Buna,, sunt impotriva sexului anal cel mai stupid lucru! Cu cel oral nu am treaba, vad ca este practicat de cat mai mute cupluri. Ceea ce tine de partenerii mei, tine de mine, deci este ceva personal .
Te rog pai si mie id-ul tau?
1.Cine a zis ca ne place?)
2.Detalii mult prea intime, doar nu vrei sa ne puna Boc impozit si pe numarul de parteneri.
Buna pissu.
Cu 1 singur partener am avut relatii sexuale pana acum.
Sincer nu vad rostul sexului anal...pentru baieti bineainteles e cel mai tare lucru; inca o gaura dezvirginata, wow ca am incercat-o si pe asta in timp ce ea moare dracu' de durere.
Si daca tot vreti sa o faceti faceti-o la o varsta in care sunteti destil de mature fetelor; si fizic si psihic nu la 15 ani!
Don-le "anonim" daca nu ai ceva inteligent de spus taci. "alter-ego" pe dracu . Era o intrebare oarecare asta nu inseamna ca-s obsedata sau alte prostii ce le spui tu acolo. Deci domnule stie tot. taci!
Mai pissu eu cred ca pe tine te-a abuzat cineva in poponet cand erai mica de esti asa obsedata de sexul asta anal. Ia-ti alter-egoul Kla de manuta si du-va'n Sodoma si Gomora de aici. Pentru mucoasele ca voi normal ca e dureros, gretos si ofticos, trebuie sa mentii o anume igiena si sa ai un partener care sa te respecte si sa-ti faca asta pentru placerea ta nu a lui. Ti-as mai da detalii dar nu-mi face nici o placere sa-mi petrec timpul in compania ta.
Pixxie_9304 întreabă: