Draga androm3da, omu` tau din tot ce ai povestit, mi-a facut o parere foarte proasta, atat din punctul de vedere ca ti-a zis ca ai facut facultatea degeaba din moment ce el nu are facultate, cat si din faptul ca sa astepti sa te sune el, dar de ce? Din punctul meu de vedere, tu ar trebui sa te intorci la 180 de grade pentru ca stii si tu ca numai merge asa. Trebuie sa inveti sa il sfidezi cu toata fiinta si sa nu il mai bagi in seama sa nu ii mai raspunzi la telefon, si cum omul isi da seama de ce a pierdut cand nu il mai are, si pe urma dupa ce isi da seama ai nevoie de o disctuie foarte serioasa cu el, unde veti stabilii viitorul vostru, parerea mea, toate cele bune, am incredere ca esti o fata inteligenta si "nu ai facut studiile alea degeaba".
Buna! e complicat pentru ca pare o racire brusca.si stii cum e cand iubesti te intereseaza de persoana respectiva, deci normal ar fi fost sa te sune si sa fie interesat de ceea ce faci.ai grija sa nu fie altcineva care sa ii ocupe timpul care inainte ti-l aloca tie.si mie se pare o prostie sa iti zica "ai facut facultatea degeaba".cel putin tu ai reusit sa o faci! te-ai gandit ca poate din cauza faptului ca sunteti si prieteni de familie el nu a incercat sa puna punct..adica ceva gen poate nu stie cum sa se indeparteze sa nu iti faca rau si poate se gandeste la fel ca tine:sa nu provoace un scandal.
Ai cam putea avea dreptate.dar nu stiu nici eu raspunsul. timpul le va rezolva pe toate.pe altcineva n-are cum sa aiba ca suntem in strainatate si cam greu sa te lipesti pe aici.
Dacă el este așa de orgolios, de ce nu-l suni și ieșiți frumos la o plimbare.Așa poate vă rezolvați problema, așa puteți da cărțile pe față și vei fi lămurită și tu ce se întâmplă cu el.Nu e normal să-ți vorbească așa, ar trebui să se intereseze de tine.
O zi superbă îți doresc.
Singura solutie: Nu-i mai da atentie si raceste-te fata de el. Nici cand te cauta el, sau se poarta "ca inainte", nu te lasa "aburita".
Fie isi va analiza prioritatile si va pune pe primul loc relatia voastra - nu inseamna sa nu mai iasa cu prietenii, sa nu mai aiba viata lui, dar sa nu te puna pe tine asa de jos cum a facut-o. Fie totul s-a terminat, si atunci nu are rost sa te agiti.
P.S. Poate tu te-ai gandit la un viitor impreuna, sa aveti familie, copii. Cum va fi ca sa te lase singura cand esti insarcinata, sau cand esti cu copiii mici si el sa se duca cu prietenii la o bere? Nu-i o problema daca merge o data, de doua ori pe saptamana, dar daca zilnic sta la lucru peste program, din diferite motive, sau vine acasa sa se schimbe si apoi se duce sa se deconecteze la birt, zi de zi?
Daca acum il "sufoca" o imbratisare, atunci sa vezi ce il va sufoca cand, dupa o zi intreaga in care ai stat cu sugarul, il vei ruga sa stea 1/2 ora cu el, ca sa poti face un dus.
Tu stii mai bine, analizeaza: cat timp petrece cu tine, cat de des te cauta, cum si cand te ajuta, daca ai nevoie de ajutor cu ceva. cat de mult te poti baza pe el?
Faptul ca te-a sunat inseamna ca se gandeste la tine, dar oare se gandeste "la tine", sau "si la tine"? Asta inseamna ca tu esti pe locul intai, sau fotbalul, jocurile cu prietenii, alte lucruri? Tu ai spus ca este foarte ocupat acum, si atunci este scuzabil faptul ca iese mai des, ca are nevoie si el de o destindere, dar aceasta nu trebuie sa fie in total in detrimentul relatiei voastre.
El nu e in stare nici sa termine liceul, dapoi sa faca o facultate, de aici alte impresii. de discutat
Daca l-as gasi, da, l-as lua, dar nu am parte de asa ceva
Multumesc pentru raspuns. foarte corect ceea ce ai spus. trebuie sfidat si chinuit un pic, dar parca simt ca nici asa nu merge, pentru ca daca fac asa, imi zice ca fac gesturi copilaresti, ca nu se procedeaza asa, etc. sunt tare nehotarata. este ora 6 seara si nu il intereseaza ce am facut toata ziua,
Pai si tu o sa stai cu omul ala din moment ce s-a comportat asa? Si o sa stai mereu cu frica asta ca iti da liber? Dai tu liber lui si viata ta se va imbunatatii considerabil si nu de maine, poimaine ca tu il iubesti pot sa vad asta, dar peste 2 saptamani daca nu o sa mai auzi de el nu o sa iti mai pese si scapi de un stres, nu e bine sa te stresezi atata pentru un baiat "fara studii", care are nesimtirea sa te critice din moment ce el nu face doua parale (scuze dar asta e adevarul).
Auleu fata, pai atunci ii clar. Te-ai incurcat cu cine nu trebuie. Poi normal ca (daca ramai cu el) ai facut facultatea degeaba, pentru ca omu' asta are nevoie de o sluga in casa, sa aiba grija de vaci si de prunci, cand el este pe camp sau la birt cu prietenii. Ai grija, ca iti ingropi singura viata intr-o corvoada fara sfarsit.
Imi povestea fosta mea sefa, cum s-a intalnit la tara unde au trait bunicii ei, cu foste colege din scoala, toate au pierdut ce aveau - un scop, o speranta, iluzii - in viata asta si nu gasea nimic ce sa vorbeasca cu ele ca nu mai erau interesate decat de cine s-o culcat cu cine si ce mancare sa faca in seara asta. O perspectiva foarte "luminoasa" despre viitor.
Nu-i neaparat sa aiba vaci si sa stea la tara ca ceea ce am zis eu sa fie adevarat. Ca nu va fi una, va fi alta, ceva tot va fi.
Maai are cineva comentarii? sau dau funda? astept comentarii.
sa va spun o noutate. aseara a venit prietenul la mine.se purta ca si cum i-ar fi dor de mine, insa astepta ca eu sa fac eu primul pas in a ma apropia de el. simt ca se comporta un pic mai rece fata de cum era.ne-am impacat dar eu sunt tare in dubii.