| Cosoreanu_Sabina_1992 a întrebat:

Probleme peste prbleme...Mai vin cu inca una,de data acesta legata de dragoste(afectiune,iubire etc.)Acum un an m-am despartit de iubitul meu(bine, stiu sunt prea mica dar am simtit fluturasi in stomac cand il vedeam), iar problema este ca petreceam timpul cu el(din 12 libere pe care le am, 6 stateam cu el). Problema este ca dupa ce ne-am despartit, simt un gol si trebuie sa-l umplu cu ceva.Problema e ca acel gol e sentimental.Nu simt ca sunt pregatita, dar am inceput din nou sa simt fluturasi pentru un baiat(are 12 ani, cu 1 an mai mare ca mine).El nu stie ca il plac, dar mi-am dat seama ca sentimental nu e reciproc.Eu ce ar trebui sa fac? Sa-I spun ca-l iubesc? Sau ar trebui sa-mi continui viata? Ar trebui sa-mi gasesc un nou baiat pentru. care sa simt fluturasi in stomac?/

Răspuns Câştigător
| Meowyes a răspuns:

Sfatul meu este ca esti prea mica ^-^ nu este o jignire, dar pur si simplu la 11 ani nu se poate numi relatie. Stiu ca, chiar daca ai 11 ani, si tu poti sa te indragostesti, insa nu cred ca esti pregatita pentru relatii. Baiatul acela care este tot de varsta ta, nu are cum sa stie sa se comporte cu o fata. Este un copil pana la urma si este neglijent. Tocmai ca ai 11 ani si esti fata poti sa suferi foarte usor pentru orice prostie facuta de acel baiat. La varsta ta poti intra usor in depresie de la astfel de lucruri care nu au niciun rost. Gandeste-te ca ai 11 ani. Ar trebui sa te joci si sa iti traiesti copilaria, sa te gandesti pe la 16-17 ani la cum te jucai cu papusile si cu prietenii, nu cum sufereai si plangeai dupa baieti. Am fost si eu la varsta ta si stiu ca pe moment nu iti poti da seama. Insa dupa cativa ani vei regreta. Iar daca nu imi asculti sfatul, macar as vrea sa te gandesti peste cativa ani la ce ai facut tu in copilarie. Sper ca am ajutat.

9 răspunsuri:
| DaRaspund a răspuns:

O sa gasesti si alti baieti, si inca multi... daca ii spui risti sa faca misto de tine

| Demonull a răspuns:

Mda..la 12 ani imi stergeam mucii cu maneca de la haina.si ma trageam cu bicicleta nu cu fete.of. unde a ajuns lumea

| lifeonlyforlove a răspuns:

Nu o sa iti mai scriu ca esti prea mica pentru relatii.tu si asa asta stii.te inteleg foarte bine si mie imi placeau multi baieti la virsta de 12 ani si stiu cum e.eu iti propun sa comunici cu el si sa fiti prieteni bune dar fara saruturi, chestii, etc doar petreceti timp impreuna si sa va distrati.

| Blackyuu a răspuns (pentru Demonull):

Asta fac si eu si am 15 rolling on the floor)).

| Demonull a răspuns (pentru Blackyuu):

Ok acum 9 ani servetelele erau scumpe si nu se gasea in zona in care locuiam eu.dar la tine care e problema?

| Blackyuu a răspuns (pentru Demonull):

Glumeam oh go on ceva de genul ca eu sunt mai mare si nici nu ma gandesc sa fac ce face ea oh go on. dar lasa.

| Demonull a răspuns (pentru Blackyuu):

Atunci,felicitarile mele.

| Cosoreanu_Sabina_1992 explică (pentru lifeonlyforlove):

Si asa nu ne sarutam...nu inteleg ce fel de relatie aveam cu el, dar in fine...

| lifeonlyforlove a răspuns (pentru Cosoreanu_Sabina_1992):

De prietenie nu? tine-o tot asa.