perfect sanatos xD, nu vad probleme.
hardy123 întreabă:
liliana77any întreabă: