| cokkooo a întrebat:

Probabil ca nu vrei sa mai auzi de mine, sa ma vezi sau sa mai vb cu mine dar, crede-ma ca ii greu sa ascunzi toata suferinta dupa un zambet fals. in preajma altcuiva sa zambesti si sa le spui ca esti bine, sh cand ajungi acasa sa-ti iei perna in brate sh sa te ineci in lacrimi straight face unde am gresit ma jur ca nu stiu dar ceea ce vreau sa stii tu e ca mereu vei fii acolo stii tu unde. nu te voi uita niciodata. jur straight face il mai tii minte? " stiu ca inimioara mea e mica, dar e tot ce am si ti-o dau tie pe toata" tot ce vreau eu... e sa fii fericit si sa stii ca imi pare rau ca m-am bagat in viata ta nu trebuia straight face ti-am facut viata un calvar sh regret sh dupa tot ce mi-ai facut, ma-i inselat, m-ai mintit, m-ai injurat, m-ai facut sa sufar de-atatea ori eu tot tineam la tine sh inca mai tin dar dk ai vrut sa pierzi un suflet care iti vroia binele sh inca ti-l mai vrea asta e.sh cand vb cu tine la telefon in vinerea aia nu eram eu straight face nu pot sa cred ca am vb asa cu tine straight face stiu ca nu-ti pasa, si ca ti-e bine fara mine dar, MEREU ACOLO INTR-UN COLT DE SUFLET

ce parere aveti de acest mesaj? :o m-am certat cu iubitul meu si... i-am lasat acest mesaj pe fb. sad inca nu l-o vazut dar ce credeti ca o sa spuna cand o sa-l citeasca? sad

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| cokkooo explică (pentru Thugnificent):

Stiu... dar tin prea mult la el... sad si nu ne-am certat, ne-am despartit sad si as vrea ca totul sa fie cum a fost in prima zi sad e totul pentru mine sad

| cokkooo explică (pentru Thugnificent):

O fost o relatie de 5 luni si 2 saptamani... primele 4 luni au mers ca pe uns nu ma scotea din "gurita, iubita, cokolyno, puy, micuta mea" dar dupa acele 4 luni am avut relatii sexuale (eram de acord aman2) si ne-am certat dupa o saptamana, el este major, eu minora si atat de suparata eram pe el incat i-am spus ca o sa ma duc cu ai mei la ginecolog iar dupa aceea la politie si a inceput sa ma injure, dar seara m-a sunat si si-a cerut iertare... straight face

| WildDream a răspuns:

De ce ai vrea langa tine un om care sa te injure, sa te minta sau sa te insele, un om caruia nu-i pasa?
Daca el e totul pentru tine inseamna ca te multumesti cu putin si de slaba calitate. A obtinut ce a vrut de la tine si a mers mai departe, dar tu nu ai vrut sa accepti si l-ai amenintat cu politia.
Accepta realitatea si lasa-l sa plece, nu merita.
Si daca o sa se intoarca la tine crezi ca o sa fie ca la inceput? Te inseli, nu o sa uite ca l-ai amenintat si daca te-a inselat o sa o mai faca. Ca doar tu il ierti asa ca nu e prost sa renunte la distractie.