Foarte bine spus, aia nu e relatie, relatia presupune face to face comunicare, atingeri, pupaturi, sex. Online doar e f util sa cunosti pe cineva care si el sa vrea relatie, apoi schimbat telefoanele si se intalnesc, altfel nu are nici un sens.
Pro, poti sa ai o relatie online frumoasa. Si inainte sa se trezeasca smecherii nu, nu cu modele de videochat
Pai pro. Începi o relație online și imediat te vezi cu ea în real. E un început bun.
Nu pot spune neaparat ca sunt contra. Eu nu am experimentat o relatie de genul. Dar cei care aleg sa isi continuie relatia online, stiu ei de ce. Nu putem sti noi care nu am trecut prin asta ce este in sufletul lor. Eu personal nu stiu daca as putea, mai ales fiind genul care atunci cand plac pe cineva pur si simplu vreau sa il tin in brate incontinuu. Si am nevoie de multa atentie. De asta nu cred ca as putea. Dar sunt de acord cu cei care au ales asta, nu zic nu. E decizia lor. Stiu unele care au mers.
Pai rapid, ve placeti dupa poze, va dati telefoanele si va vedeti in urmatoarele zile, si apoi in real vedeti cum decurge totul in timp. Daca accepta, e clar ca te place, dar conditie eliminatorie, daca va schimbati pozele!
Daca nu, si accepta intalnirea, riscul sa iasa prost e foarte mare.
Daca zice "nu e nevoie sa imi dai poza", nu te bucura! Insista sa dai, ca dupa aia te trezesti "aaa dar nu ma asteptam draga sa fi chiar asa", sau vei simti ca nu te place dupa ce ai pierdut timp mult pe net. Ca daca zice ca nu vrea, nu inseamna ca nu conteaza fizicul! Isi imagineaza ca ai fi cat de cat atractiv pentru ea.